Norwegia- in vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
Długo dojrzewałam do kolejnego podejścia. Musiałam jednak wrócić po moje jajeczko. Cieszę się, że przeżyło odmrażanie i nadzieja w tym ze się zadomowi. Biorę progynova i lutinus. Wtedy lutinus miałam na 14 dni. Teraz jeśli będę w ciąży to mam brać nawet do 10 tygodnia.to nasza ostatnia szansa. Mam dobre przeczucia, ale nic póki co nie jest ode mnie zależna.
-
Hej Alda,u mnie samopoczucie nijakie. Nic specjalnego. Może z czasem się polepszy. Popadłam w jakiś dołek,jeszcze ta pogoda. Poza tym okres,który mnie po prostu wymęczył.
Powoli muszę się nastroić na dalsze działania
Madzia_wro - ja teraz też będę miała transfer mrozaczka. Jak to wygląda? -
Ja miałam w Ullevål sykehus. W dniu okresu zaczęłam brać progynova. Po 11 dniach miałam usg w szpitalu, to było w piątek. W niedzielę zaczęłam bać lutinus. We wtorek miałam zaplanowany transfer na godz. 13. Tego samego dnia musiałam dzwonić do laboratorium żeby upewnić się, że jajeczko przeżyło odmrażanie. Najgorsze to oczekiwanie. Udało się. Transfer trwa parę chwil. Miałam szczęście,bo trafiłam na polskiego ginekologa. Czułam się dużo pewniej. Ma na imię Paweł, może któraś z Was go zna? Nie zapytałam o nazwisko z tego wszystkiego. I to tyle. Biorę wciąż progynova i lutinus.
-
Pelaska już się przyzwyczaiłam do tych "wybuchów" gorąca i jakoś leci tylko okresu coś nie widać Jak nie chce żeby się "pojawił" to jest wcześniej a jak ma się pojawić to się spóźnia - wrrrrrrrrrr
Ja już się nie mogę doczekać jak Ty,Baczka i Hannanna zaczniecie
Pelaska a Ty już czujesz że okres nadchodzi ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2017, 16:52
-
Hej,
ja też już nie mogę się doczekać, żeby znowu zacząć Dzisiaj dostałam papiery z kliniki, drugiego dnia okresu mam zacząć brać plastry Estradot(ulotka mówi, że podawane w leczeniu menopauzy hehe). W 11 dniu usg, a później jak wszystko będzie ok to transfer. Tylko ciekawe kiedy teraz okres będę miała -
Pelaska okres powinien się pojawić 3 dni przed rozpoczęciem zastrzyków jak się nie pojawi to trzeba dzwonić do kliniki.
Hannanna oooooooo plastry to coś nowego ........ "Widzę " że klinika w Tromsø ma całkiem inny "system" przy IVF.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2017, 17:15