Norwegia- in vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
Powodzenia Wam życzę. Ja czekam do poniedziałku żeby zrobić beta. Póki co piersi bardzo mnie bolą, jak nigdy. Tak id środka przeszywający ból aż do sutków i troszkę pobiera mnie brzuch. Ale żadnych plamień. Biorę dalej progynova i lutinus. Te objawy pewnie spowodowane są lekami.
Ja tez czekałam na ten okres jak na zbawienie. Trzymam kciuki
-
Hej,
Evveline - pisałaś wcześniej, że używałaś kropli Fructus femina. Myślisz, że warto? Znalazłam stronę, na której można zamówić. Długo używałaś?
Nigdy nie wierzyłam w żadną homeopatię, ale jak to się mówi - tonący brzytwy się chwyta
Zakupiłam dzisiaj kawę bezkofeinową, matko co za breja. Chyba zrezygnuję całkowicie, po co mam się męczyć -
Hej Hannanna, uzywalam Fructus Femina trzy dni przed punkcja 10 kropli na szklanke wody 3razy dziennie, skonczyla mi sie buteleczka w tamtym tygodniu, pilam do 9 tygodnia ciazy. Zalecane jest do 12 tygodnia. Nie wiem czy akurat to pomoglo ale sie udalo. Dodatkowo polecam akupunkture szczegolnie po transferze, nawet lekarz potwierdzil mi ze jest wiekszy odsetek ciaz po akupunkturze, mysle ze warto sprobowac napewno nie zaszkodziE
-
hei Madzia_wro
bol piersi to jet dobry znak ,ja tak mialam przy pierwszej ciazy i teraz tez tak mam ze bola mnie piersi -zawsze przed okresem bolaly mnie ale im blizej bylo okresu to bolaly mnie mniej a jak dostawalam okres to przestawaly mnie bolec wiec... zycze powodzenia
hei pelaska
ja czuje sie dobrze tylko jakos zmeczona, dzis dostalam mail-a z kliniki ze 21.02 mam isc na usg, a co u Ciebie??Siv -
Baczka zamówiłam kropelki wczoraj...może przyjdą w przyszłym tygodniu...
Baczka, Siv...plamienie się pojawiło czyli okres przyjdzie jutro więc mail do kliniki powedruje jutro.... Czuje się dobrze:)
Baczka między naszymi stymulacjami będzie kilka dni różnicy;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2017, 19:14