Norwegia- in vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
Oczywiście, że wierzę, dalej mamy szansę i 3 próby. Tylko trochę mi ciężko bo jeszcze się źle czuję po punkcji, ledwo się ruszam i ciągle na lekach jestem a tu jeszcze taka wiadomość. Tylko z Wami rozmawiam na ten temat i z Mężem. Nikt nie wie przez co przechodzimy. No ale będzie dobrze, musi być i u mnie i u Was !!
-
Cześć dziewczyny! Ja dobiłam już do połowy ciąży, zaczynam 20 tydzień jutro. Byłam na usg w zeszłym tygodniu i dziecko dobrze rośnie i jest aktywne ale na razie jeszcze nie czuję nic w brzuchu.
Pozdrawiam Was wszystkie i trzymam kciukialda lubi tę wiadomość
-
mar2śka wrote:Zoja36 jeszcze trochę czasu zostało. Jeśli byś chciała mogę Ci podać do nich kontakt, nr telefonu albo maila i zadzwonisz albo napiszesz z zapytaniem kiedy możesz się spodziewać dokumentów
No pewnie, poproszę maila
I z góry dziękuję )) -
Mar2ska trzymam kciuki za tego Wojownika.
Pelaska Baczka za Was też.
Alda jak tam u Ciebie?
Kibicuję zresztą Wam wszystkim ))
Czytam wpisy codziennie ale czasami już się gubię i nie łapie wszystkiego
Pelaska encorton to kiedy się przyjmuje? Jutro idę na kontrolę do endokrynolog. To zapytam może o to. -
Jejku ale sie tutaj dzieje!!! Mar2ska jak jest Jeden to musi byc najlepszy z najlepszych wiec bedzie dobrze!!! Ja w srode mam usg a biore gonal od srody i orgall od wczoraj. Czuje sie super. Mam swietny humor i zero stresu tylko nie wiem dlaczego. Czy ktoras z Was tez tak miala ?? W srode dowiem sie kiedy ewentualne pobieranie.Farzi