NOVUM Warszawa
-
WIADOMOŚĆ
-
sikaczami się nie przejmuj a bete powtórz w poniedziałek. Trudno coś wyrokować z takiego wyniku. Może być biochemiczna a może zarodek później się zaczął zagnieżdżać i jest jeszcze dla was nadzieja. Musisz wierzyć że się uda. Trzymam kciuki
-
Ewela873 na wątku IVF w 12 dpt 3 dniowego zarodka miała bete 68 i szczęśliwie zaczęła już chyba 19tc, więc głowa do góry, nadzieja umiera ostatnia. Może zadzwoń do kliniki, może zwiększyć progesteron?
-
bardzo wam dziekuje:)cala sie trzese...dobrze ze piatek...bo robota juz mi nie idzie...cesarka 2008
pozamaciczna i wyciecie jajowodu...
laparoskopia-niedroznosc...
powiklanie pooperacyjne-zator płuca
ivf transfer 29 listopadNOVUM...biochemiczna:( -
aniasiwa wrote:bardzo wam dziekuje:)cala sie trzese...dobrze ze piatek...bo robota juz mi nie idzie...
-
aniasiwa i wlasnie dlatego ja postanowilam wytrzymam dluzej z beta, bo teraz nie wiadomo jak ja zinterpretowac, ale czytalam gdzies ze przy 3dniowym beta zaczyna byc dopiero produkowana w 8dpt, wiec spokojnie, moze to dopiero poczatek
U mnie lipa, dopiero co sie dowiedzialam ze jestem w ciazy, a tu juz mmie przeziebienie dopadlo - kaszel, katar, bol glowy, temp 37,2. Bylam u lekarza, na szczescie oskrzela i pluca czyste, i to dopiero poczatek infekcji, wiec zalecenie bezwzglednego lezenia pod kocem przez tydzien i same domowe sposoby leczenia. A ja glupia juz sie martwie ze kaszel zaszkodzi mojemu malenstwu, ale z drugiej strony przeciez kobiety tez wymiotuja i to normalne...Cudzie trwaj...
-
Andzia zdrowka !
Dziewczyny a co bralyscie po transferze z witamin? Doktor polecila mi Mamadha premium +..jest tam jod, kw foliowy, magnez, jod i dha. Takze Foliku juz nie bede brac a co z magnezem? Wczesniej byla mowa o magne b6 2×2..tu mam 200mg. Nie wiem czy to styknie, czy dodac jeszcze magnez;)
9.12 pierwsze ICSI. Mamy dwa serduszka! Dziewczynka i chlopiec -
Andzia trzymaj się cieplutko i kuruj sie...meza wykorzystuj:)dzwoniłam do novum pan doktor powiedzial ze za wczesnie bete zrobiłam...hehhh...powiedzialam mu ze ja z tych mniej cierpliwych:)...zeby w srode zrobic ale na dobrej drodze jestem i moze to byc ciaza:)wiec tego sie bede trzymac a i tak w poniedzialek zrobie dodatkowo...zobacze czy cos uroslo...
inkaa i bizona dziekuje bardzo za dodanie otuchy:)
karo linka wierze ze sie uda:)))podobno koniec koncow sie udaje...strasznie nerwowy czas swiateczny nas czeka dziewczyny...bizona lubi tę wiadomość
cesarka 2008
Andzia a jak sie czujesz?ja sie czuje jak przed @ a dzis to mnie jajnik boli jak na owulacje...mam nadzieje ze niezadzieje sie nic...jade na nospie...cesarka 2008
Andzia1985 wrote:aniasiwa i wlasnie dlatego ja postanowilam wytrzymam dluzej z beta, bo teraz nie wiadomo jak ja zinterpretowac, ale czytalam gdzies ze przy 3dniowym beta zaczyna byc dopiero produkowana w 8dpt, wiec spokojnie, moze to dopiero poczatek
U mnie lipa, dopiero co sie dowiedzialam ze jestem w ciazy, a tu juz mmie przeziebienie dopadlo - kaszel, katar, bol glowy, temp 37,2. Bylam u lekarza, na szczescie oskrzela i pluca czyste, i to dopiero poczatek infekcji, wiec zalecenie bezwzglednego lezenia pod kocem przez tydzien i same domowe sposoby leczenia. A ja glupia juz sie martwie ze kaszel zaszkodzi mojemu malenstwu, ale z drugiej strony przeciez kobiety tez wymiotuja i to normalne... -
aniasiwa jezeli chodzi o sama ciaze, to ja jedynie odczuwam czasami takie jakby ciagniecie jajnikow. No i piersi mnie bola. Co do boli owulacyjnych, to nie mam pojecia jakie to sa, bo niestety przez rok nie udalo sie wywolac u mnie owulacji
Ana1122 mam nadzieje, ze szybko Nas te chorobska opuszcza. Tez wygrzewasz sie w lóżeczku? Dostalas cos na gardlo? Ja mam proszki firmy prenalen - dedykowane specjalnie kobietom w ciazy.Cudzie trwaj...
-
Andzia1985 wrote:aniasiwa jezeli chodzi o sama ciaze, to ja jedynie odczuwam czasami takie jakby ciagniecie jajnikow. No i piersi mnie bola. Co do boli owulacyjnych, to nie mam pojecia jakie to sa, bo niestety przez rok nie udalo sie wywolac u mnie owulacji
Ana1122 mam nadzieje, ze szybko Nas te chorobska opuszcza. Tez wygrzewasz sie w lóżeczku? Dostalas cos na gardlo? Ja mam proszki firmy prenalen - dedykowane specjalnie kobietom w ciazy. -
bizona wrote:Andzia zdrowka !
Dziewczyny a co bralyscie po transferze z witamin? Doktor polecila mi Mamadha premium +..jest tam jod, kw foliowy, magnez, jod i dha. Takze Foliku juz nie bede brac a co z magnezem? Wczesniej byla mowa o magne b6 2×2..tu mam 200mg. Nie wiem czy to styknie, czy dodac jeszcze magnez;)
Bizona, ja piję inofem i łykam witaminę D. -
polaaa...pierwszy tydzien strasznie dlugo trwa...od wczoraj jakos emocje udalo mi sie okielznac...co ma byc to bedzie:)jade po choinke...pozdrawiam was wszystkie...cesarka 2008
ivf transfer 29 listopadNOVUM...biochemiczna:(