NOVUM Warszawa
-
WIADOMOŚĆ
-
Ana jak tam u Ciebie? mi cos dzisiaj jajniki dokuczaja caly dzien oczywiscie leze. Pocieszam sie, ze nie sa to jakoes bole skurczowe, ani uciazliwe, ale jednak cos tam w dole, przy pachwinie odczuwam i oczywiscie martwie sie, ze to przez to moje przeziebienie ja chyba oszaleje...Cudzie trwaj...
-
Andzia1985 wrote:Ana jak tam u Ciebie? mi cos dzisiaj jajniki dokuczaja caly dzien oczywiscie leze. Pocieszam sie, ze nie sa to jakoes bole skurczowe, ani uciazliwe, ale jednak cos tam w dole, przy pachwinie odczuwam i oczywiscie martwie sie, ze to przez to moje przeziebienie ja chyba oszaleje...
-
ana167 wrote:Mnie też okolice pachwin bolaly..to normalne poki nie silne i nie ma plamien krwawien.. Ana powodzenia jutro. O której wizyta? Ja padlam i spalam ale moj tez śpi..
-
Ja już jestem po. Są 2 zarodki I 2 serduszka:-) jeden jest mniejszy za 2 tygodnie kontrola.
Karola1985, Andzia1985, bizona, nana1989, Polaaa_86, problemik lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny czy posiewy mają być na wizytę startowa czy w trakcie stymulacji można donieść na podglądanie przy długim protokole?[/link]
09.2015 HSG - wszystko ok, IV IUI
Niepłodność pierwotna
XI 2016 rozpoczęcie przygody z Novum,
AMH - 2,83
31.01 1ds krótki protokół
13dpt bHCG - 340 mIU/ml
-
dziewczyny tragedia...beta 17...13dpt...w piatek bylo 20 czy mozliwe ze piatkowy wynik byl przeklamany po ovitrele?ale tragedia...cesarka 2008
pozamaciczna i wyciecie jajowodu...
laparoskopia-niedroznosc...
powiklanie pooperacyjne-zator płuca
ivf transfer 29 listopadNOVUM...biochemiczna:(