NOVUM Warszawa
-
WIADOMOŚĆ
-
Emcia123 wrote:Stres przed wizyta jest niesamowity a jak juz sie czeka na slowa lekarza w trakcie usg chyba jeszcze wieksze nerwy. A potem luz i czuje sie oddech. Czekamy na kolejne bicie serduszek
-
nick nieaktualnyInkaa85 wrote:To co dokładnie sprawdza lekarz co jest w stanie powiedzieć na takiej pierwszej wizycie gdzie jeszcze nie widać serduszek? Kiedy wizyta serduszkowa?
-
Aaa78 wrote:Emka 29 kto Ci robił crio i na jakim cyklu?
-
Inkaa85 wrote:Emka29 czyli cały czas bierzesz progynove czy estofem ? Co jeszcze oprócz tego ?
-
ana167 wrote:Emcia gratki, cos wysoka ta beta byla na jednego
a ja zaczynam dzis zabawe z estrofemem ) jedziemy na sztucznym cyklu do crio..ana167 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wachciowa wrote:Dziewczynki gratuluję super wyników.
Pojawiam się z pytaniem technicznym. Robiłam w klinice cytologię. Jak wygląda odbiór wyników? Muszę umówić się na wizytę do lekarza prowadzącego? Wiem, że na stronie nie podają, telefonicznie również.
Ja odbieralam osobiscieWachciowa lubi tę wiadomość
-
Aaa78 wrote:Emka pani dr taszycka to moja pani dr. Który transfer się powiódł?czy zmieniając cis w stosunku do poprzednich?
dorota1 lubi tę wiadomość
-
Jeśli to pierwsze podejście, to raczej zaproponuje 1. Ogólne lekarze namawiają na jeden, ale jak się bardzo uprzesz to dostaniesz dwa.
-
Staraczka90 wrote:Dziewczyny, chciałam Was zapytać na ile zarodków decydowałyście się podczas transferów? My mamy w piątek pierwszą wizytę u dr Langder i ciekawa jestem, co nam zaproponuje2 lata starań
33 lata
03.2017 - Niedrożne jajowody (laparoskopia)
04.2017 - Novum start
05.2017 - I procedura IVF et jednego zarodka -
Asia_88 wrote:Jeśli to pierwsze podejście, to raczej zaproponuje 1. Ogólne lekarze namawiają na jeden, ale jak się bardzo uprzesz to dostaniesz dwa.
-
Ana_83 wrote:Czy to będzie wizyta startowa? My jedziemy na pierwszą wizytę za dwa tygodnie i już bym chciała mieć to za sobą.
Tak, w piątek mamy pierwszą wizytę startową. Też już chciałabym mieć ją za sobą a najlepiej od razu działać z pozytywnym skutkiem oczywiścieAna_83 lubi tę wiadomość
czynnik męski
kwiecień 2017 - NOVUM Warszawa -
Staraczka90 wrote:Tak, w piątek mamy pierwszą wizytę startową. Też już chciałabym mieć ją za sobą a najlepiej od razu działać z pozytywnym skutkiem oczywiście2 lata starań
33 lata
03.2017 - Niedrożne jajowody (laparoskopia)
04.2017 - Novum start
05.2017 - I procedura IVF et jednego zarodka