NOVUM Warszawa
-
WIADOMOŚĆ
-
dorota1 wrote:Dziewczyny czy przy crio podając 2 zarodki zwiększe swoją szansę????
Czytam że wiele z was się decyduje i się udaje. Choć jeden zarodeczek zostaje. Choć prawde mówiąc nie wiem czy bym sobie poradziła z bliżniakamidorota1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyInkaa85 wrote:Szansa się zwiększa na pewno ale też decydując się musisz mieć na uwadze i z tym się liczyć że oba mogą zostać
Karola1985 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyStaraczka90 wrote:Dziewczyny, czy któraś z Was ma/miała macicę dwurożną z przegrodą? U mnie zdiagnozowano to już jakiś czas temu i zastanawiam się, czy będzie ona miała wpływ na in vitro...
Jutro pierwsza wizyta a ja tak strasznie się denerwuję, że już dziś w nocy nie mogłam spać
Z przegroda urodziłam 2 dzieci i 3 poronienia. W zeszłym roku usunęłam u dr Ludwina w Krakowie. -
Już dzwoniłam do novum. Brak antybiotyku to nie pomyłka. Podobno antybiotyk dają, gdy jest coś nie tak w wymazie lub było dużo jajek.
W poprzedniej klinice wszystkie po punkcji dostawałyśmy i po pierwszej procedurze w novum też dostałam, a teraz nie. -
nick nieaktualny
-
Milkowiec wrote:Dziewczyny jaki jest koszt histero w novum? Dają skierowanie na nfz?
A robiła któraś z was mrozenie nadzerki u nich?
Histeroskopia diagnostyczna około 1900. Gdy coś trzeba wyciąć, ja np miałam przegrode, lub gdy wyjdzie polip to 2100, a jak jakaś poważna operacja to 2800-2900.
Nie pamiętam, czy to jest już z badaniem histopatologicznym, musisz dopytać.
Lista badań do Histeroskopii jest prawie tak długa, jak do in vitro. -
Milkowiec wrote:Dziewczyny jaki jest koszt histero w novum? Dają skierowanie na nfz?
A robiła któraś z was mrozenie nadzerki u nich? -
Emcia123 wrote:Ja dzisiaj rano sie wystraszylam jak na papierze zobaczylam brazowa wydzieline byla tylko raz potem juz nie mam nadzieje ze to nic strasznego wymnioty mnie dalej atakuja ze zdwojona sila
-
nick nieaktualny
-
Ja już po. Beta 34586. Pęcherzyk 42 mm, zarodek 37 mm, bicie serca 114.
Milkowiec, dorota1, Ana_83, magda_31 lubią tę wiadomość
-
emka29 wrote:Ja już po. Beta 34586. Pęcherzyk 42 mm, zarodek 37 mm, bicie serca 114.
Czyli serduszko i wszystko dobrze ? Kiedy kolejna wizyta? Mówił Ci który to tydzień? -
Inkaa85 wrote:Wow Emka29 ty i tak twoja big beta ja wczoraj czyli w 24 pt miałam 9400 betę ale ładnie mi się podwajała na to wychodzi. Lekarz mówi że za kilka dni powinno być widać serduszko. Zmierzył tylko zarodek. Mówi żeby wysokością bety się nie przejmować bo mowilam że kolezanki mają duzo wieksze w tym dniu a on mowi bo widełki są wielkie ważne żeby był odpowiedni przyrost.
Czyli serduszko i wszystko dobrze ? Kiedy kolejna wizyta? Mówił Ci który to tydzień?