NOVUM Warszawa
-
WIADOMOŚĆ
-
Powiem szczerze, że czuje się dobrze w pierwszy dzień czułam się nieciekawie i jeszcze miałam ból brzucha taki jakbym miała silne zakwasy ale po 2 dniach czuje się jak żyć nie umierać ! Mój mąż mówi że jestem humorzasta, ja myślę, że to on jest przewrazliwiony :p
Zastanawiam się czy mogę wypić pół kieliszka czerwonego winka? Gdzieś czytałam, że dobrze wplywa na endometrium. No właśnie endometrium... Dzisiaj miałam 6mm nie wiem czy to dobre ? -
O tym winie to faktycznie dziewczyny często piszą; ja sama tego nie praktykuje, więc nie pomogę, endometrium na pewno podrosnie. Szkoda, że lekarz wyznaczył mi tak późno wizytę w 7 dniu stymulacji, ty chociaż wiesz mmniej więcej jak zzareagowałas na leki
-
Hej dziewczyny,
miałam ostatnio transfer świeżych zarodków 8b i 7a
BHCG
8dpt - 61,8
10dpt - 270,5, progesteron 145nmol
Tak bardzo się boję.
Transfer robiła mi dr T., ona ma dobrą rękę, a tak przejął mnie dr L. jako beznadziejny przypadek.
Gdyby nie wcześniejsze poronienia mogłabym się cieszyć, a tak ledwo funkcjonuję.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2016, 13:59
Ania_84, Ania_84, Asiula86 lubią tę wiadomość
-
rudi wrote:Hej dziewczyny,
miałam ostatnio transfer świeżych zarodków 8b i 7a
BHCG
8dpt - 61,8
10dpt - 270,5, progesteron 145nmol
Tak bardzo się boję.
Transfer robiła mi dr T., ona ma dobrą rękę, a tak przejął mnie dr L. jako beznadziejny przypadek.
Gdyby nie wcześniejsze poronienia mogłabym się cieszyć, a tak ledwo funkcjonuję.rudi lubi tę wiadomość
-
Asia_88 wrote:Aniu, dr Langner na urlopie? Dobrze pamiętam, że to Twoja??
a do 5 marca brak terminówWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2016, 15:14
Asia_88 lubi tę wiadomość
-
Asia_88 wrote:Dziękuję za info! Juz się przestraszyłam, że czekamy 1,5 miesiąca na pierwszą wizytę i nam w ostatniej chwili zmienią lekarza.. ale widzę, że załapiemy się przed urlopem
ja w poniedziałek dzownie i muszę sie umówic bo maja mi powiedziec jakie badania musze powtórzycAsia_88 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny bede robic pierwsze IUI..najpierw musze pozbyc sie infekcji..tak so ie wstepnie obliczylam, ze owulacja wypadalaby akurat w niedziele w Święta:/domyslqm sie, ze klinika jest wtedy zamknieta. Ciekawa jestem co w takiej sytuacji? Myslicie ze bedzie otwarte w Wielką Sobotę?
9.12 pierwsze ICSI. Mamy dwa serduszka! Dziewczynka i chlopiec -
Ania dzięki za info. Ja w tym cyklu miałam mieć transfer jak wszystkie badania wyjdą ok. W takim razie muszę zapisać się do innego lekarza. Czy Ktoś z Was był u Doktor Lewickiej. Ja miałam jedną wizytę u Niej jak podchodzili do II IUI i zrobiła na mnie dobre wrażenie. Ja też jestem raczej ciężkim przypadkiem i chciałabym trafić do dobrego lekarza. Myślę też nad Doktorem Wojewódzkim.Dwie nieudane IUI
2 nieudane ICSI - 3 transfery - dwie ciąże biochemiczne
Szczepienia immunologiczne
do 31.12.2016 liczymy na naturalny Cud potem 3 procedura
Odpuść, odpocznij, odzyskaj siły... Dopiero wtedy będziesz mógł zacząć na nowo walkę, dopiero wtedy będziesz mógł wygrać. -
nick nieaktualny
-
Ania, no ja byłam.
Polecam Ci, bardzo fajne babka.
Ale mi mówiła, że od 1 do 13 marca jedzie na szkolenie.
Czy to może już nie aktualne i jednak będzie w pracy?
Walcząca, ja o dr Lewickiej mam dobre zdanie. Chciałam się do niej nawet przenieść, ale przyjmuje głównie rano, więc zrezygnowałam.
07.2019 drugi naturalsik
10.2017 naturalsik
Mam 4❄️
4 IUI, 2IVF, 2 transfery, 3 poronienia
AMH 1,3, nasienie zmienne, fragmentacja 38% -
Ania, no ja byłam.
Polecam Ci, bardzo fajne babka.
Ale mi mówiła, że od 1 do 13 marca jedzie na szkolenie.
Czy to może już nie aktualne i jednak będzie w pracy?
Walcząca, ja o dr Lewickiej mam dobre zdanie. Chciałam się do niej nawet przenieść, ale przyjmuje głównie rano, więc zrezygnowałam.
07.2019 drugi naturalsik
10.2017 naturalsik
Mam 4❄️
4 IUI, 2IVF, 2 transfery, 3 poronienia
AMH 1,3, nasienie zmienne, fragmentacja 38%