NOVUM Warszawa
-
WIADOMOŚĆ
-
Marse wrote:Strasznie chaotyczna jestem. Podchodzę komercyjnie. Do tej pory oprucz wizyty musiałam wykupić leki i powiedziano mi, że jak przyjdę w 6wc do kontroli to muszę przynieść zaliczkę 1000 i przygotować się na ewentualny zakup kolejnych lekow to wszystko s-f o tego jest dla mnie jasne, tylko zastanawiam się czy punkcja jest dodatkowo płatna czy to wchodzi w koszt Icsi, co byłoby logicznNiepłodność idiopatyczna, rocznik 77'
Crio 4aa - 10.04.2016 - 25.11.2016 synek 💖
Crio 4aa- 09.05.2020 - córeczka 11.01.2021 💞
Jeśli szczęście jeszcze do ciebie nie przyszło to znaczy, że jest wielkie i idzie powoli. -
I te 1000zl zaliczki to juz tez jest część całego imsi/icsiNiepłodność idiopatyczna, rocznik 77'
Crio 4aa - 10.04.2016 - 25.11.2016 synek 💖
Crio 4aa- 09.05.2020 - córeczka 11.01.2021 💞
Jeśli szczęście jeszcze do ciebie nie przyszło to znaczy, że jest wielkie i idzie powoli. -
Marse - widzę, że rozpoczęłaś stymulację gonalem i menopurem jeden dzień wcześniej ode mnie. Ja dzisiaj jestem w drugim dniu stymulacji. Wizytę mam dopiero w 7 dniu; tj. poniedziałek. Ja też podchodzę komercyjnie. Napisz jakie dawki leków przyjmujesz i kto jest twoim lekarzem prowadzącym. Ja idę długim protokołem, póki co czuję się ok.
-
Daj znać, jak rozwiązałaś sprawę. Jestem ciekawa jak to jest w innych ubezpieczeniach.
lady_pink wrote:Dzięki za info zrobię teraz posiewy i hormony (wezmę skierowanie od mojego gina) a resztę będę kombinować gdyby skierowania z novum nie chciały przejść
07.2019 drugi naturalsik
10.2017 naturalsik
Mam 4❄️
4 IUI, 2IVF, 2 transfery, 3 poronienia
AMH 1,3, nasienie zmienne, fragmentacja 38% -
iga81 wrote:Marse - widzę, że rozpoczęłaś stymulację gonalem i menopurem jeden dzień wcześniej ode mnie. Ja dzisiaj jestem w drugim dniu stymulacji. Wizytę mam dopiero w 7 dniu; tj. poniedziałek. Ja też podchodzę komercyjnie. Napisz jakie dawki leków przyjmujesz i kto jest twoim lekarzem prowadzącym. Ja idę długim protokołem, póki co czuję się ok.
Iga biorę 150 menopur i 50 gonal. Chodzę do Taszyckiej . A protokół ja mam krótki, to z powodu niskiego AMH -
Marse wrote:Nie za bardzo rozumiem co znaczy na cyklu zwykle i normalnie? :p
Na cyklu własnym/naturalnym jest tylko lekka stymulacja, przeważnie CLO lub małe dawki zastrzyków, zazwyczaj zalecają ten sposób kobietom z niskim amh, żeby jajników nie maltretować natomiast Ty chyba masz normalną stymulację.