NOVUM Warszawa
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja jestem w Warszawy i uwazam ze Novum ma podobne ceny jak np w Babka Medica itp..czyli prywatnie u ginekologow. Ja na NFZ nie chodze. Jest tylko jedna roznica..3/4 badan mam wlasnie za free w prywatnym ubezpieczeniu..dlatego robie poza Novum. Jesli bym nie miala, to zrobilabym co moge na NFZ a reszte w Novum..bo jak mowie ceny te same co w innych prywatnych przychodniach.
9.12 pierwsze ICSI. Mamy dwa serduszka! Dziewczynka i chlopiec -
Co do cen nie jest zle za wymaz cpr w gamecie w kielcach zazyczyli sobie 170 zl plus wizyta 180 z racji tego ze juz mam u nich wizyte jeslu tak z marszu i pierwsza wizyta to zamiast 180 min 260.zl
Czyli razem 350 przy najniższym wariancie zl a wynik po 10 dniach w novum 220 i wynik po 2 dniachWiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 09:12
-
Powiedz mi Iga bo ja dzisiaj byłam straszne zakręcona i coś niezbyt się czułam bo przez te leki ciśnienie mi wariuje i z tego wszystkiego nic się nie zapytałam a moja pani dr do wylewnych nie należy :p
Czy tego dnia trzeba przyjechać wcześniej ? Dziewczyny wcześniej mi tu mówiły żeby wziąć skarpetki i koszulkę ale coś jeszcze powinnam wziąć? -
Punkcji nie robi lekarz prowadzący lecz który ma dyżur na te zabiegi danego dnia. Nie każdy lekarz zajmuje sie tymi zabiegami. Często robi dr. Zamora.Niepłodność idiopatyczna, rocznik 77'
Crio 4aa - 10.04.2016 - 25.11.2016 synek 💖
Crio 4aa- 09.05.2020 - córeczka 11.01.2021 💞
Jeśli szczęście jeszcze do ciebie nie przyszło to znaczy, że jest wielkie i idzie powoli. -
Dziewczynki ogólnie to jestem w miare zadowolona z wizyty, tzn z bardzo pozytywnego nastawienia dr Zygler. Ja mam bardzo niskie amh i endometriozę, ale mimo to powiedziała, że trzeba próbować póki jeszcze są komórki.
Niestety mam małą torbiel i jak dostane okres to mam wziąć jedno opakwoanie tabletek anty żeby ją zlikwidować. KOlejna wizyta pod koniec marca i wtedy zaczynamy.
Marse TY masz jutro punkcję?? -
Tak Ania mam zabieg o 10.
Mi jakiś miesiąc temu powiedziala dr T, że też mam mslutenka torbielke na endometrium ale stwierdzila, że to w niczym teraz nie przeszkadza i spokojnie mogę zacząć stymulacje itd... Teraz na ostatniej wizycie mówiła że chyba widzi polipa na endometrium ale dziwne bo w październiku miałam histerię i usuwanego polipa? Gdzieś czytałam, że te polipy endometrialne się ciągle odnawiaja... Ehhh wiecznie coś