NOVUM Warszawa
-
WIADOMOŚĆ
-
iga81 wrote:Marse - nie wiem jak to jest w novum z punkcjami, ale może masz rację bo mi będzie robił dr Z. Ten mój estradiol nie daje mi spokoju...piję bardzo dużo wody i dieta białkowa, boje się jak diabli...
Iga tylko spokojnie wszystko będzie dobrze zobaczysz. Jutro zresztą myślę,że się spotkamy. Jak zobaczysz takiego blond tłustego hipopotama to właśnie ja
-
Marse wrote:Tak Ania mam zabieg o 10.
Mi jakiś miesiąc temu powiedziala dr T, że też mam mslutenka torbielke na endometrium ale stwierdzila, że to w niczym teraz nie przeszkadza i spokojnie mogę zacząć stymulacje itd... Teraz na ostatniej wizycie mówiła że chyba widzi polipa na endometrium ale dziwne bo w październiku miałam histerię i usuwanego polipa? Gdzieś czytałam, że te polipy endometrialne się ciągle odnawiaja... Ehhh wiecznie coś
*Torbielke oczywiście na jajniku chciałam napisać :p -
Marse trzymam kciuki!!! daj znać po jaki wynik
no ja mam podobno torbielke krwotoczną, czytałam wczoraj na necie, że ona też podobno nie przeszkadza w zajściu w ciążę, ale szczerze mówiąc wole wziąć te tabletki żeby było calkiem czysto tam w środku. -
To nie wiem dlaczego nic nie powiedział. Jak byliśmy po wypis to dzwonił do laboratorium żeby dowiedzieć się ile dojrzalych. Jutro ma dzwonić embriolog z informacja o zapłodnionych komórkach. Marse - na pewno będzie dobrze, nie martw się. Jutro na pewno wszystko będziesz wiedziała
-
No ja też plamie ale bardzo delikatnie. Bolało mnie też jak pobierali i dolozyli mi w między czasie więcej narkozy bo zwijalam się po stole. Ale ból mnie nie przeraża
Co do leków to mi się udało bo jak poszłam do zabiegowego to okazało się że jakaś dziewczyna przyniosła leki i jak poszłam wyjąć wentflon to pielegnierki mi je dały i musiałam wykupić tylko część.zapłaciłam ok 350 zeta -
No właśnie miałam tylko częściowa i w sumie wiedziałam co się dzieje wokół ale miałam to gdzieś - taki miałam odlot śmiałam się do anestozjologa że teraz wiem jak to jest się narkotyzowac
Jak zobaczyli że mnie boli bo skoczylam na stole to od razu słyszałam tylko więcej więcej dodaj więcej i kazali głęboko oddychać żeby rozluźnić brzuch