NOVUM Warszawa
-
WIADOMOŚĆ
-
iga81 wrote:Marse - dzwonili do ciebie? Mnie właśnie poinformowali, że 9 się zapłodniło, a 2 będą jeszcze obserwować. Transfer tak jak było ustalone w środę ze względu na możliwość hiperki. W poniedziałek mam dzwonić, jak się rozwijają
Iga gratuluję. U mnie 4 były prawidłowe podzieliły się
2, jedna nieprawidłowa jeśli dobrze zrozumiałam to 3 komórkowa ? jedna prawidłowa. Transfer w pon o 8.30
-
Właśnie wczoraj w alabie znalazłam za 62 PLN.
Aż oczom nie wierzyłam, że może być aż tak duża różnica w cenie.
Mają sklep internetowy, można łatwo sprawdzić ceny wszystkich badań.
https://sklep.alablaboratoria.pl/badania?=Mazowieckie&=&=Warszawa&=&punkty_id=9252
Anatolka wrote:W sieci alab chyba jeszcze taniej niż w diagnostyce
07.2019 drugi naturalsik
10.2017 naturalsik
Mam 4❄️
4 IUI, 2IVF, 2 transfery, 3 poronienia
AMH 1,3, nasienie zmienne, fragmentacja 38% -
Dziewczyny robilyscie moze wymazy w Novum zaraz przed IUI? Czy musialyscie odczekac cykl np..Mialam zrobic jutro stopien czystosci i wymazy ( jestem przed okresem) i chyba mi sie cykl skrocil bo dzis dostalam lekkiego plamienia. Nie wiem co robic, skoro nie bede mogla juz zrobic wymau przed okresem. Nie chce tracic kolejnego miesiaca.. czy mialyscie podobna sytuacje?
9.12 pierwsze ICSI. Mamy dwa serduszka! Dziewczynka i chlopiec -
Marse - ja plamien już nie mam, najbardziej boli mnie jak robię siusiu, dół brzucha mnie Ne boli, tylko tak po bokach mam nadzieje że przejdzie, póki co cały czas leżę. I tak jest dużo lepiej niż w poprzednich stymulacjach bo wtedy się bardzo na cierpiała. .
-
bizona wrote:Dziewczyny robilyscie moze wymazy w Novum zaraz przed IUI? Czy musialyscie odczekac cykl np..Mialam zrobic jutro stopien czystosci i wymazy ( jestem przed okresem) i chyba mi sie cykl skrocil bo dzis dostalam lekkiego plamienia. Nie wiem co robic, skoro nie bede mogla juz zrobic wymau przed okresem. Nie chce tracic kolejnego miesiaca.. czy mialyscie podobna sytuacje?
-
A chlamydia PCR? Tez szybko wyniki? Acha i czy mozna robic IUI zaraz po tych wymazach? Czy tam sie nie podrażnia szyjki jakos..wiecie zeby sie nie okazalo ze nie mozna..a moze zadzwonic do dr z Novum i zapytac co robic? Lekarze maja te dyzury telefoniczne z tego co wiem. Kurde boje sie, ze lekarz powie zeby odpusic ten cykl;(
Ania_84 lubi tę wiadomość
mi dr mówiła ze na PCR 2 dni , powiedziała ze spokojnie moge robic w cyklu z IUI
załóżmy ze przestajesz plamic 8 dc robiz wszytskie badania a 10-11 dc mas IUI wystarczy -
Aniu bardzo Ci dziekuje za informacje. Ja juz zdazylam sie poplakac..to moje pierwsze podejscie do IUI i jestem zielona..zapewnie pozniej bedzie mi latwiej..ale teraz kazde niepowodzenie zalamuje mnie. Najpierw infekcja, teraz dzien przed badaniami lekkie plamienie..a ja po prostu nie wiem co robic.
bizona wrote:Aniu bardzo Ci dziekuje za informacje. Ja juz zdazylam sie poplakac..to moje pierwsze podejscie do IUI i jestem zielona..zapewnie pozniej bedzie mi latwiej..ale teraz kazde niepowodzenie zalamuje mnie. Najpierw infekcja, teraz dzien przed badaniami lekkie plamienie..a ja po prostu nie wiem co robic.
ja tez ostatnio nie wiem jakcsoie wszytsko poukladać ale chyba w tym tyg u siebie zrobie biocenoze i posiewy oraz cytologie bo mam ważna do 31 marca .. wiec tak na styk