NOVUM Warszawa
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kornelia777 wrote:Aniu czy badanie chlamydia portal robiłaś w diagnostyce? Jak to tam wygląda?
w niektorych miastach jest mozliwosc pobrania w diagnostyce -
Dziewczyny czy któraś wie może czy w klinice robią problemy z przypisaniem relanium po transferze, ma_pi może Ty będziesz wiedzieć?
ma_pi lubi tę wiadomość
Niepłodność idiopatyczna, rocznik 77'
Crio 4aa - 10.04.2016 - 25.11.2016 synek 💖
Crio 4aa- 09.05.2020 - córeczka 11.01.2021 💞
Jeśli szczęście jeszcze do ciebie nie przyszło to znaczy, że jest wielkie i idzie powoli. -
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:robiłam w diagnostyce ale że nie maja u nas gabinetu na miejscu gdzie pobieraja wiec musialam wziasc zestaw isc do gina i zeby on mi pobral , pobrany materiał zawiozłam do diagnostyki
w niektorych miastach jest mozliwosc pobrania w diagnostyceAnia_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
emeska wrote:Dziewczyny czy któraś wie może czy w klinice robią problemy z przypisaniem relanium po transferze, ma_pi może Ty będziesz wiedzieć?
Ja nie prosiłam o relanium, więc nie dostałam. W novum relanium nie jest standardem. Myślę, że jak poprosisz, to Ci dadzą, choć mogę się mylić.
Powiedz, że nerwowo nie dajesz rady.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2016, 08:57
-
Hej była któraś z Was na wizycie u dr Czerkwińskiego? jak wrażenia? mojej dr w przyszłym tyg nie ma, a chciałam umówić się na wizytę do kogoś popołudniu, został tylko ten panEndometrioza IV stopnia, Hashimoto, mutacja genu MTHFR C677T heterozygota, prolaktynemia czynnościowa
02.2015 icsi -
06.2015 icsi -
07.2015 crio -
02.2016 icsi - -
Ja bylam i bylo bardzo ok. Nie mam co prawda porównania z innymi lekarzami, ale doktor byl konkretny, zabawny..na plus. Bylam tylko na jednej wizycie, a w necie sa opinie, ze raz doktor jest ok, raz humorzasty..ja trafilam na dobry humor. Choc to dla mnie nie jest tak bardzo wazne. Osobiscie poki co..polecam:)
9.12 pierwsze ICSI. Mamy dwa serduszka! Dziewczynka i chlopiec -
Elmirka wrote:Hej była któraś z Was na wizycie u dr Czerkwińskiego? jak wrażenia? mojej dr w przyszłym tyg nie ma, a chciałam umówić się na wizytę do kogoś popołudniu, został tylko ten pan
Mi dr Cz robił iui. Bardzo sympatyczny wiem, że ma różne opinie ale ja ogólnie ok -
Ja właśnie nie wiem... Tyle testów już zrobiłam tyle rozebralam i szukałam kreski pod światło nieraz nawet coś widziałam- chyba własną głupotę :p teraz to bardzo bym chciała jak najszybciej zobaczyć to szczęście a z drugiej strony to tak bardzo boje sie rozczarowania . Chyba jak najdłużej chce się cieszyć nadzieja. Chociaż dziś u mnie jakiś dół... Nie wiem nic nie czuje nic się ze mną nie dzieje oprócz wczorajszego bólu brzucha i jajnika.
Chyba mi odwala dziewczyny -
Marse trzymaj sie!!! Mi by tez odwalalo na Twoim miejscu. Najlepiej by bylo, jak bys sobie znalazla duzo zajec przez ten czas oczekwiania...żeby nie myslec non stop. Wiem wiem latwo mowic..ale sama widze po sobie, ze jak taka np sobotę wolna i siedzę sama w domu to non stop wchodze na forum czytam, rozkminiam wszystko i mysle o ciazy non stop..a jak caly dzien spedzam poza domem to jest o niebo lepiej;)
Asia_88 lubi tę wiadomość
9.12 pierwsze ICSI. Mamy dwa serduszka! Dziewczynka i chlopiec