NOVUM Warszawa
-
WIADOMOŚĆ
-
Iga powiedz mi jakie dawki lutinusa i luteiny przyjmujesz ?
Ja właśnie stwierdzam, że strasznie mi brzuch puchnie i to chyba po luteinie, chociaż takiego skutku ubocznego nie wyczytałam. Mam popołudniu tak olbrzymi brzuch, że nie mogę oddychać. Pomijam już fakt, że wyglądam jak w 9 a nawet 11 m-cu ciąży to najgorsze jest to uczucie olbrzymiego balona. Czuję się jak kangurzyca z kieszenia pełna ceglowek . -
Marse - lutinus po 1 tabletce rano i wieczorem, a luteina podjęzykowo 2 tabletki w godz. 12-16, ja brzuch też mam napuchnięty, ale chyba nie aż tak jak ty, mierzę codziennie to mam 86 cm, a jestem osobą bardzo szczupłą. Mam cały czas uczucie pełności, zresztą pisałam już o tym wcześniej.
-
Ja mam takie same dawki. Cóż zrobić jak ma tak być to niech będzie, grunt żeby przyczyna byla tego znana
A jak humor? U mnie bez zmian albo chwilami myślę tak tak na pewno będzie wszystko dobrze a za chwilę już podkowka...
Nie wiem jak ja dociagne do czwartku? :p -
Nie wiem Iga jak tu dotrwać ? Ale czuje się tak samo jak ty. Tzn psychicznie bo fizycznie to bez zmian , żadnych objawów ciążowych nie ma. Pocieszające jest to, że większość dziewczyn nie ma na tym etapie żadnych objawów. Dzisiaj za wiele się nie zastanawiałam bo byłam trochę zajęta. Miałam gości, bo to moje imieninki
-
Cześć dziewczyny
znalazłam wasz wątek, bo szukałam opinii na temat Novum. Bylam ciekawa co ludzie o nich piszą, bo sama korzystałam z ich usług. Chciałam wam tylko napisać, żebyście nie traciły nadziei. My staraliśmy się o dziecko 5 lat. Przeszłam 3 procedury in vitro. Byłam juz na prawdę załamana. A teraz......moje największe szczęście leży obok mnie i robi minki przez sen
Życzę też wam takiego szczęścia i nie wolno wam się poddawać. Marzenia się spełniają
Pozdrawiam
Gdybyście chciały o cos zapytac to mzoe piszcie na priv bo nie wiem czy będe tu jeszcze zaglądaćbizona, Asia_88, Marse lubią tę wiadomość
-
Marse - rano bolało mnie bardzo podbrzusze, myślałam, że będę musiała ratować się nospą. Teraz już przeszło. Jeszcze trochę i wyląduję w psychiatryku - cały czas nie wierzę w to , żeby mogłoby się udać.... A Ty jak się czujesz? Kiedy masz zamiar testować? Ja test chcę zrobić w środę....
-
Hej kochane
my po wczorjaszych warsztatach w Wawie jestesmy mega zadowoleni
coprawda w Invimedzie bo tam ma te warsztaty i ogólnie przyjmuje dr Dorota
Gawlikowska ale mega polecam
My co prawda byliśmy na warsztatach rodzicielstwo dzięki dawstwu
ale sa tez grupy wsparcie, warsztaty jak radzic sobei z niepowodzeniami
i dal zainteresowanych 5 kwietnia od 18:30 w kawiarni ( mam zapisane ale nie przy sobie której- na Mokotowie) bedzie spotkanie przy kawie z ta psycholog oraz z Anna Krawczak bedzi emozna pogadać o wszytskim i o niczym o leczeniu, nie powodzeniach , o tym jak radzic sobie itp itd
Asia_88, Asiula86, Marse lubią tę wiadomość