NOVUM Warszawa
-
WIADOMOŚĆ
-
Marse - czytam twoją wypowiedź i mam wrażenie tak jakbym ja ją pisała. Ja chcę wcześniej testować, pewnie zrobię test za tydzień a w piątek pójdę na betę. Mam mieszane uczucia nie wiem czy się uda...póki co nie za dobrze się czuje, ale tyle leków wiec niedziwne. Najbardziej boje się tego dostinexu.mam go brać cały czas do bety.
-
Bolą mnie nadal jajniki i trochę brzuch, nie jest to bardzo wielki ból ale odczuwalny, po tych lekach tez mi jest niedobrze zwłaszcza do południa. Ogólnie mi ciężko jeszcze cały czas dieta i obawa przed hiperka. Ale zniose wszystko byle stał się cud:)
-
Hej dziewczyny nie załamywać mi się!
Ja miałam bóle brzucha w trzech pierwszych dniach po transferze, potem nic nie czułam i byłam załamana, że nic nie czuję. Dopiero 7dpt, późnym wieczorem w końcu poczułam lekki ból w podrzuszu i to było to. Zrobiłam tego dnia test ale nic nie wyszło.
8dpt zrobiłam z porannego moczu i ledwo coś było widać ale jeszcze nie wierzyłam. Dopiero jak pojechałam na betę-to uwierzyłam.
Trzymam kciuki za was!!!!Marse, Asia_88, bizona lubią tę wiadomość
-
rudi wrote:Hej dziewczyny nie załamywać mi się!
Ja miałam bóle brzucha w trzech pierwszych dniach po transferze, potem nic nie czułam i byłam załamana, że nic nie czuję. Dopiero 7dpt, późnym wieczorem w końcu poczułam lekki ból w podrzuszu i to było to. Zrobiłam tego dnia test ale nic nie wyszło.
8dpt zrobiłam z porannego moczu i ledwo coś było widać ale jeszcze nie wierzyłam. Dopiero jak pojechałam na betę-to uwierzyłam.
Trzymam kciuki za was!!!!
Dzięki takiego pozytywnego posta tu trzeba było. Gratuluję bety i nie załamywać mi się tu! :o Będzie piękna fasolka a później serducho jak dzwon
Asia_88, rudi lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
No to chyba bedziecie testowały w tym samym zsie dziewczyny ?? trzymam kciuki
ja dzis byłam na posiewie, cytologii i biocenozie ..i szok za wszytsko zapłaciłam 68 zł cytologia wynik w srode posiew w piatek
a poradni przy szpitalnej za biocenoze i cytologie na ktora bym czekała 2 tyg chcieli 90 zł
posiew zrobiłam w sanepidzie , a pobieranie materialu oraz biocenoze i cyt w zakłądzie patologiiMarse lubi tę wiadomość
-
hahaha no nie powiem ładnie to nto nie brziało ale chodzi o to ze oni głównie diagnozuja w kierunku raka szyjki , cytologie z calego miasta do nich schodza
a o do oszzedności hahha to co moge robie po najnizszych kosztach jak moge wykorzystac NFZ to też sobie nie szczedze
Marse lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:hahaha no nie powiem ładnie to nto nie brziało ale chodzi o to ze oni głównie diagnozuja w kierunku raka szyjki , cytologie z calego miasta do nich schodza
a o do oszzedności hahha to co moge robie po najnizszych kosztach jak moge wykorzystac NFZ to też sobie nie szczedze
no 68 zł za wszystko to fajna cena podobno w ALAB mają bardzo dobre ceny, mi się udało zrobić posiew, tą biocenozę, cytologię, wirusy i toxo na nfz mój gin był taki miły i dał mi na to wszystko skierowanie, więc też mi się fuksło została mi jeszcze ta nieszczęsna chlamydia.