NOVUM Warszawa
-
WIADOMOŚĆ
-
Marse - brzuch nie boli tak jak rano, ale cały czas mam uczucie pełnosci jakby miał peknac pewnie po tych lekach, i coś pobolewa mnie z tyłu, w dole pleców tak po boku po jednej stronie stronie. Ogólnie to czuje się zmęczona tym wszystkim. W pracy pilnuje tylko godzin leków... a jak u ciebie?
-
Marse - średnio się czuję, ten brzuch mnie wykańcza - cały czas pełny i trochę pobolewa. Ja też bym chciała jak najszybciej to mieć za sobą, dlaczego tak długo trzeba czekać... Myśli mam negatywne i czuję, że święta będą do d.... Jak dzisiaj kupię test to jutro zrobię, bętę robię w piątek. Jutro myślę, że jak najbardziej możesz iść na bętę.
Trzymaj się kochana:) -
Może to tylko taki chwilowy skok... ja poleguje bo ten pełny brzuch mnie wykończy, już tak myślę że może to ta hiperka mnie dopada ale biorę ten pierdzielony dostinex i zastrzyki wiec chyba powinno być ok, chociaż dzisiaj się ważyłam i przytyłam trochę,
-
Marse - to są właśnie skutki uboczne stymulacji... na pewno ciśnienie ci się uspokoi. Jeśli o mnie chodzi to jakoś nie ludzi się pozytywna beta. Ale ten dostinex powinien wyciszac przecież hiperke a biorę juz drugie opakowanie. Ja myślę że to wina jednak leków. ..
-
Marse - a ja w nocy miałam horror. Myślałam, że będę dzwonic po pogotowie. Miałam takie bóle chyba żąłądka, że aż mi podchodziły pod gardło, zimny pot mnie oblewał i prawie mdlałam. Coś strasznego. Myślę, że to wina dostinexu. Dzisiaj zadzwonię do N., czy mogę pominąć tą tabletkę, Testu jeszcze nie robiłam. Muszę iść do pracy,oby te bóle nie przyszły....ale jest mi niedobrze.