NOVUM Warszawa
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja jestem po konsultacjach. Dostinexu nie mogę odstawić, mam go brać przed zaśnięciem. Koniecznie muszę też coś na żołądek. Mam się bardzo oszczędzać i uważać na siebie. Lekarz powiedział ze prawdopodobnie jestem w ciazy, a transfer przy tak wysokim estradiolu jak ja miałam był bardzo ryzykowny...
-
Iga tak się cieszę! Trzymam strasznie mocno za Ciebie kciuki. To wcale nie początek, początek był już dawno! Teraz zaszlas już bardzo daleko.
U mnie test negatywny a na dodatek zakpil jeszcze że mnie i pokazał po pół godz 2ga kreskę tak jakby mi było mało. Dobra nie będę Ci tu smucic bo ty masz teraz inne rzeczy na głowie. Dbaj o siebie. Całuje cię mocno i jeszcze raz gratuluję :*
-
Marse - idź na bętę. Ja wybieram się jutro, dzisiaj idę do rodzinnego po zwolnienie do świąt. Nie dam rady chodzić do pracy. Strasznie mi niedobrze i ten brzuch... ale dam radę muszę. Dzisiaj zrobiłam trzeci test kreska zdecydowanie ciemniejsza od wczorajszej. Do mnie to jeszcze nie dociera...
Marse mam nadzieję, że ty też zobaczysz dwie kreski.. Ja czekałam na to 10 lat. Mój mąż nie miał żadnej nadziei i mówił, że nic z tego nie będzie, a ja się uparłam i zmieniłam klinikę, zrezygnowałam z rządówki i to jest strzał w dziesiątkę.
Marse pozdrawiam cię i ściskam mocnoAsia_88 lubi tę wiadomość
-
Hehe zazdroszczę ci tego "niedobrze" :p. Oczywiście żałuję cię strasznie bo wiem że musi być to nieprzyjemne. 10 lat to dużo. Moja siostra też tyle czekała i się doczekała .
Ja nie mam szans na rządowe za niskie AMH. Na komercyjne.nie mam już szans. Wzięłam na wszystko kredyt. Teraz zostałam z kredytem i bez dziecka . Jadę do pracy i rycze jak głupia -
Iga trzymam kciuki
Marse skoro cos wyszło to moze jednak jest jakas nadzieja ?? zrób dla pewnosci bete ja odebrałam wcoraj biocenoze gr IV 16 dni po HSG wiec chyba to po HSG jakis stan zapalny
jutro wyniki posiewu , a w poniedziałek wizyta u dr Łukasiewicz
wiec pewnie z tego cyklu nici
-
Oj szkoda Ania..ja robie badania w poniedzialek ewentualnie w sb jesli juz nie bede plamic. Boje sie ze tez mi cos tam sie dzieje bo mialam wczesniej grzybka ktorego leczylam...a kto to wie czy zaleczylam:/ wkurw..sie strasznie jak bede musiala przelozyc iui.
Dziewczyny mocno trzymam kciuki za piekne bety!
9.12 pierwsze ICSI. Mamy dwa serduszka! Dziewczynka i chlopiec -
Bizona mam nadzieje ze nic nie wyjdzie
ja z jednej strony jestem zła ale z drugiej lepiej teraz niż późneij w ciazy n zeby zagroziło ciaży
-
Jak się czujesz Iga?
Dziewczyny idę dzisiaj na betę chociaż nie wiem po co bo testy ani drgna. Powiedzieć, że mam doła to za mało raczej żal. Żal do siebie świata i nie wiem kogo jeszcze.Zasypiam płacząc, budzę się płacze, nie wiem jak ja będę dzisiaj pracowała
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny