NOVUM Warszawa
-
WIADOMOŚĆ
-
aszka wrote:Betty czekam i napisz ile placilas ile mialas monitoringów i jakie ceny za poszczegolne monitoringi i ile za inseminacje, ile za wizyte?
Też mam póki co pozytywne wrażenia. A dr Lewicka na ogół ok, ale też czasem zależy jaki ma dzień, potrafi trochę zirytować No i minus taki że jest mało delikatna, przynajmniej moje takie odczucie. -
nick nieaktualnypaola87 wrote:http://www.novum.com.pl/pl/dla-pacjentow/cennik/
Też mam póki co pozytywne wrażenia. A dr Lewicka na ogół ok, ale też czasem zależy jaki ma dzień, potrafi trochę zirytować No i minus taki że jest mało delikatna, przynajmniej moje takie odczucie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2015, 10:57
pelargonia67 lubi tę wiadomość
-
Podejrzewam, że to taka sama cena, stąd widełki cenowe, ale nie jestem pewna, na samym monitoringu nie byłam. Betty napisze jak to jest z tym monitoringiem. Mam kartkę z badaniami z krwi i z nasienia, infekcyjne itp. z cenami jeśli ktoś chciałby znać.
-
aszka wrote:Betty czekam i napisz ile placilas ile mialas monitoringów i jakie ceny za poszczegolne monitoringi i ile za inseminacje, ile za wizyte?
aszka lubi tę wiadomość
10.02.15 - 1 ICSI - blastocysta 4AA -
Kochane ja juz po. Opisze od początku.
Wizyta u Wojewódzkiwgo na której przepisal leki do stymulacji kosztowała 120 zł.Za kazdym razem robi usg.Tylko za pierwsza wizyte ogólnie w Novum chyba 200 zł płacilismy.
Mamy do Warszawy 200km więc monitoringi w 8 i 10 dniu robilam u siebie. Płacilam 45 zł za każdy w Luxmedzie.
Wczoraj pojechalam na inseminacje. Koszt 800zł i w tym jest juz wszystko czyli usg na początku, pobranie i preparowanie nasienia, podanie nasienia. Potem tylko do apteki mąż poleciał po zastrzyki z pregnylu ale to mały koszt ok 20 zł i zrobili mi na miejscu.
Leki do stymulacji sa drozsze bo mialam 3 zastrzyki menopur każdy prawie 100zł i Clo-ok 30 zł.I tyle z kosztów.
MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
A teraz opis zabiegu
Robila nam go dr Zygler - naprawde niezła babka. Cały czas żartowałysmy i co chwila wybuchałysmy śmiechem. Od razu zaczęła do mnie na "Ty" mówic co mi kompletnie nie przeszkadzało. W pokoju inseminacyjnym odkręcila probówke z nasieniem i podała korek mężowi-chuchnęła i powiedziała-talizman na szczeście
Potem inseminacja. Zanim wyciagnęła wziernik kazala mi oddychac przeponą aby robic różnicę ciśnien i sprawdzala czy sie nasienie nie cofa. jak juz byla pewna to nas zostawila zycząc powodzenia i kazala tak polezec jeszcze 10 min. i Tyle.
Wszystko przebiegło w luźnej atmosferze-az sama bylam zaskoczona. Teraz trzeba czekac na efektyWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2015, 09:17
MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
nick nieaktualnyBetty Boop wrote:A teraz opis zabiegu
Robila nam go dr Zygler - naprawde niezła babka. Cały czas żartowałysmy i co chwila wybuchałysmy śmiechem. Od razu zaczęła do mnie na "Ty" mówic co mi kompletnie nie przeszkadzało. W pokoju inseminacyjnym odkręcila probówke z nasieniem i podała korek mężowi-chuchnęła i powiedziała-talizman na szczeście
Potem inseminacja. Zanim wyciagnęła wziernik kazala mi oddychac przeponą aby robic różnicę ciśnien i sprawdzala czy sie nasienie nie cofa. jak juz byla pewna to nas zostawila zycząc powodzenia i kazala tak polezec jeszcze 10 min. i Tyle.
Wszystko przebiegło w luźnej atmosferze-az sama bylam zaskoczona. Teraz trzeba czekac na efekty -
maila wrote:Dziewczyny czy miałyscie histeroskopie w Novum?Czy konieczne jest szczepienie na żółtaczke
typu B?
histeroskopii nie miała, bo robiłam w szpitalu MSwiA na Wołoskiej w W-wie w ramach NFZ, natomiast miałam w Novum HSG i wymagane było szczepienie. Jeżeli jesteś z W-wy to można zrobić je w trybie szybkim w Novum, tak czy siak ta ta książeczka bardzo się przydaje i myślę, że warto zrobić -
cześć.
jestem nowa w wątku, jednak w Novum lecze sie od kilku lat i właśnie u doktor Zygler. Gorąco polecam, bardzo fajna kobieta, rozluźni nawet tą najbardziej gęstą atmosfere aktualnie poszukuje androloga. Z opinii, które znalazłam chyba padnie na dr Wolskiego.JusWik lubi tę wiadomość
Novum Warszawa
04.2016 ICSI 12 dpt hcg 227.7
czekamy na prezent świąteczny. Matylda -
Dżejn wrote:cześć.
jestem nowa w wątku, jednak w Novum lecze sie od kilku lat i właśnie u doktor Zygler. Gorąco polecam, bardzo fajna kobieta, rozluźni nawet tą najbardziej gęstą atmosfere aktualnie poszukuje androloga. Z opinii, które znalazłam chyba padnie na dr Wolskiego.Dżejn lubi tę wiadomość
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
nick nieaktualnyladyw wrote:Zostało mi kilka opakowań utrogestanu, jakby ktoś był zainteresowany odsprzedam.
-
Dżejn wrote:cześć.
jestem nowa w wątku, jednak w Novum lecze sie od kilku lat i właśnie u doktor Zygler. Gorąco polecam, bardzo fajna kobieta, rozluźni nawet tą najbardziej gęstą atmosfere aktualnie poszukuje androloga. Z opinii, które znalazłam chyba padnie na dr Wolskiego.
-
dziewczyny moze ktoras bedzie zaintersowana w Novum organizowane sa teraz badania kliniczne ( chodzi o lek ktory wpsomaga zagniezdzenie)
zawsze to dodatkowa opcja jednak mozna miec nie wiecej niz 1 nieudany transfer za soba..urocza lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny!
Ka_tarzynko ja byłam u Doktor Langner (pierwsza wizyta 4 maja tego roku). Jestem bardzo mile zaskoczona bo widać, że Pani jest profesjonalnym lekarzem. Zajęła się Nami naprawde super. Mamy zrobić bardzo dużo badań niestety nie tanich. Same badania wyjdą około 1000 ale nie każdy zapewne dostaje inny zestaw. kolejna wizyta w 11-12 dc więc za jakieś 18 dni. Tak naprawdę jaka jest Pani Doktor to pewnie czas pokaże:)JusWik, Ania_84 lubią tę wiadomość
Dwie nieudane IUI
2 nieudane ICSI - 3 transfery - dwie ciąże biochemiczne
Szczepienia immunologiczne
do 31.12.2016 liczymy na naturalny Cud potem 3 procedura
Odpuść, odpocznij, odzyskaj siły... Dopiero wtedy będziesz mógł zacząć na nowo walkę, dopiero wtedy będziesz mógł wygrać. -
Walcząca wrote:Hej Dziewczyny!
Ka_tarzynko ja byłam u Doktor Langner (pierwsza wizyta 4 maja tego roku). Jestem bardzo mile zaskoczona bo widać, że Pani jest profesjonalnym lekarzem. Zajęła się Nami naprawde super. Mamy zrobić bardzo dużo badań niestety nie tanich. Same badania wyjdą około 1000 ale nie każdy zapewne dostaje inny zestaw. kolejna wizyta w 11-12 dc więc za jakieś 18 dni. Tak naprawdę jaka jest Pani Doktor to pewnie czas pokaże:) -
Walcząca wrote:Hej Dziewczyny!
Ka_tarzynko ja byłam u Doktor Langner (pierwsza wizyta 4 maja tego roku). Jestem bardzo mile zaskoczona bo widać, że Pani jest profesjonalnym lekarzem. Zajęła się Nami naprawde super. Mamy zrobić bardzo dużo badań niestety nie tanich. Same badania wyjdą około 1000 ale nie każdy zapewne dostaje inny zestaw. kolejna wizyta w 11-12 dc więc za jakieś 18 dni. Tak naprawdę jaka jest Pani Doktor to pewnie czas pokaże:)
No właśnie jestem ciekawa jakie badania zlecają na pierwszej wizycie?
Ja zapisałam się do dr Starosławskiej na czerwiec.
07.2019 drugi naturalsik
10.2017 naturalsik
Mam 4❄️
4 IUI, 2IVF, 2 transfery, 3 poronienia
AMH 1,3, nasienie zmienne, fragmentacja 38% -
nick nieaktualny