NOVUM Warszawa
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja chodzę do dr Staroslawskiej. Wczoraj miałam wizytę stymulacyjną i okazało się, że mam bardzo dużo małych i dużych pęcherzyków. Dostałam Menopur zamiast Gonalu, ale nadal 125 jednostek. U mnie jest wysokie ryzyko przestymulowania, wiec transfer prawdopodobnie będzie odłożony na nastęny cykl Następna wizyta w sobotę, potem w poniedziałek i punkcja prawdopodobnie w środę...
Dziś czeka mnie rozmowa z szefową na temat urlopu- muszę coś wymyślić, żeby się nie zorientowała co się święci:P Z drugiej strony to jest chore żebym się musiała stresować pracą. Przecież ona sama ma dzieci i logiczne, że ja też chcę mieć -
Sysiaaaaa wysłałam Ci zaproszenie Chciałam Cię dopytać o kilka rzeczy
Dziewczyny czy wiecie może coś na temat limitów w nOvum? Kiedy będą kolejne kwalifikacje...Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 12:00
-
We wtorek było jeszcze około 20 mieejsc do rzadowego ivf a nowa pula w lipcu
Ania_84 lubi tę wiadomość
4.12.2023 II temin 14.08.2024 - zdrowy syn❤️😍
01.2022 poronienie chybione w 11 tygodniu
3tygodniowe indukowanie poronienia
zabieg łyżeczkowania 17.01.2022
niedoczynność tarczycy
tyłozgięta, zrotowana macica
05.2021 poronienie 6tc
STWIERDZONE CIĘŻKIE PCO;-( amh 22
17 cykl starań po stymulacji ciąża w 2015
córka 09.11.2015 cięzki poród indukowany, zagrażająca zamartwica płodu, cc na cito -
Izik wrote:We wtorek było jeszcze około 20 mieejsc do rzadowego ivf a nowa pula w lipcu
-
Kochane a ja zamierzam zapisać się do Novum, chciałabym abyście poradziły mi jakiegoś dobrego lekarza, wiem że każdy ma inne oczekiwania co do lekarzy ale może są tam jacyś naprawdę godni polecenia...
Możecie pisać na priv lub tutaj na forum, może komuś takie info również się przyda... Pozdrawiam was i życzę tylko jednego, same wiecie czego -
JusWik ja jestem w programie MZ i w trakcie całej procedury przeszłam trzech lekarzy. Kwalifikował i stymulacje robił dr. Wojewódzki, punkcja u dr. Zamory, transfer robiła mi dr Taszycka. Polecam wszystkich
Dodam że mają rękęJusWik, mihito, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
Aga_502 wrote:JusWik ja jestem w programie MZ i w trakcie całej procedury przeszłam trzech lekarzy. Kwalifikował i stymulacje robił dr. Wojewódzki, punkcja u dr. Zamory, transfer robiła mi dr Taszycka. Polecam wszystkich
Dodam że mają rękę -
mnie na początku prowadziła dr Langner- fantastyczna kobieta I bardzo nam pomogła. Stymulacjię mialam u dr Starosławskiej- konkretna i dobrze dobiera dawki zastrzykow (mi grozila hiperstymulacja). Dr Wojewódzki robił mi punkcję a transfer mam w poniedziałek
JusWik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBetty Boop wrote:Ja rowniez do Wojewódzkiego chodzę.lekarz jest moze troszke specyficzny ale to kwestia przyzwyczajenia sie uważam go za bardzo dobrego fachowca. Dwóje moich znajomych tez do niego chodziła i sa zadowolone (no i maja dzieciaczki;)
My równiez mamy ponad 200km. Co prawda ja najpierw zahaczę o jedna inseminacje (mam nadzieje ze w lutym) a potem podchodzimy do ivf. Co do wizyt to lekarz powiedzial, zebym pierwsze usg po stymulacjo około 8 dnia cyklu zrobila u siebie w miescie i zadzwonila z wynikiem. I wtedy powie co dalej. Ale moze przy ivf trzeba jezdzic do nich. -
Aga_502 wrote:JusWik ja jestem w programie MZ i w trakcie całej procedury przeszłam trzech lekarzy. Kwalifikował i stymulacje robił dr. Wojewódzki, punkcja u dr. Zamory, transfer robiła mi dr Taszycka. Polecam wszystkich
Dodam że mają rękę
Aga trzymam mocno kciuki za betę - niech rośnie!!! -
Na reszcie:) w poniedziałek mam transfer. Punkcję robił mi dr Wojewódzki i obeszlo sie bez żadnych powikłań. Moglam normalnir chodzić. Pobrano mi 13 komórek z czego mogli zaplodnic tylko 6. Metoda IVF. I z tego co wiem na tą chwilę to tylko dwie prawidlowo się dzielą. Mam nadzieje, że są ba tyle silne, że dotrwaja 5dni do transferu...
JusWik lubi tę wiadomość
-
aszka wrote:napisz jak Ci poszla inseminacja w Novum, pytam bo tez sie zastanawiam nad tymi klinikami.
Dzis mam inseminację. Chociaz chodze do dr Wojewódzkiego to oczywiscie nie zawsze jest on dostepny telefonicznie. Nie ma jednak problemu aby umawiac sie na konsultacje telefoniczne z lekarzem dyżurnym. ja mialam dzwonic po kazdym monitoringu. Akurat 2 razy trafilam na dr Lewicką. Zrobila na mnie mile wrazenie. Wczoraj po konsultacji kazala mi sie na sobote na inseminacje umówic. W rejestracji połaczyli mnei z połozna i pomimo, że juz nie było dzis miejsc to pani powiedziala, ze musi sie znaleźć I sie znalazło.
Jak na razie mam same pozytywne wrazenia z Novum. Wszyscy ze soba współpracuja i dbaja o pacjenta. Wiadmo, że płaci sie za to spore pieniądze, ale u mnie w miescie nigdy nie spotakalm sie z taka życzliwością-nawet prywatnie. Opisze wieczorem jak było.MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny