Od inseminacji do in vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nie mam większych planów Mixa na razie mam plan jutro zrobić betę jesli tempka jednak będzie na takim poziomie jak jest i plamienie się znów nie pojawi. Póżniej jak beta będzie ciążowa to mój maz się napije wieczorem a jak nie to sie napijemy obydwoje z rozpaczy - jutro przyjeżdża moja przyjaciółka z Zamościa na wekend. W poniedziałek mam już umówioną wizytę w klinice. W 7 dpo robiłam prolaktyne i wyszła za wysoka wiec na pewno spróbuję coś z tym zrobic, a reszta to się okaże NO chyba ze była to prolaktyna ciążowa ale sądząc po bólach @- owych to nie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mixa wrote:Te nasze wyniki tylko potwierdzają statystyki, jak ktoś ma problem, to chyba tylko na cud może liczycDopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny4 tys za kolejny transfer? to sporo, u mnie 1500, ale ja już na forum inv pisałam, ze nie przesądzam, ze ewentualne inv odbędzie się w tej klinice, do której chodze- zobacze jaki pakiet mi proponują w obu-tzn ile dodatkowych działan wspomagających, na forum i inv dziewczyny pisza o podawaniu zarodków na kleju, o nacinaniu zarodków, o nacinaniu macicy - zobacze co mi zaproponują
-
nick nieaktualnytrzeba sysiaa dobrze przygotować grunt pod to inv, zrobić wszystie badania, pogadać z lekarzami, skonsultować, rozważyć dostępne opcje, ja nie chcę takiego in vitro za kase na slepo a jak nie wyjdzie to mój problem... nie ma co robić inv na łapu capu, potem dopiero bedzie dół i co ?-kolejne inv i coś bedzie po każdym się okazywać-to byłby koszmar
-
nick nieaktualnySysiaaaaa wrote:No w sumie masz święta racje co ja bym zrobiła bez Ciebie jak bede teraz to pogadam jak i co dokładnie
Sysiaaaaa lubi tę wiadomość