Od inseminacji do in vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
Sansivieria wrote:Sysiu, bardzo szybko będziesz miała wyniki amh, gdzie tak?? Ja czekałam 3 tyg i też mi potwierdził wynik moje pcos (mam 4,3).Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nam nikt nie proponował. Tak z mężem zdecydowaliśmy, ze ze względu na małe prawdopodobieństwo udanego IUI będziemy startować do rządowego in vitro. Trochę sie czeka, wiec w międzyczasie jeszcze próbujemy inseminacji. Jak sie uda, to nie zaszkodzi gromadzenie badań Ogólnie androlog mówił o 6 inseminacjach po przeglądzie wyników mojego malza. Jednak my na pewno tyle razy nie będziemy podchodzić do IUI.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya no to spox, bo ja na necie płacę trochę ponad 30 pln, a w aptekach nie mieli a jak zapytałam wjednej za ile by ściągneli, to powiedziała, ze jakies 70 pln z hakiem, wiec w sumie wyszłoby 210 pln, w sumie to już odczuwam w kieszeni te ciągłe badania, wizyty i wydatki na suplementu itp, a co dopiero bedzie, już teraz odawiam sobie niektórych rzeczy bo nie wiem jakie wydatki mnie czekaja,trudno się mówi...
-
U nas to jest zupelna masakra z kasą ja na stażu mam tylko 900zł dobrze, że mąż dobrze zarabia i w jeden miesiąc zarobił na in vitro. Teraz dojdzie nam budowa to ja już zupełnie nie wiem jak podołamyDopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
nick nieaktualnySysiaaaaa wrote:U nas to jest zupelna masakra z kasą ja na stażu mam tylko 900zł dobrze, że mąż dobrze zarabia i w jeden miesiąc zarobił na in vitro. Teraz dojdzie nam budowa to ja już zupełnie nie wiem jak podołamy
my tez nieźle zarabiamy, ale sa też właśnie inne potrzeby...
fuck- nic nie czuje po tym jednym zastrzyku w jajnikach, chyb anie rosną te pęcherzyki, chyba bede jednak skakac z mostu.....buuuuuuuuuu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja kefirek też lubię i zawsze piję kefirek albo maślankę
ja już ostatkiem sił przędę, chce zobaczyc światło w mroku.
dzisiaj ten jajnik mnie naprawdę zaskoczył pozytywnie i ucieszyłam się jak nie wiem, ale co mi po tym, jak znów musze czekać,
a Ty czemu zmienione miałas clo na menopur?