Od inseminacji do in vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyno ozbaczymy, cośmnie dziwacznie jajniki pobolewały w tym cyklu, teraz jestem w połowie, jakoś bez tabsów owulacji nie czuje ;-( coś mi się tam chyba dzieje w tych jajnikach, ale ani śluzu płodnego, ani tempka w góre nie idzie, a w nosie to mam, robie inv i co ma byc to będzie, już mnie troche to wszystko wykańcza, chce powrotu do normalnego życia
-
nick nieaktualnyno własnie, ja już jestem tak znużona, ze chyba nawet powoli ten cel mi ulatuje, już dziecka nawet na mysli nie mam przy tym wszytskim...robie te inv a jak nie wyjdzie, to trudno- z koniem kopać się nie zamierzam, może się uda....zobaczymy, co czas przyniesie, ale chce już te starania mieć za sobą
-
nick nieaktualny
-
Konwalia wrote:Piszę, może komuś przyda się moja wiedza. Aby udokumentować niepłodność idiopatyczna do ref. Ivf muszę przynieść historię choroby od swojego gina. Nie wystarczyło zaświadczenie, które wystawiła lekarz i które poleciła Pani na pierwszej wizycie. Gdyby od razu nam to powiedziano, to byśmy przynieśli a tak musimy czekać do 17.07, bo doktor kwalifikujaca jest na urlopie
Ja sama też już siedzę jak na szpilkach i mam nadzieję, że mój "zawsze na czas" okres i tym razem będzie taki punktualny. -
Żyjecie dziewczyny???? Co tam u was? Jak postępy???? W czwartek oprócz histero zapisałam nas też położnej, która zajmuje się refundacją in vitro. Zapiszę nas na wizytę kwalifikacyjną itd. Cieszę się , że wszystko idzie w dobrym kierunku, ale boje cię tego wszystkiego bardzoDopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
U mnie kurczę okres się spóźnia!! Test oczywiście negatywny, więc się już wnerwiłam na ten mój organizm, bo jak mi nie zależy to z zegarkiem przychodzi @, a jak już miałam być dzisiaj na wizycie kwalifikacyjnej, to tej małpy nie ma!!! Nie mogę się dogadać z moim ciałem, ja swoje, ono swoje!!
-
cześć dziewczyny
Kurcze mam problem, bo mam zacząć brać antyki na wyciszenie przed całą procedurą ivf, a ok godz. 17:20 dostałam plamienia przez chwilkę intensywniejsze, teraz znów prawie wcale ale to raczej jeszcze nie @) i nie wiem czy wziąć tą pierwszą tabl. anty czy dopiero jutro?? Co robić? Pomocy... Stanie się coś jeśli okazałoby się, że miałam wziąć dziś a wezmę jutro??? -
czesc dziewczyny, wrocilam po 3 miesiecznej przerwie. teraz czekam na @ i 4 ostatania iui. ale juz mam zbierac dokumentacje do invf. wiece jak dokladnie ma to wyglądac? czy wystarczy ksero kartoteki czy jakies oswiadczenie w poniedzilek ide do lekarza i chciałabym wiedziec o co prosic zeby nie chodzic tam i spowrotem. pozdr