Od inseminacji do in vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam was z samego rana z samego poniedziałku Należy odświeżyć nasz wątek. Właśnie szukam miejsca gdzie mogłabym zrobić sobie histeroskopię. W mojej klinice jest t o koszt bagatela 3150zł Szukam placówki, która ma podpisaną umowę z NFZ, ale coś czuje, że to łatwe nie będzieDopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
Sysiaaaaa wrote:Witam was z samego rana z samego poniedziałku Należy odświeżyć nasz wątek. Właśnie szukam miejsca gdzie mogłabym zrobić sobie histeroskopię. W mojej klinice jest t o koszt bagatela 3150zł Szukam placówki, która ma podpisaną umowę z NFZ, ale coś czuje, że to łatwe nie będzie
Gdzie szukasz takiego miejsca? -
Najlepiej obdzwonić kliniki z kontraktami nfz i pytać o terminy. Oczywiście musi być skierowanie. Jeżeli natomiast możesz sobie pozwolić na wydatek np do 2 tys. To pytaj o cenę zabiegu z usunięciem zmian, o koszt znieczulenia i wszelkich wcześniejszych konsultacji np. anestezjologa. O koszt pobytu 1-2 dni. Czasami na wszelki wypadek trzeba brać pod uwagę jeszcze 1 dzień ale to rzadkość. Na ogół to jest chirurgia 1 dnia.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ale się nie zamartwiaj! Ja miałam jedną bo miałam polipy. W prywatnej klinice w Trójmieście ale na NFZ. Też nic nie zapłaciłam. Poszło gładko i się wszystko udało. Szpitale powiatowe też wykonują tego typu zabiegi. Wszędzie tam gdzie masz oddziały ginekologii takie zabiegi raczej są wykonywane.