Od inseminacji do in vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymandragora wrote:Dziewczyny a ja się mogę tu podłączyć? Co prawda jeszcze iui u mnie ale jak macie zaklęcia i tu tylko udane podejścia to ja też chcę ; D
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2014, 17:19
-
nick nieaktualnycoś na rozśmieszenie
ostatnio kupowałam witaminki i inofolik na allegro i dziś dostalam z allegro maila pod tytułem rekomendowane oferty dla Ciebie
OLIMP Femi Protect 30 tab WSPOMAGA ANTYKONCEPCJĘ (4222983298) Kup teraz 13,99
żarcik chyba ktos sobie ze mnie robi -
nick nieaktualny
-
Mixa wrote:no to zobaczymy czy będą nas traktować takimi samym i hormonami podczas inv ...
ciekawe jaki maja tryb postępowania, a miałas już histeroskopię?
Histeroskopii nie mialam. Dzis zapisalam sie na wizyte do swojego gina, zeby pogadac o ivf. Po IUI myslalam, zeby odetchnac od tego wszystkiego nawet kilka miesiecy, ale chyba trzeba pojsc za ciosem;) -
nick nieaktualnyLimia wrote:Histeroskopii nie mialam. Dzis zapisalam sie na wizyte do swojego gina, zeby pogadac o ivf. Po IUI myslalam, zeby odetchnac od tego wszystkiego nawet kilka miesiecy, ale chyba trzeba pojsc za ciosem;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2014, 18:59
-
Mixa wiem że gadacie o wszystkim i o niczym czasami. Nie koniecznie o in vitro ważnie, że nie smęcicie i widać w was wolę walki. We mnie chyba tez Dzisiaj rozmawiałam z ginem o inofolicu. Powiedział żeby jak najbardziej brac, że ładnie reguluje hormony. Więc zamawiam kolejne opakowania i piję dalej
Mixa, Danae lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny