Pacjentki Dr Przybycienia - IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejka,
Jestem przerażona,przeczytałam kilka ostatnich wiadomość i nie wyobrażam sobie ,aby dr P już nie przyjmował w Tarnowie. Ostatni raz byłam u niego 3.08 i śmiało kazał mi umowic sie po 16stym na wizytę.
Czy ktoś jest na grupie na fb i ma jakieś najnowsze wiadomości? 😔 -
Natalia___ wrote:Hejka,
Jestem przerażona,przeczytałam kilka ostatnich wiadomość i nie wyobrażam sobie ,aby dr P już nie przyjmował w Tarnowie. Ostatni raz byłam u niego 3.08 i śmiało kazał mi umowic sie po 16stym na wizytę.
Czy ktoś jest na grupie na fb i ma jakieś najnowsze wiadomości? 😔
Na grupie też brak konkretnych informacji a nawet same sprzeczne - zarówno KrakOvi jak i rejestracja w Tarnowie trochę "sieją dezinformacje" Bo żadnych konkretów nie ma, z tego co gdzieś tam pisały dziewczyny to ta Pani doktor która jest na zastępstwie też różnie mówi. Gdzieś mi mignęła informacja że w Tarnowie będą przyjmowane Pacjentki spoza programu a te które są w programie będą musiały jezdzic na wizyty do Krakowa ale jaka jest prawda - nic jeszcze nie wiadomo. Trzeba czekać na 16 sierpnia i ewentualny powrót doktorka -
Szabelka wrote:Na grupie też brak konkretnych informacji a nawet same sprzeczne - zarówno KrakOvi jak i rejestracja w Tarnowie trochę "sieją dezinformacje" Bo żadnych konkretów nie ma, z tego co gdzieś tam pisały dziewczyny to ta Pani doktor która jest na zastępstwie też różnie mówi. Gdzieś mi mignęła informacja że w Tarnowie będą przyjmowane Pacjentki spoza programu a te które są w programie będą musiały jezdzic na wizyty do Krakowa ale jaka jest prawda - nic jeszcze nie wiadomo. Trzeba czekać na 16 sierpnia i ewentualny powrót doktorka
Hej,
Dziękuję za odpowiedź. W takim razie nie pozostaje nic innego jak czekać na konkretne informacje.
❤️ -
Nie no, wizyty i monitoringi od 16.08 zostają przenoszone do Lachowskiej albo odwoływane, wiec raczej dr prędko nie wroci. Pan rejestrator mówił, ze dr będzie nieobecny do odwołania…starania od 2016
pcos, endo I st, lewy jajowód "upośledzony"
stymulacje 2017-2019
2019 -żpn,zabieg,
2020- 7 tydz. puste jajo płodowe...
2023- doszła adenomioza
2024- w drodze do ivf 😊
2.2024 -naturalny biochem
04.24 punkcja, stan zapalny endo
w oczekiwaniu na transfer ❄️
06.24 - transfer ❄️
8dpt beta 164
10dpt beta 413
21dpt jest fasola i serce 🥳
-
Dominika.M wrote:A umawiają jeszcze na monitoringi? do Tarnowa?
Tak, ale do dr Lachowskiej.starania od 2016
stymulacje 2017-2019
2019 -żpn,zabieg,
2023- doszła adenomioza
2024- w drodze do ivf 😊
06.24 - transfer ❄️
8dpt beta 164
10dpt beta 413
21dpt jest fasola i serce 🥳
-
Grażka1985 wrote:Czy są dziewczyny które dostały się do programu i będą podchodzić drugi rqz do punkcji trzeba mieć jakieś badania czy aktualne są wszystkie jesli ostatnia punkcja była półtora miesiąca temu?
Część z badań jest ważna 6 miesięcy, napewno te do znieczulenia musisz mieć pobrane przed zabiegiem. Najlepiej zadzwoń do kliniki do położnych i one powiedzą które badania są ważne a które będą Ci pobierały przed punkcją.rocznik 84 Kraków
-08.2022 - 8tc
-10.2023 - 9tc
AMH - 0,67
KIR- BX (brak 4 impl)
HLA-C - 03,06 C1C2, Mąż HLA-C - 02,03 - C1C2
-01.2024 stymulacja -brak odp organizmu
-04.2024 punkcja -pobrane 7 komórek , w 5 dobie 1 zarodek degeneracja
-05-06-2024 szczepienia limfocytami
-07.2024 -punkcja-pobrane 4 komórki, zapłodniona 1, w 4 dobie degeneracja -
Czarna wrote:Ja jestem przerażona , byłam umówiona z doktorek że wrócę wrześniu i będzie mnie przygotowywać pod kolejne in vitro a teraz go nie ma i totalnie mnie to zbiło z tropu , nie wiem co robić co myśleć i czy wg jest sens się wybierać do tej lekarki.
Puszkina lubi tę wiadomość
-
Czarna wrote:Ja jestem przerażona , byłam umówiona z doktorek że wrócę wrześniu i będzie mnie przygotowywać pod kolejne in vitro a teraz go nie ma i totalnie mnie to zbiło z tropu , nie wiem co robić co myśleć i czy wg jest sens się wybierać do tej lekarki.
A bardziej pasuje Ci Tarmow czy Kraków? Myślę że warto się wybrać do pani doktor żeby zobaczyć i sobie samemu wyrobić zdanie.
Wiadomo, że większość dziewczyn będzie trochę kręcić nosem, bo doktor P po pierwsze jest jedyny w swoim rodzaju i żaden inny lekarz nie sprawił że czułam się taka zaopiekowana i mogłam zadać każde pytanie bez obaw, ale po drugie nas mocno rozpieścił, przyjmował w każdy dzień i każdej godzinie. Ale dobrze, że jest ktoś na zastępstwo.
Myślę że musisz się zastanowić co dla Ciebie jest priorytetem, czy jesteś w stanie np przyjeżdżać do Krakowa na każdą wizytę, czy zależy Ci na czasie (żeby procedura odbyła się jak najszybciej), czy jesteś skłonna chwilę poczekać. No i wybrać się do pani doktor i porozmawiać o Twojej sytuacji. U nas pani doktor wysłuchała jaki mieliśmy plan z doktorkiem i właściwie idziemy tym samym planem, tylko z nią.Aster_81 lubi tę wiadomość
👩🏻37l
Początki endometriozy 🚩
genetyka i immunologia ✅
histeroskopia, droznosc jajowodów, biopsja endometrium✅
AMH: 3,4 po 3 stymulacjach IVF: 2,9✅
Słaba jakość komórek jajowych🚩
🧔🏻♂️35l.
Zdrowy jak ryba, nasienie💪 ✅
06.21 ⏸️ ciąza naturalna, 1cs
07.21 nasze 30 mm szczęscia, jest ❤️
29.08.21 10tc poronienie samoistne - zaśniad groniasty częściowy 💔
05.22 Starania od nowa
06.23, 09.23, 11.23 trzy razy IVF - stymulacja, protokół długi. Dobra odpowiedź (kolejno 11, 7 i 8 dojrzałych pęcherzyków). Słaba jakość komórek jajowych.
1x❄️3BB, 1x❄️ 5BC, 1x❄️ 5CC (nie dało się pobrać materiału do badania).
30.07.24 FET ❄️ 3BB, CB 💔
02.09.24 FET ❄️ 5BC, beta 7dpt <2.3
07.10.24 FET ❄️ 5CC, beta 9dpt <2.3
08.11 Mezoterapia jajników osoczem
⏳01.2025: zaczynamy wszystko od początku.
"Ciągle mamy nadzieję. I we wszystkich sprawach lepiej mieć nadzieję, niż ją stracić.”🤍 -
Mi się bardzo nie śpieszy bo jestem pół roku po porodzi i następny trensefer mogę mieć dopiero w lutym więc mam czas jeszcze ale chce już wcześniej się zorientować tymbardziej że z doktorem byłam umówiona że koniec września przyjdę na wizytę przygotowująca.
Aster_81 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny szukam proszku Bryophyllum. Chętnie odkupię gdyby ktoś miał i chciał sprzedać.Ona: 36at
On: 38lat
09.2023 - IUI -❌
01.2024 - transfer (AZ) Klinika Bocian -❌
09. 2024 - transfer (AZ) Angelius Katowice - ❌
10. 2024 - transfer (AZ) Angelius Katowice - ❌
niskie amh - 0,52
endometrioza II stopnia
Allo mlr 0
Kiry brak 2DS1, 2DS5 i 3DS1
07.2024 biopsja endometrium z cd138 i CD56 leczenie
(metronidazol, doksycylina, macmiror, encorton)
07.2024 - Test BeReady - przesunięcie okna implantacyjnego
- endometrium PreReceptywne (przesunięcie transferu o 12 godzin do przodu)
07.09.2024 wynik biopsji CD138 - 0/10 komórek ❤️ -
Natalia___ wrote:Cześć
Dziewczyny,
Czy coś wiadomo ,czy doktor wraca ?
Za tydzień mam wizytę ,na ten moment nikt do mnie nie dzwonił( pewnie za wczesnie) ale może coś już wiadomo ?
Nie, nie wraca. Przynajmniej pol roku go nie będzie.
Zadzwoń na recepcję czy będziesz przepisana do Lachowskiej czy musisz się do krakovi umawiac do kogos.Natalia___ lubi tę wiadomość
starania od 2016
stymulacje 2017-2019
2019 -żpn,zabieg,
2023- doszła adenomioza
2024- w drodze do ivf 😊
06.24 - transfer ❄️
8dpt beta 164