Pacjentki dr.Wilczyńskiego immunolog
-
WIADOMOŚĆ
-
Rybka85 wrote:Właśnie widziałam w międzyczasie na wątku styczniowym, że się nie udało.💔🥺
Bardzo ci kibicowałam i nadal trzymam kciuki.✊🍀 Wierzę, że ci się w końcu uda.🙂
Ja mam większe dawki Encortonu, niż ty miałaś. Z Accofilem to miałam już tyle różnych dawek w różnych odstępach czasu, że sama już nie wiem, czy któreś w ogóle zadziałają.🤷🏻♀️
Chce już przystąpić do tego ostatniego transferu i zamknąć temat im vitro. Mam zamiar do niego podejść na dużej ilości supli, leków, z akupunkturom, Intrakipidem, Accofilem, Atosibanen. I jeśli to się nie uda, to znaczy, że nie jest mi pisane. Tak sobie to poukładałam w głowie.
Zaprosiłam cię do przyjaciółek. Jak przyjmiesz to będzie mi miło.🙂
Rybko dziękuję za zaproszenie, przyjęte 😙 -
Hej Polecacie Wilczynskiego ? szukam dobrego immunologa ale z możliwością umowienia wizyty na kamerce
4 IUI ❌Rozpoczęcie leczenia 01-08-2019r
✅31.07.2021r rozpoczęcie IVF po 2 latach naturalnego starania 💉💊1 IVF -10 🥚z tych 5 🥚zapłodnionych w 3 dniu zamrożone -
🤰🏼3.08.2021r transfer świeżego 3 dniowego zarodka morula -> 15 dzien naturalny cykl❌
🤰🏼5 pazdziernik 2021 kriotransfer ❄️ 3 dniowego -> 16 dniu naturalny cykl ❌
🤰🏼28 listopada 2021 ( kriotransfer ❄️3 dniowego zarodka -> 15 dniu cykl naturalny)❌
🤰🏼20 stycznia 2022 transfer zarodka ❄️slabszej jakosci - ( na cyklu sztucznym progynowa start 7.01.2022) 14 dzien cyklu owulacja 25 stycznia transfer zarodka 19 dzien cyklu ❌
🤰🏼8.03.2022r transfer zarodka ❄️ostatniego najsłabsza jakość ❌
💉💊✅2 in vitro 19 wrzesnia 2022 r
💉19 wrzesnia punkcja pobranych 23 jajek zapłodnionych 8 . 5 ❄️❄️❄️❄️❄️zamrożonych w dniu transferu 2 przestały się rozwijać 1 hodowany do 5 doby blocysty
transfer odroczony z powodu hiper
🤰🏼12.11.2022 owulacja - 16.11.2022 kriotransfer 4 dniowego zarodka wczesna Morula w 17 dzień cyklu naturalnego nie udany ❌
🤰🏼kolejny transfer ze scratching endometrium w lutym
✅zrobione badania
•ANA 1 i ANA 3 słabo dodatnie +
•AMH4.3
•TSH 1.0 FT3 FT4 LH FSH anty tpo anty to✅
•kariotyp ok mthfr OK
•nasienie 19 mln ✅
•witamina D 100nmol
•prolaktyna 11.4ng/mol
•OB CPR ✅
•Fibrynogen APTT ✅
•DHS ✅
•kwas foliowy 46 nmol norma od 7 do 46
•wapno magnez ferrytyna
•DDimetr ok
•witamina b12 -600pg/ml
•komorki NK 19%
•w styczniowym cyklu 23.01 scratching endometrium i luty transfer 7 zarodka
-
Kochane dziewczyny,
pracuję nad pracą badawczą w dziedzinie Psychologii. W badaniach skupiam się na tym, co wpływa na kondycję emocjonalną kobiet przystępujących do procedury in vitro, aby ustalić jak najbardziej efektywnie wspierać emocjonalnie grupę kobiet leczących się z powodu niepłodności. Twój udział w badaniu jest bardzo cenny, zarówno z perspektywy badawczej, jak i tej praktycznej. Dzięki Twojemu zaangażowaniu dowiem się, jak lepiej pomagać innym ludziom.
Twoją pomoc w tym badaniu będzie dla mnie bardzo cenna. Dziękuję Ci bardzo serdecznie.
https://forms.gle/9Z2f2GCsugid9aCp6 -
nick nieaktualny
-
Lilenka wrote:Dziewczyny mam Zarzio 5 sztuk ( tyle ile prof. Przeważnie zaleca ) jeśli któras by była chętna proszę o informację.
Mi przepisał 3 sztuki i tak się zastanawiam dlaczego 5 🤔Lilenka lubi tę wiadomość
Bo to co uskrzydla, potrafi być jak morderca... -
nick nieaktualnyLady Boom wrote:Ja bym była zainteresowana .
Mi przepisał 3 sztuki i tak się zastanawiam dlaczego 5 🤔
W dniu transferu
5 dni po
10 dni po
15 dni po 🙂🙂🙂
Jeśli jesteś chętna to proszę o kontakt [email protected] -
nick nieaktualny
-
Lilenka wrote:Masz na recepcie całe opakowanie czy 3 sztuki ?
tydzień przed transferem 1
w dzień transferu 1
I tydzień po transferze 1
A możesz mi powiedzieć jeszcze jaki jest termin przydatności?Bo to co uskrzydla, potrafi być jak morderca... -
nick nieaktualnyLady Boom wrote:Na recepcie mam 3
tydzień przed transferem 1
w dzień transferu 1
I tydzień po transferze 1
A możesz mi powiedzieć jeszcze jaki jest termin przydatności?
To nie fajnie Ci przepisał bo pojedynczo 1 szt kosztuje 90 zł.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2023, 18:07
-
Lilenka wrote:2 szt Lipiec 23. 3 sztuki 6/24
To nie fajnie Ci przepisał bo pojedynczo 1 szt kosztuje 90 zł.Bo to co uskrzydla, potrafi być jak morderca... -
nick nieaktualnyLady Boom wrote:No to chyba oszalał . A to Łobuz jeden. Dla mnie to pierwsze podejście z tymi lekami. Ale coś czuję że nie udane. Więc przyda mi się zapas na następne
Dostałam 2 szt zapłaciłam za nie 200 zł
Okazało się że będę potrzebowała jeszcze 1 ,więc od razu poprosiłam o receptę na 5 całe opakowanie bo wychodziło taniej .🤦🏼♀️ Moja ginekolog była w szoku z takiej różnicy ceny 🤦🏼♀️ dlatego miałam 7 szt .Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2023, 18:17
-
Lilenka wrote:Ja dlatego miałam kilka sztuk więcej 🤦🏼♀️
Dostałam 2 szt zapłaciłam za nie 200 zł
Okazało się że będę potrzebowała jeszcze 1 ,więc od razu poprosiłam o receptę na 5 całe opakowanie bo wychodziło taniej .🤦🏼♀️ Moja ginekolog była w szoku z takiej różnicy ceny 🤦🏼♀️ dlatego miałam 7 szt .Bo to co uskrzydla, potrafi być jak morderca... -
nick nieaktualny
-
Jest tutaj ktos jeszcze ?
Chce zapisać się na wizytę do dr ,jakie badania muszę wykonać ?15.12.2020 r. - Transfer
25.08.2021 r - urodzona Córeczka przez CC
01.2023 r. Rozpoczęcie starań o drugie dziecko
15.04.2023 r. Transfer , beta 0
18.05.2023 r. Transfer , beta 0
31.07.2023 r. Punkcja - pobrano 10 komórek , uzyskano 9 zarodków
22.08.2023 r. Kolejny transfer , beta 0
Przetrwa , biopsja , pobrane komórki NK. Wyszedł stan zapalny , wyleczony
Walka c.d
02.2024 r. Transfer nieudany ( podany accofil )
03. 2024 r. Transfer nieudany ( podawany accofil )
04.2024 r. Transfer nieudany, beta 3,4 ( podawany accofil )
Przerwa na diagnostykę, wizyta u dr. Wilczyńskiego. Zalecony prograf i accofil do transferu
Wyniki badań:
Interferon gamma 676
TNF Alfa 3621
Interleukina 10 - 584
Interleukina 4- 20
Interleukina 5 -9
Interleukina 2- 20
Wskaźnik IFN/IL4 -34
Wskaźnik TNF /IL4 - 181
Wskaźnik IFN/IL10- 1
Wskaźnik TNF /IL10 - 6
09.2024 r. Transfer , beta 0 -