Pacjentki prof "M" Łodź
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny 🙌🏾🫶🏾
Od niedawna jestem pacjentką profesora M.
Po wielu wnikliwych badaniach, nieudanych transferach, poronieniu, profesor zalecił wykonanie szczepień limfocytami partnera. Mamy zacząć już w kolejnym tygodniu.
Czy któraś z Was zdecydowała się na szczepienia? Możecie podzielić się swoimi doświadczeniami? Miałyście jakieś powikłania? I czy finalnie udało Wam się zajść w zdrową ciążę?
Dajcie znać, jestem bardzo ciekawa 👀 Niestety w internecie bardzo mało informacji na ten temat 🥺 -
Aniela525 wrote:Cześć dziewczyny 🙌🏾🫶🏾
Od niedawna jestem pacjentką profesora M.
Po wielu wnikliwych badaniach, nieudanych transferach, poronieniu, profesor zalecił wykonanie szczepień limfocytami partnera. Mamy zacząć już w kolejnym tygodniu.
Czy któraś z Was zdecydowała się na szczepienia? Możecie podzielić się swoimi doświadczeniami? Miałyście jakieś powikłania? I czy finalnie udało Wam się zajść w zdrową ciążę?
Dajcie znać, jestem bardzo ciekawa 👀 Niestety w internecie bardzo mało informacji na ten temat 🥺
Szczepienia miałam co 2 tygodnie w pierwszej serii szczepień, potem co max. 8 tyg. Po szczepieniu przez kilka dni obrzęk w miejscu ukłucia na przedramionach i to okropne swędzenie. Ja szczepienia znosiłam gorzej niż większość, przez kilka dni musiałam się oszczędzać, byłam osłabiona.
Poszukaj wątku "Immunologia. Leki i szczepienia limfocytami", może tam znajdziesz więcej inf, jest też bardzo aktywna grupa na fb.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października, 17:09
Aniela525 lubi tę wiadomość
👩🏻🦰’92 + 🧔🏻♂️’90 | starania od 04.2022
obniżona rezerwa jajnikowa, KIR AA
teratozoospermia
11.2023 - 03.2025
2x IMSI, 4 transfery zdrowych zarodków, 3x obstawa immunologiczna, nigdy b-hCG+
05.2025
IMSI, ❄️4AB zdrowy po PGT-A
IPLE: areceptywne endometrium
Minihistero: adenomioza, przewlekłe zapalenie, przerost i polipowatość endometrium
➡️wyciszenie Diphereline x3, FET listopad/grudzień -
sylstaa wrote:Mi nie pomogły, leczyłam się w Łodzi łącznie pół roku. Przyjęłam 6 szczepień pullowanych, bez efektu. U mnie szczepienia się nie sprawdziły, zrezygnowałam z dalszego leczenia u nich.
Szczepienia miałam co 2 tygodnie w pierwszej serii szczepień, potem co max. 8 tyg. Po szczepieniu przez kilka dni obrzęk w miejscu ukłucia na przedramionach i to okropne swędzenie. Ja szczepienia znosiłam gorzej niż większość, przez kilka dni musiałam się oszczędzać, byłam osłabiona.
Poszukaj wątku "Immunologia. Leki i szczepienia limfocytami", może tam znajdziesz więcej inf, jest też bardzo aktywna grupa na fb.
Dziękuję, poszukam tej grupy na fb 🙌🏾
-