Pastelowa Poznań 🩺
-
WIADOMOŚĆ
-
No niezły bałagan... 🙄
Ale ta historia z bliźniakami jeden z procedury, drugi z naturalnego cyklu - to jest dopiero przypadek jeden na tysiąc 😍🤩 Niesamowite!
Ewunia, trzymam kciuki za udaną wizytę i za wyniki prenatalnych 🍀🍀🍀PCOS, starania o drugiego 👶🏼
styczeń 2025 ➡️ start IVF 🚀
Rekovelle 8 ug + Orgalutran + Gonapeptyl
23 pobrane ➡️ 16 MII ➡️ 10 ❄️
kwiecień ➡️ 1. transfer 5AA ❌️
maj ➡️ 2. transfer 4AB ❌️
czerwiec ➡️ 3. transfer 4AB❌️
czerwiec ➡️ histeroskopia + cd138 ✅️
sierpień ➡️ 4. transfer 4BB ❌️
wrzesień ➡️ 5. transfer 4AB + 4AC ❌️
październik ➡️ 6. transfer ⏳️
Zostało 4 ❄️ -
Ewunia, po tym jak wyszłaś z kliniki, wróciła prof. B. I pod gabinetem dziewczyna z rejestracji przekazała jej, że wróciłaś do domu, bo dziewczyna z labu nie potrafiła wykonać badania.
Ogromnie Ci współczułam tej sytuacji. Szczęście w nieszczęściu, że sama doczytałaś, że tamto badanie nie byłoby w pełni wystarczające. Nie dosyć, że tyle czasu straciłaś to jeszcze tyle pieniędzy poszłoby na marne 🤦♀️ no to było słabe i nieprofesjonalne . -
Ewunia omg szok mam z twoim bliźniaczym przypadkiem 😮 😍 do mnie też długo nie docierało, że będzie dwójka, ale wiadomo no teraz już sobie nie wyobrażam inaczej 😉
Misiasiaa jak po wizycie? -
Trochę się martwiłam, bo od dwóch dni bolało mnie mocno podbrzusze, mocniej niż zazwyczaj.
Na szczęście na usg wszystko ok, nawet sama w końcu wypatrzyłam bijące serduszko 🙂
Wracam do nospy, no i kolejna wizyta za tydzień 🙂Nowa2024, Ewunia209, kicia_kocia lubią tę wiadomość
-
Gdybym mieszkała w Poznaniu to pewnie przymknęłabym oko na tą sprawę, ale straciłam tyle godzin no i nie było to badanie za 50 zł.. ciekawa jestem co powie profesor na wizycie, nie ukrywam złości i rozczarowania.
Tyle czasu starań, stymulacji owulacji i się nie udało, a przy transferze nasz naturalny cud 💕
Misiasiaa ja też mam wizytę za tydzień, może znów miniemy się gdzieś na korytarzu 🙂Misiasiaa lubi tę wiadomość
-
Ewunia, na twoim miejscu tez bym oczekiwała wyjaśnień. Mam nadzieję, że za tydzień usłyszysz szczere przeprosiny i faktycznie w klinice wyciagna wnioski z tej sytuacji.
Misiasiaa, gratuluję wypatrzonego serduszka 😍🥰Misiasiaa lubi tę wiadomość
PCOS, starania o drugiego 👶🏼
styczeń 2025 ➡️ start IVF 🚀
Rekovelle 8 ug + Orgalutran + Gonapeptyl
23 pobrane ➡️ 16 MII ➡️ 10 ❄️
kwiecień ➡️ 1. transfer 5AA ❌️
maj ➡️ 2. transfer 4AB ❌️
czerwiec ➡️ 3. transfer 4AB❌️
czerwiec ➡️ histeroskopia + cd138 ✅️
sierpień ➡️ 4. transfer 4BB ❌️
wrzesień ➡️ 5. transfer 4AB + 4AC ❌️
październik ➡️ 6. transfer ⏳️
Zostało 4 ❄️ -
Dziękuję Kicia 😘
Dokładnie, powinni Ewunię przeprosić za tę całą sytuację. Kto jak kto, ale lekarz powinien wiedzieć na jakie badania skierować swoją pacjentkę. A potem dziwią się, że siedzimy w internetach i czytamy fora albo zadajemy pytania chatowi gpt.
Miłego, spokojnego weekendu dziewczyny!kicia_kocia lubi tę wiadomość
-