PCO - zespół policystycznych jajników
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyChanela wrote:Będziemy próbować i walczyć. Ale w tym wszystkim nie będzie to naszym sensem życia.
Święte słowa, też tak uważam.
A z tą cierpliwością to u mnie zawsze i ze wszystkim ciężko. Jak to mama mówi, w gorącej wodzie jestem kąpana. Chociaż z wiekiem pokornieję... starość nie radość.
-
nick nieaktualny
-
Idia glowa do gory wszystko bedzie dobrze...
A my idziemy praktycznie identycznie cykl wiec pewnie w podobnym czasie testowanie nas czeka........
ja dzis 3ci dzien biore clo a 7my dzien cyklu ale zero efektow ubocznych ,,,wczoraj minimalne pikawki w lewym jajniku ale nic wiecej...Pije ohydne polwytrawne wino i zagryzam orzechy na endo... -
Półwytrawne wino jest legalne??? Nienawidzę orzechów- trzeba to zjem- jakie?
Taki depresant mnie nawiedził
Faktycznie, nasze cykle różnią się o 1 dzień Może się spotkamy na porodówce Ale będzie impreza wtedy
Uśmiecham się Szeroko:)natt lubi tę wiadomość
-
Ja nie myślę o tym, co będzie jak w ciągu kilku lat nie zajdę. Liczy się dzisiejszy dzień. Dziś jest dobrze. Zawsze mogłoby być gorzej. A dzisiaj lepiej się czuję, mam siłę wstać z łóżka, walczyć, uśmiechnąć się. Mam jajniki, mam macicę. Mamy plemniki (robiliśmy badania - wyszły bardzo dobrze). Więc mamy podstawy, powalczymy nad dodatkami i w końcu się uda
kapturnica, natt, Doris-83, aja lubią tę wiadomość
-
Idia wrote:Półwytrawne wino jest legalne??? Nienawidzę orzechów- trzeba to zjem- jakie?
Taki depresant mnie nawiedził
Faktycznie, nasze cykle różnią się o 1 dzień Może się spotkamy na porodówce Ale będzie impreza wtedy
Uśmiecham się Szeroko:) -
nick nieaktualny
-
Idia wrote:Hihi widzę że wino działa
A ja się tak zamotałam, że głowę płynem do higieny intymnej umyłam:D
No teraz ekstra czysta jestem:)
Dobranoc Dziewczyny.
Idia!
You make my day!
Spoko ja też czasami bywam zakręcona jak tobołek cyganki.
A tak poza tym to walczymy!!!! Dziewczyny walczymy
Całe szczęście jakoś mnie dołki ostatnio omijają, nie mam na nie czasu i wtym chyba tkwi cały sekretkapturnica, Idia lubią tę wiadomość
-
Ja też nie wiem co się dzieje. wczoraj rano robiłam test owulacyjny i wyszedł pozytywny, obie kreski były w takim samym kolorze. Dziś rano zrobiłam test jeszcze raz i pierwsza kreska była mocniejsza niż druga. Dziś ma 16 dc. Co o tym myśleć?
-
aja a te kreski to od razu mega mocne czy dopiero za jakiś czas? Ciezko jest wybadac ovu paskami przy pco, i nauczyc na poczatku. A jak masz pozytyw do tzreba sie starac. Sprawdzaj sobie dalej z tempka, a ten cykl bacznie obserwuj i w nastepnym pojdzie lepiej
-
Aja!
Poprzytulaj się z mężusiem i nie główkuj. Co ma być to będzie!
Swoją drogą to powiem Wam kochane,że odstawienie myślenia dużo daje. W pierwszą ciąże zaszłam jak "pogodziłam się z losem",że tak łatwo nam nie będzie. Mąż przed zabiegiem, słabe żołnierze, ja z pco ehhh...no i stało się :-)Dlatego wierzę,że za jakiś nieokreślony czas znowu nam wyjdzie.
Mąż idzie w przyszłym tygodniu na "najdroższe trzepanko" w jego życiu
A przy okazji tego opowiem Wam coś zabawnego.
Jak pierwszy raz poszedł na badanie nasienia to bidulka zapytał sie piguły w recepcji o to czy:
*ma być tego dużo
*czy ma to zrobić raz czy dwa?
Piguła była słodka:
"Proszę Pana to nie są zawody kto ile razy jak dużo może "kapturnica, Idia, HANA, aja, Chanela lubią tę wiadomość
-
Idia wrote:To siemię na prawdę pomaga na śluz? Bo pije je i mi się na mdłości zbiera
Ten mój wykres jakiś taki postrzelony wychodzi, same góry i doliny. To jest ok?Idia lubi tę wiadomość