PCO - zespół policystycznych jajników
-
WIADOMOŚĆ
-
Idia wrote:Bolało, piersi urosły, bolała głowa. Ale skończyło się źle. Faza Lutealna trwa 12 do 14 dni jeśli była owulacja. To stała wartość uniwersalna dla każdej kobiety.
-
Doris-83 wrote:Ja miałam bóle krzyża jak w ciąży byłam.
TY SIĘ uspokój!!! Nerwy to najgorsze co może być.Życie nas uczy cierpliwości. -
nick nieaktualnyIdia wrote:Ja mam bóle krzyża u mnie pierwszy objaw @
Dzień dobry wszystkim...
a ja do mierzenia tempki dopiero się szykuję, od nowego cyklu... nigdy wcześniej nie zastanawiałam się nad jej badaniem, teraz czekam na @ i zaraz po skończeniu zaczynam -
Jasne,że warto!
W tym cyklu gin powiedział,że ovu nie będzie i wykres to potwierdza.No chyba,że zdarzy się cud
Kapturnica! Oby temperatura była dalej wysoka i będzie ZIELONA KROPA!kapturnica lubi tę wiadomość
-
Doris-83 wrote:Jasne,że warto!
W tym cyklu gin powiedział,że ovu nie będzie i wykres to potwierdza.No chyba,że zdarzy się cud
Kapturnica! Oby temperatura była dalej wysoka i będzie ZIELONA KROPA!Doris-83 lubi tę wiadomość
-
Idia wrote:Tempka w pochwie po godzinie 8 szaleje.Ja o 7 miałam 37,5
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2014, 08:25
-
Idia wrote:Ja się poważnie zastanawiam nad czymś na uspokojenie wieczorem. Bo sobie nerwowo nie radzę. Ja mam objawy nadczynności a nie niedoczynności tarczycy
Idia lubi tę wiadomość
-
13:45
Mój pierwszy endo w życiu! Nawet nie wiem czego się spodziewać
Hehehe waryjotka to w pierwszej części cyklu, teraz to czarownica.
Znalazłam wyniki progesteronu i testosteronu z 2.01.2014. To też był 7 dzień po owu, w 100% nie byłam w ciąży wtedy i jego wartość to 16,3 ng/ml przy normie do 15,9. W tym kontekście moje 23,7 raczej nie wygląda specjalnie obiecująco, zwłaszcza, że było kilka jaj.
a testosteron mam 45,37 przy normie od 9 do 109 ng/dlWiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2014, 09:03
-
Idia wrote:13:45
Mój pierwszy endo w życiu! Nawet nie wiem czego się spodziewać
Hehehe waryjotka to w pierwszej części cyklu, teraz to czarownica.
Znalazłam wyniki progesteronu i testosteronu z 2.01.2014. To też był 7 dzień po owu, w 100% nie byłam w ciąży wtedy i jego wartość to 16,3 ng/ml przy normie do 15,9. W tym kontekście moje 23,7 raczej nie wygląda specjalnie obiecująco, zwłaszcza, że było kilka jaj.
a testosteron mam 45,37 przy normie od 9 do 109 ng/dl
laseczko niekoniecznie..kazda z nas ma wlasne okreslone mozl produkowania hormonu ....poza tym wyrzut tego hormonu jest rozny i ma rozne nasilenie o roznych porach dnai!!!...widzialam wykres ciazowy laski co miala tylko 4 z hakiem w 7 dniu po owu a zaszla w ciaze ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2014, 09:08
-
Prawda jest taka, że co ma być to będzie. Jeszcze tylko kilka dni. W środę gin no i chyba jak się nie uda teraz zajść to się umówię na za 2 tygodnie na laparo. Może mąż jeszcze nie wyjedzie na tę budowę.
Jak 12 dostanę @ to na 17 marca mogę być na laparoskopii. A ja na prawdę nie wiem co jeszcze byśmy mogli zrobić by w ciąży być ;/kapturnica lubi tę wiadomość