PCO - zespół policystycznych jajników
-
WIADOMOŚĆ
-
no z tego co ogarniam to napewno zmeczenie sennosc rozchwianie emocjonalne(mlodemu sie obrywa)problemy ze spaniem w nocy i piekace i bolace sutki...Nie wiem jak bylo w 1szej juz za duzy odrzut czasowy i nie pamietam..Zreszta jak sobie przypominam jak czlowiek mlodszy to jakos bralam to wszystko mniej emocjonalnie
Idia, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Doris-83 wrote:Kapturnica! Idia! Zarażajcie tą ciążą jak wiosenną grypą! Niech się rozprzestrzeni na nas wszystkie.
weronika86 lubi tę wiadomość
-
a ja dziś 18dpo i @ dalej nie ma... na piątek mam wizytę u lekarza... testy wyszły negatywne, ale nadzieja jest zawsze do końca... bety nie chcę robić, by się za bardzo nie stresować...Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
Idia wrote:Jak mi gin ciążę potwierdzi to przysięgam zarażać. Będę rozsiewać wiruski aż miło
Idia, liczę na Ciebie
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
-
kapturnica wrote:jak sie zazielenie jak szczypiorek na wiosne to kazda zaraze,,,,na razie uzbrajam sie w anielska cierpliwosc czekajac na moj cud.....
Kapturnica - czekam z Tobą i liczę na to, że Ci się udałoKażda dobra wiadomość podnosi nas na duchu
-
chmurreczkaa wrote:a ja dziś 18dpo i @ dalej nie ma... na piątek mam wizytę u lekarza... testy wyszły negatywne, ale nadzieja jest zawsze do końca... bety nie chcę robić, by się za bardzo nie stresować...
Och nie- kolejna
Nie widzę byście się mniej stresowałychmurreczkaa lubi tę wiadomość
-
Idia wrote:Och nie- kolejna
Nie widzę byście się mniej stresowały
NO COŚ TY, U MNIE TO NA PEWNO NIE FASOLKA
NIE MAM ZŁUDZEŃ, TESTY WYSZŁY NEGATYWNE, BOJĘ SIĘ, ŻE TO JAKAŚ TORBIEL CZY COŚ... NIE JESTEM NAIWNIARĄ, ŻEBY OD RAZU PRZY PIERWSZEJ OVU OD LAT SIĘ UDAŁOWiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2014, 14:53
-
a powiedzcie mi dziewczyny, czy któraś taka bardziej obeznana w tych śluzach? mam taki biały gęsty od jakiegoś czasu, co to oznacza w tej fazie cyklu? przypomnę, że dziś 31 dzień, ovu 18 dni temu...Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
-
czytałam, że taki nieprzejrzysty, gęsty śluz może być objawem infekcji grzybiczej, z tym, że mnie nic nie swędzi...
albo po prostu, że jest to śluz niepłodny, tyle znalazłam. śluz progesteronowy jak się teraz dokształciłam jest typowy w II fazie cyklu... czy to oznacza, że ta owulacja jednak u mnie była...? nie łapię się w tym wszystkim za bardzo, a w ogóle to teraz czuję się jakbym zaraz miała dostać @...
-
chmurreczkaa wrote:a powiedzcie mi dziewczyny, czy któraś taka bardziej obeznana w tych śluzach? mam taki biały gęsty od jakiegoś czasu, co to oznacza w tej fazie cyklu? przypomnę, że dziś 31 dzień, ovu 18 dni temu...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2014, 18:04
weronika86, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
-
chmurreczkaa wrote:a powiedzcie mi dziewczyny, czy któraś taka bardziej obeznana w tych śluzach? mam taki biały gęsty od jakiegoś czasu, co to oznacza w tej fazie cyklu? przypomnę, że dziś 31 dzień, ovu 18 dni temu...
mozesz byc w ciazy, mozesz byc po owulce po prostusluzy czasami sobie jajca robia
kapturnica, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny mialam jednak te owulke...jedno mnie niepoki..od 4 dni mam bole misiaczkowe- nie sa mocne ale upierdliwe. Muli w podbrzuszu i krzyzach..przed owulka w trakcie i teraz nadal tak muli a wg mnie to 2-3dpo...miala ktoras z was torbielke? jak to boli? troche sie boje.
-
Nie miałam torbieli, ale powiem Ci, że już drugi cykl owulacyjny mam to samo, czyli bóle miesiączkowe zaraz po owulacji, ciągnie w brzuchu i kręgosłupie. U mnie o niczym złym to nie świadczy.
A jeśli chodzi o śluzy, tempki, szyjki, bóle różnego rodzaju itd, to to wszystko są objawy subiektywne i nie można z nich wnioskować nic innego, jak to, że są. Jakbym się miała sugerować moimi objawami na ciążę to już pewnie bym z 15 dzieci urodziła. Śluz może ale nie musi świadczyć o przebytej owulacji, ale o ciąży, to raczej średnio. O ciąży świadczy pozytywna beta i zarodek w macicy. Przykro mi, ale tak jest…