PCOS- kumu się udało?
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 14:07
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 14:07
-
Bella93 ja o inofolicu czytalam na innych forach,okazuje sie ze wiele dziewczyn sie tym wspomaga.a co do polykania nasion lnu to niewydaje mi sie zeby to mialo takie samo dzialanie jak w postaci plynnej,ale ja to bym chyba zapytala jakiegos lekarza albo farmaceuty czy sa jakies inne mozliwosci picia lnu.
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 14:08
-
Dzieki Bella93, znowu :)zastanawiam sie tylko jak bym musiala dawkowac zamienniki skoro inofolik powinnam brac 2x po 1 saszetce.
a moze zastosuj rureczke,ja kiedys tak pilam specyfik od mojej tesciowej z Togo,bylo tak ochydne ze jak o nim pomyslalam to mi sie niedobrze robilo I pilam przez rureczke prosto do gardla,jesli jest za geste to moze wiecej wody dolej? -
.
-
.
-
nick nieaktualny
-
.
-
nick nieaktualnyDzień dobry w piękny słoneczny dzień
Świetnie się czyta wieści, że Wam się udaje dziewczyny!
Violijka ja od tego cyklu zaczęłam brać inofolic. Gin własnie mi go zaleciła. Powiedziała, że przy pcos ma dobrą skuteczność Ja sama się jej o to zapytałam bo słyszałam od dziewczyn dobre opinie na temat tego suplementu. A gin powiedziała, że jak mnie stać na kupowanie go to tym lepiej! I w ten sposób liczę, ze inofolic uchroni mnie od clo Ale wszystko się okaże...
Bella ja piłam swojego czasu dużo lnu w związku z problemami żołądkowymi. Najlepiej polecam kupić całe nasiona i zmielić w domu. Wtedy wiesz, że masz produkt w 100% z nasion lnu. Zalewałam wrzatkiem 2 łyżeczki chyba na 1/2 szklanki i na początku jak nie szło mi picie to dosładzałam Podobno można. A później już się przyzwyczaiłam do tego smaku
Liczyłam na skok tempki a tu spadek nie wiadomo skąd -
.
-
Niusia zobacze czego dowiem sie w aptece.
Bella93 wlasnie bylam w sklepie i pogadalam sobie z pania za lada i dowiedzialam ze ze mozna jesc pelne ziarna siemia lnianego,ona naprzyklad dodaje do platkow lub do owsianki,ja owsianke jem zawsze rano wiec sprobuje tak,ta ekspedientka mowila ze ona tez tych glutow niemogla pic i dlatego je poprostu zjada w innych potrawach. -
.
-
.
-
.