X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną PCOS u szczupłych kobiet
Odpowiedz

PCOS u szczupłych kobiet

Oceń ten wątek:
  • Mariczka Koleżanka

Wysłany: 22 października 2014, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym zrobiła insulinę po obciażeniu i prolaktynę po mtc jeszcze.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 09:12

rebe lubi tę wiadomość

• rebe Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Q

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2020, 21:51

mhsvl6d8myv1scse.png
    starania od 2014, PGD NGS: ❄️❄️❄️ Crio 02.19 i 04.19 nieudane, crio 06.19: 14 dpt beta 1613, 16 dpt beta 3391, 19 dpt 7172, 7t4d mamy ❤️
  • Mariczka Koleżanka

Wysłany: 22 października 2014, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rebe niestety nie pomogę z testosteronem, bo nie wiem.

• Nina999 Debiutantka

Wysłany: 22 października 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To i ja się dopisuję. Ważę 63-64 kg przy wzroscie 178. Mam trądzik hormonalny, przetłuszczające się włosy, niechciane włoski tam i tu i AMH 9,9.
    Dziewczyny co to jest dong? :) Niektóre z Was go biorą.

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2014, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dong to lek ziolowy wspomagajacy owulke lub ... gdzies chyba czytalam ze mozna nim takze wywolac @ :) byl nawet o tym watek, poczytaj <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2014, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rebe wrote:
    Dzięki mariczka!
    A masz jakaś teorie na temat skaczacego testosteronu? Woem ze tsh moze sie zmieniać w ciagu cyklu, ale sądziłam ze testosteron jest raczej stały.
    Jedyne co mi przychodzi do głowy to fakt ze pierwsze badania (testosteron 0,80) miałam robione 2 cykle temu czyli w ...lipcu. Od lipca zmieniłam dietę, nie jem świństw (batonów, ani innych kupnych słodyczy np) , zaczęłam stosować maca.. Myślicie ze to mogło pomoc?
    Tczy spadek testosteronu swiadczy o czymkolwiek?

Rebe ja zauważyłam wyraźny związek między moją dietą a poziomem testosterony.

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2014, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Testosteron blokuje pracę jajników.

• rebe Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Q

mhsvl6d8myv1scse.png
    starania od 2014, PGD NGS: ❄️❄️❄️ Crio 02.19 i 04.19 nieudane, crio 06.19: 14 dpt beta 1613, 16 dpt beta 3391, 19 dpt 7172, 7t4d mamy ❤️
  • rebe Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Q

mhsvl6d8myv1scse.png
  • lesi21 Znajoma

Wysłany: 22 października 2014, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chica Mala wrote:
    No wiary to akurat mi nie brakuje. Zwłaszcza w tym cyklu :-)
    To trzymam kciuki:)

• amelia04072006 Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczynki - udało mi sie :)chociaz troche eksperymentowalam :D
    wierze ze i wam sie uda. zycze wam wytrwalosci , znalezienia wlasnego sposobu i aby sie zazielenilo. obysmy mogly otworzyć taki watek, ale na fioletowej :)

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• julita25 Ekspertka

Wysłany: 23 października 2014, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelia04072006 wrote:
    dziewczynki - udało mi sie :)chociaz troche eksperymentowalam :D
    wierze ze i wam sie uda. zycze wam wytrwalosci , znalezienia wlasnego sposobu i aby sie zazielenilo. obysmy mogly otworzyć taki watek, ale na fioletowej :)

To jakie eksperymenty pomogły???

860ix1hphkehqfnu.png
    qq87ej28nhnmcvys.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2014, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie ja też bym chętnie dowiedziała się jakie eksperymenty :-)

• amelia04072006 Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cykl byl szalony :)
    zgarnelam maluskiego kota z ulicy i musialm go uczyc kozystania z kuwety. z tego wzgledu musialam korygowac tempki, mialam nerwa :/ ale okazal sie dosyc czytelny
    w poprzednim cyklu zaczelam pic inifolic i on bardzo pomog w obydzeniu moich jajnikow. naprawde poczulam ze jej mam. bolalo konkretnie ale sie nie udalo. po owulce juz go nie pilam. wrocilam do niego kilka dni przed koljna @ a kiedy ona sie skonczyla zaczelam brac dong Quai. hardcorowe dawki poniewaz pozno zaczelam. przez @ i po niej utrzymywaly mi sie dosc wysokie tempki, okres byl baaardzo skapy wiec nie bylam pewna czy nie bylam w ciazy i wolalam nie rezygnowac. kiedy zaczely spadac postanowilam ze wezme donga i bralam go doslownie 4 dni.
    wierze ze inocudo zaczelo a dongus dokonczyl robote. :)
    tak w skrocie :D

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2014, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super Amelia!
    Nie ważne co pomogło, może tak na prawdę trochę "olanie" tych tempek, sprawdzania itp; ważne że będzie z tego Bobas!!! :)
    SUPERRRRRR!
    Moje gratulacje! :* <3

amelia04072006 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to chyba też poszukam i spróbuję tego całego Donga, jeśli nie uda się w tym cyklu zajść - wciąż chyba czekam na owu. Swoją drogą... czy to normalne, żeby mnie jajniki i dół brzucha bolały przez 5-6 dni? To nie za długo?

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2014, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chica ja mam czesto takie bóle przez nawet większą połowę cyklu i nie wiadomo czym sa spowodowane... Raczej nie owu bo jej brak.

• juwelka Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    m

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2015, 16:14

atdce6ydcmj5jyyx.png

oar843r8a3hzoi3d.png
  • daktylek Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2014, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dolaczam do wątku:-) chociaż po luteinie muszę zrzucić ok. 4 kg :-\ niestety. ale zawsze bylam i jestem z tych szczuplych. Widzę jednak że te 4kg więcej robi różnicę w samopoczuciu i odczuciach objawow cyklowych. ..

Mama Aniołka [*] 15.12.2015r.
    w57v3e3k7yxei1cq.png
  • HANA Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny tak jak Wam kiedyś wspominałam miałam założyć bloga i wstawiać przepisy o diecie z PCOS, udało się. To są moje przepisy które stosowałam, które bede uzupełniac na bieżąco bo mam ich bardzo dużo. Postaram się wrzucać dwa razy w tygodniu coś nowego. Tak jak artykuły o niepłodności których napisałam kilkanaście jak bylam staraczką

Zapraszam o tutaj

[pozwolę sobie wyedytować wpis dla potomnych- ponieważ link jest nieakutalny.
    Proszę pisać na priv :)]

I na fejsa żeby być na bieżąco jak Wam się nie chce wchodzić cały czas na stronę.

trzymam kciuki i przy drugich staraniach wspomagać się będę również dietą :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2023, 22:55

1 2 3 4 5
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: