PCOS u szczupłych kobiet
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyrebe wrote:Dzięki mariczka!
A masz jakaś teorie na temat skaczacego testosteronu? Woem ze tsh moze sie zmieniać w ciagu cyklu, ale sądziłam ze testosteron jest raczej stały.
Jedyne co mi przychodzi do głowy to fakt ze pierwsze badania (testosteron 0,80) miałam robione 2 cykle temu czyli w ...lipcu. Od lipca zmieniłam dietę, nie jem świństw (batonów, ani innych kupnych słodyczy np) , zaczęłam stosować maca.. Myślicie ze to mogło pomoc?
Tczy spadek testosteronu swiadczy o czymkolwiek?
Rebe ja zauważyłam wyraźny związek między moją dietą a poziomem testosterony. -
nick nieaktualny
-
amelia04072006 wrote:dziewczynki - udało mi sie :)chociaz troche eksperymentowalam
wierze ze i wam sie uda. zycze wam wytrwalosci , znalezienia wlasnego sposobu i aby sie zazielenilo. obysmy mogly otworzyć taki watek, ale na fioletowej
To jakie eksperymenty pomogły??? -
nick nieaktualny
-
cykl byl szalony
zgarnelam maluskiego kota z ulicy i musialm go uczyc kozystania z kuwety. z tego wzgledu musialam korygowac tempki, mialam nerwa ale okazal sie dosyc czytelny
w poprzednim cyklu zaczelam pic inifolic i on bardzo pomog w obydzeniu moich jajnikow. naprawde poczulam ze jej mam. bolalo konkretnie ale sie nie udalo. po owulce juz go nie pilam. wrocilam do niego kilka dni przed koljna @ a kiedy ona sie skonczyla zaczelam brac dong Quai. hardcorowe dawki poniewaz pozno zaczelam. przez @ i po niej utrzymywaly mi sie dosc wysokie tempki, okres byl baaardzo skapy wiec nie bylam pewna czy nie bylam w ciazy i wolalam nie rezygnowac. kiedy zaczely spadac postanowilam ze wezme donga i bralam go doslownie 4 dni.
wierze ze inocudo zaczelo a dongus dokonczyl robote.
tak w skrocie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny tak jak Wam kiedyś wspominałam miałam założyć bloga i wstawiać przepisy o diecie z PCOS, udało się. To są moje przepisy które stosowałam, które bede uzupełniac na bieżąco bo mam ich bardzo dużo. Postaram się wrzucać dwa razy w tygodniu coś nowego. Tak jak artykuły o niepłodności których napisałam kilkanaście jak bylam staraczką
Zapraszam o tutaj
[pozwolę sobie wyedytować wpis dla potomnych- ponieważ link jest nieakutalny.
Proszę pisać na priv ]
I na fejsa żeby być na bieżąco jak Wam się nie chce wchodzić cały czas na stronę.
trzymam kciuki i przy drugich staraniach wspomagać się będę również dietąWiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2023, 22:55