Polna IN VITRO
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, które robiły / robią IV na Polnej - kiedy dzwonili do Was embriolodzy z informacjami w temacie zarodków?Ona: 33 lata
AMH 1.8
przeciwciała, hormony ok
jajowody drożne
krzywa cukrowa, insulinowa ok
naturalne owulacje
On: 39 lat
wyniki nasienia ok poza morfologią (0%->4%->3%)
fragmentacja 14%
Starania od sierpnia 2022 r.
02.05.2024 IUI ❌
18.06.2024 IUI ❌
13.07.2024 IUI ❌
Październik 2024 - startujemy z IV
17.10.2024 punkcja
❄️❄️❄️ -
Miminikna wrote:Dziewczyny, które robiły / robią IV na Polnej - kiedy dzwonili do Was embriolodzy z informacjami w temacie zarodków?
Śmiało możesz też sama zadzwonić z tego co pamiętam na koniec hodowli zarodków, ale mogę się mylić ,troche czasu minęło.2019 Medart ivf poronienie zatrzymane
2020 zmiana kliniki ivf
8 lipca 2021 urodził się Filipek 🐻
10. 01.2024 dwa ciałka żółtkowe
24.01.2024 - kolejna wizyta.
20.02.2024 prenatalne na 80 % dziewczynki ❤️ -
Mi dzwonili jak dobrze pamiętam na drugi dzień ile się zaplodnilo i powiedzieli ze jak nic nie będzie w 5 dobie będą dzwonić przed planowana godz transferu więc czekałam jak na szpilkach ale było warto 😊
-
Miminikna wrote:Dziewczyny, które robiły / robią IV na Polnej - kiedy dzwonili do Was embriolodzy z informacjami w temacie zarodków?
Część gratulacje trzech zarodków 🙂 u mnie 5 komórek pobranych cztery się zapłodnił prawidłowo i mamy cztery zarodki 🙂 jesteś już po transferze? -
Martaa5 wrote:Mam umówioną wizytę 19 listopada zobaczymy czy będzie już serduszko 😊
Przyrosty są całkiem spore 12 dpt 1162 a 14 dpt 2900
To idziemy łeb w łeb mi lekarz kazał się dopisać 20 listopada na wizytę przyrosty w normie🙂........ lubi tę wiadomość
-
U mnie 23 tc. Potwierdzona Dziewczynka na 100% 🩷 już po połówkowym, wszystko ok. Mała waży 450 gram 🥹 mam ostatnio takie realistyczne koszmary 🙈 boję się zasypiać 😀 pozdrowionka i powodzenia dla wszystkich ✌️
........ lubi tę wiadomość
2 inseminacje nieudane
Polna Poznań:
2 punkcje
Kwiecień 2023 FET ( encorton) nieudany
Listopad 2023 FET udany ( encorton, Accofil) - poronienie chybione 7tc Aniołek 💔
2024 Dalsza diagnostyka immunologiczna i powrót, mamy 2 śnieżynki ❄️❄️
Czerwiec 2024 FET udany ( Atosiban, Glucophage, Encorton, Accofil, clexane, immunopresja).
Beta 107 500 😍
8w3d ❤️🙏 -
Martulek wrote:U mnie 23 tc. Potwierdzona Dziewczynka na 100% 🩷 już po połówkowym, wszystko ok. Mała waży 450 gram 🥹 mam ostatnio takie realistyczne koszmary 🙈 boję się zasypiać 😀 pozdrowionka i powodzenia dla wszystkich ✌️
Super kochana zobacz jak to szybko zleciało tak nie dawno testowałaś a już 23tc imię dla kruszynki już wybraneMartulek lubi tę wiadomość
-
••••••• jak u Ciebie i Huberta?U nas nie wiem czy nie zapesze ,ale na chwilę obecną jest całkiem nieźle dziewczynki nadal bardzo grzeczne ja też mam czas dla siebie co prawda mam pomoc niani na kilka godzin ,ale myślałam, że utoniemy i będzie armagedon .
........ lubi tę wiadomość
2019 Medart ivf poronienie zatrzymane
2020 zmiana kliniki ivf
........ wrote:Super kochana zobacz jak to szybko zleciało tak nie dawno testowałaś a już 23tc imię dla kruszynki już wybrane
........, Dominikaaa lubią tę wiadomość
2 inseminacje nieudane
Polna Poznań:
2 punkcje
Kwiecień 2023 FET ( encorton) nieudany
Listopad 2023 FET udany ( encorton, Accofil) - poronienie chybione 7tc Aniołek 💔
2024 Dalsza diagnostyka immunologiczna i powrót, mamy 2 śnieżynki ❄️❄️
Czerwiec 2024 FET udany ( Atosiban, Glucophage, Encorton, Accofil, clexane, immunopresja).
Beta 107 500 😍
8w3d ❤️🙏 -
Dominikaaa wrote:••••••• jak u Ciebie i Huberta?U nas nie wiem czy nie zapesze ,ale na chwilę obecną jest całkiem nieźle dziewczynki nadal bardzo grzeczne ja też mam czas dla siebie co prawda mam pomoc niani na kilka godzin ,ale myślałam, że utoniemy i będzie armagedon .
U nas ok Hubi grandzi 😆 wszystko szybko chwyta wystarczy mu coś pokazać a on później chodzi i powtarza 🙈🙈a tak to jest kochany 🥰rośnie jak na drożdżach heheh czas mega szybko leci.
Odpukać jest zdrowy ost miałam covida ale całe szczęście się nie zaraził.
Super ze dziewczyni są grzeczne i oby tak zostało 🥰Dominikaaa lubi tę wiadomość
-
........ wrote:U nas ok Hubi grandzi 😆 wszystko szybko chwyta wystarczy mu coś pokazać a on później chodzi i powtarza 🙈🙈a tak to jest kochany 🥰rośnie jak na drożdżach heheh czas mega szybko leci.
Odpukać jest zdrowy ost miałam covida ale całe szczęście się nie zaraził.
Super ze dziewczyni są grzeczne i oby tak zostało 🥰
Mój syn to też niezły agent jak mu tłumaczyłam, że mama ma bobaski w brzuchu to jakoś ten proces myślowy u Niego zadziałał, że wszyscy mają bobo w brzuchu i nawet jak koleżanki przychodziły to leciał i pokazywał na brzuch i mówił tu jest bobo a teraz jak karmię dziewczynki z piersi to on też bierze misie czy lalkę siada wkłada pod ubranie i też karmi 🙈🤣........ lubi tę wiadomość
2020 zmiana kliniki ivf
Martulek wrote:Emilia 🩷
Super ,że u Was wszystko dobrze 🙂Martulek lubi tę wiadomość
2020 zmiana kliniki ivf