Polna IN VITRO
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdalena_MS wrote:Tak dzisiaj, właśnie przyszedł wynik .. 966🥹🥹
A mam pytanie, czy któraś z Was chodzi do profesora Pawelczyka po udanym transferze juz prywatnie ?
No to extra cieszę się bardzo 🥰🥰🥰
Tak ja chodzę cały czas do Profesora na Dąbrowskiego -
........ wrote:No to extra cieszę się bardzo 🥰🥰🥰
Tak ja chodzę cały czas do Profesora na Dąbrowskiego
A w jakim odstępie czasowym miałaś pierwsza wizytę po udanym transferze ? Profesor napisał 2,5-3 tygodnie, a dzwoniłam dziś i terminów brak 🥲 najbliższy na koniec lipca..
Jak często masz tam wizyty? -
Magdalena_MS wrote:Tak dzisiaj, właśnie przyszedł wynik .. 966🥹🥹
A mam pytanie, czy któraś z Was chodzi do profesora Pawelczyka po udanym transferze juz prywatnie ?2 inseminacje nieudane
Polna Poznań:
2 punkcje
Kwiecień 2023 FET ( encorton) nieudany
Listopad 2023 FET udany ( encorton, Accofil) - poronienie chybione 7tc Aniołek 💔
2024 Dalsza diagnostyka immunologiczna i powrót, mamy 2 śnieżynki ❄️❄️
Czerwiec 2024 FET udany ( Atosiban, Glucophage, Encorton, Accofil, clexane, immunopresja).
Beta 107 500 😍
8w3d ❤️🙏 -
Magdalena_MS wrote:A w jakim odstępie czasowym miałaś pierwsza wizytę po udanym transferze ? Profesor napisał 2,5-3 tygodnie, a dzwoniłam dziś i terminów brak 🥲 najbliższy na koniec lipca..
Jak często masz tam wizyty?
Też tak jakoś wlasnie po 2,5-3 tyg kazał powiedzieć Panią żeby tak zapisały ale też nie bylo miejsc i zapisały mnie na rezer. Listę,między czasie byłam u pierwszego lepszego gina że tak napisze na Nfz sprawdzić czy jest pęcherzyk Itp był pęcherzyk a serduszko już widziałam u Profesora ❤️🥰
Ja mam co 4tyg wizyty,wlasnie jestem przed bo 1 czerwca mam🙂
(34 DPT byłam na wizycie ) jak coś to pisz na prv żeby nie zaśmiecać tu 😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2023, 02:12
-
........ wrote:Też tak jakoś wlasnie po 2,5-3 tyg kazał powiedzieć Panią żeby tak zapisały ale też nie bylo miejsc i zapisały mnie na rezer. Listę,między czasie byłam u pierwszego lepszego gina że tak napisze na Nfz sprawdzić czy jest pęcherzyk Itp był pęcherzyk a serduszko już widziałam u Profesora ❤️🥰
Ja mam co 4tyg wizyty,wlasnie jestem przed bo 1 czerwca mam🙂
(34 DPT byłam na wizycie ) jak coś to pisz na prv żeby nie zaśmiecać tu 😉
To co chciałam zapytać to już mnie uprzedziłaś z odpowiedzią 😅 dziękuje kochana 😘 w razie co będę pisać priv 🩷🤍
-
Magdalena_MS wrote:To co chciałam zapytać to już mnie uprzedziłaś z odpowiedzią 😅 dziękuje kochana 😘 w razie co będę pisać priv 🩷🤍
Wysłałam zaproszenie 😉
A jak chcesz L4 to dzwonisz na Polna do Pań Położnych i mówisz jak jest i że beta pozytywna itp i dostaniesz normalnie -
Dzisiaj wystartowałam z Gonapeptylem 🥳
........, Blanka31, Magdalena_MS lubią tę wiadomość
Starania od 09.2021
🔸03.2023 HSG-lewy niedrożny, prawy o wątpliwej drożności
🔸04.2023 zakwalifikowani do ivf- czynnik jajowodowy
🔸06.2023 protokół długi
🔸07.2023 świeży transfer
🔸Beta 10dpt: 129
🔸36 t.c. Czekamy na spotkanie z naszą córeczką 🤱🏻💞
♀️AMH:2,9 ♂️ Morfologia:4% -
Ja dzisiaj 1dc i w tym cyklu kriotransfer 💃a u was dziewczyny ? Jaki status u was ?
........, Magdalena_MS lubią tę wiadomość
2 inseminacje nieudane
Polna Poznań:
2 punkcje
Listopad 2023 FET udany ( encorton, Accofil) - poronienie chybione 7tc Aniołek 💔
Czerwiec 2024 FET udany ( Atosiban, Glucophage, Encorton, Accofil, clexane, immunopresja).
Beta 107 500 😍
8w3d ❤️🙏 -
Dziewczyny wiecie jak uniknąć hiperstymulacji przy niskiej wadze?Starania od 09.2021
🔸03.2023 HSG-lewy niedrożny, prawy o wątpliwej drożności
🔸04.2023 zakwalifikowani do ivf- czynnik jajowodowy
🔸06.2023 protokół długi
🔸07.2023 świeży transfer
🔸Beta 10dpt: 129
🔸36 t.c. Czekamy na spotkanie z naszą córeczką 🤱🏻💞
♀️AMH:2,9 ♂️ Morfologia:4% -
Magdalena_MS wrote:Świetna wiadomość 🥰 trzymam kciuki ! Będziesz miała coś dodatkowego ?
Wlew z osocza dodatkowo nie mogę się doczekać ale też się boje efektu albo braku efektu 🙈 przytyłam przez ten Encorton i te zastrzyki.. jak żyć. Wakacje idą a tu nadwaga 🙃2 inseminacje nieudane
Polna Poznań:
2 punkcje
Beta 107 500 😍
8w3d ❤️🙏 -
Martulek wrote:Wlew z osocza dodatkowo nie mogę się doczekać ale też się boje efektu albo braku efektu 🙈 przytyłam przez ten Encorton i te zastrzyki.. jak żyć. Wakacje idą a tu nadwaga 🙃
A tez miałam, nic strasznego 😘 trzymam mocno kciuki 🤞🤞🤞 będzie dobrze 😘😘😘
Nie jesteś sama , myślałam ze tylko mi kilogramów przybyło 😅 brzuszek wydęło 🤣 a pomyśleć sobie, ze będzie ich jeszcze więcej i brzuszek jeszcze większy 😜😜😜........ lubi tę wiadomość