Polna IN VITRO
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdalena_MS wrote:Tak, na cyklu naturalnym 🙃 od 11/12 dnia jest zaczynaja się obserwacje - 3 wizyty co drugi dzień. Jeśli wszystko idzie okej, pęcherzyk ma 19-21 cm obserwuje się potem obecność ciałka żółtego
Potem na kolejny jeśli progesteron jest ok to mi zalecił osocze( dwa dni przed transferem ) I jutro wypada transfer 🤍 czyli finalnie transfer mam 19 D.c😘
Powodzenia 💕Starania od 09.2021
🔸03.2023 HSG-lewy niedrożny, prawy o wątpliwej drożności
🔸04.2023 zakwalifikowani do ivf- czynnik jajowodowy
🔸06.2023 protokół długi
🔸07.2023 świeży transfer
🔸Beta 10dpt: 129
🔸36 t.c. Czekamy na spotkanie z naszą córeczką 🤱🏻💞
♀️AMH:2,9 ♂️ Morfologia:4% -
........ wrote:Magdalena_MS
I jak tak kochana się czujesz, testowałaś już
Dziękuje , ze pytasz 🥰 Ogólnie czuje się okej, tylko doskwiera mi bol podbrzusza czasem , a najbardziej po tym zastrzyku z progesteronem … robię go późnym wieczorem i potem mam ochotę tylko leżeć 😅
Nie testuje się tym razem z racji tego , ze po pierwszym transferze zrobiłam 3 testy po 8 dniach chyba i każdy wskazywał 2 kreski !! Wiec miałam już pozytywne nastawienie, a niestety beta kilka dni później wskazała coś innego 😪 wiec teraz grzecznie czekam do przyszłego tygodnia i po 10 dniach najwcześniej pójdę na krew. A nawet zmienili teraz na tej kartce co dostałam po transferze ZAKAZ WYKONYWANIA TESTÓW PŁYTKOWYCH Z MOCZU, wiec może było więcej przypadków ze były mylne ? Nie wiem może -
Magdalena_MS wrote:Dziękuje , ze pytasz 🥰 Ogólnie czuje się okej, tylko doskwiera mi bol podbrzusza czasem , a najbardziej po tym zastrzyku z progesteronem … robię go późnym wieczorem i potem mam ochotę tylko leżeć 😅
Nie testuje się tym razem z racji tego , ze po pierwszym transferze zrobiłam 3 testy po 8 dniach chyba i każdy wskazywał 2 kreski !! Wiec miałam już pozytywne nastawienie, a niestety beta kilka dni później wskazała coś innego 😪 wiec teraz grzecznie czekam do przyszłego tygodnia i po 10 dniach najwcześniej pójdę na krew. A nawet zmienili teraz na tej kartce co dostałam po transferze ZAKAZ WYKONYWANIA TESTÓW PŁYTKOWYCH Z MOCZU, wiec może było więcej przypadków ze były mylne ? Nie wiem może
Wytrwałości ! 😃 L4 brałaś po transferze ?2 inseminacje nieudane
Polna Poznań:
2 punkcje
Kwiecień 2023 FET ( encorton) nieudany
Listopad 2023 FET udany ( encorton, Accofil) - poronienie chybione 7tc Aniołek 💔
2024 Dalsza diagnostyka immunologiczna i powrót, mamy 2 śnieżynki ❄️❄️
Czerwiec 2024 FET udany ( Atosiban, Glucophage, Encorton, Accofil, clexane, immunopresja).
Beta 107 500 😍
8w3d ❤️🙏 -
Magdalena_MS wrote:Dziękuje , ze pytasz 🥰 Ogólnie czuje się okej, tylko doskwiera mi bol podbrzusza czasem , a najbardziej po tym zastrzyku z progesteronem … robię go późnym wieczorem i potem mam ochotę tylko leżeć 😅
Nie testuje się tym razem z racji tego , ze po pierwszym transferze zrobiłam 3 testy po 8 dniach chyba i każdy wskazywał 2 kreski !! Wiec miałam już pozytywne nastawienie, a niestety beta kilka dni później wskazała coś innego 😪 wiec teraz grzecznie czekam do przyszłego tygodnia i po 10 dniach najwcześniej pójdę na krew. A nawet zmienili teraz na tej kartce co dostałam po transferze ZAKAZ WYKONYWANIA TESTÓW PŁYTKOWYCH Z MOCZU, wiec może było więcej przypadków ze były mylne ? Nie wiem może[/QUOTE
No prolutex Oj na początku bolalo a później już się tak przyzwyczaiłam do niego że jak w 12 tc odstawiałam go to tak głupio się czułam bez niego 🙈🙈🤣🤣
To kochana odpoczywaj, trzymam kciuki za pozytywny wynik miłego wieczoru -
........ wrote:
No prolutex Oj na początku bolalo a później już się tak przyzwyczaiłam do niego że jak w 12 tc odstawiałam go to tak głupio się czułam bez niego 🙈🙈🤣🤣
To kochana odpoczywaj, trzymam kciuki za pozytywny wynik miłego wieczoru
Tyle trzeba robić później jeszcze te zastrzyki ? 😵💫😂 a jeden dzień idzie gładko, a na kolejny boli i siniak wychodzi ja nie wiem od czego to zależy, ciagle robię tak samo 😅
Dziękuje 🩷🩷🩷 odpoczywam 🥰 Tobie również dużo siły !! -
Magdalena_MS wrote:Tyle trzeba robić później jeszcze te zastrzyki ? 😵💫😂 a jeden dzień idzie gładko, a na kolejny boli i siniak wychodzi ja nie wiem od czego to zależy, ciagle robię tak samo 😅
Dziękuje 🩷🩷🩷 odpoczywam 🥰 Tobie również dużo siły !!
Tak do około 12tyg się bierze przynajmniej mi Prof. Kazał do tego duphaston I cyclogest. Później zmienił z cycoglest na luteinę, i do dziś biorę ale bez zastrzyku całe szczęście bo drogie to diabelstwo jak nie wiem przy pierwszym transferze musiałam brać 2 zastrzyki dziennie 🙈🙈😔 -
Hej dziewczyny,
Sorki że wbijam tutaj tak, ale czy któraś z Was miała zabieg łyżeczkowania na Polnej? Jak to wyglada z przyjęciem? Idzie się z marszu czy trzeba się umówić na przyjęcie? Skierowanie nie jest od lekarza z Polnej.👱🏻♀️26 🧔🏻♂️33
Starania od 09.2021
KIR AA, endometrioza, niedoczynność tarczycy.
AMH 0,7-0,9 (03.22) ➡️ 1,45 ng/ml (06.22) ➡️ 1,7 ng/ml (09.22) ➡️ 1,63 ng/ml 🆗 ➡️ 0,9 ng/ml (10.23)
03.23 I IVF
❄️4BA❄️4BA❄️3BB
28.03 FET ❄️4BA 💚
5dpt ⏸️ | 8dpt 25,24 |10dpt 49,94 | 14 dpt 436,9 | 16 dpt 1304 | 20dpt 5219 | 24dpt 9860 | 27dpt 💚 6+3 💔👼 łyżeczkowanie x2 😫
18.09 FET ❄️4BA ❌(accofil, EG)
13.11 FET ❄️3BB ❌(accofil, EG, heparyna)
01.24 II IVF ❌
➡️ Zmiana kliniki.
07.24 III IVF ❄️ 5AA po PGT-A -
iska0108 wrote:Hej dziewczyny,
Sorki że wbijam tutaj tak, ale czy któraś z Was miała zabieg łyżeczkowania na Polnej? Jak to wyglada z przyjęciem? Idzie się z marszu czy trzeba się umówić na przyjęcie? Skierowanie nie jest od lekarza z Polnej.
Jeżeli masz takie ogólne skierowanie do szpitala bez daty przyjęcia i danego oddziału to poprostu stawiasz się na IP i oni decydują co dalej, też miej na uwadze, że Ciebie mogą odesłać bo sa szpitalem klinicznym nie wojewódzkim jak Lutycka która musi przyjąć (koleżankę odesłali niby brak miejsc) ja akurat miałam na konkretny oddział więc nie wiem dokładnie kak wygląda z marszuiska0108 lubi tę wiadomość
Starania od 2016
AMH - 1,92
01.2020 - laparoskopia, histetoskopia(endometrioza) -
........ wrote:Magdalena_MS
I jak tak kochana się czujesz, testowałaś już
Dziewczyny !!! Proszę mnie uszczypnąć … pojechałam dzisiaj na bete 10 D.p.t … noe spodziewałam się cudów, jechałam z nastawieniem a dobra zrobię dzisiaj i tak pewno nic nie będzie
A tutaj wynik 327!! Co robić panikować ?🤣 cieszyć się ? 🤣
........, Blanka31 lubią tę wiadomość
-
Magdalena_MS wrote:Dziewczyny !!! Proszę mnie uszczypnąć … pojechałam dzisiaj na bete 10 D.p.t … noe spodziewałam się cudów, jechałam z nastawieniem a dobra zrobię dzisiaj i tak pewno nic nie będzie
A tutaj wynik 327!! Co robić panikować ?🤣 cieszyć się ? 🤣2 inseminacje nieudane
Polna Poznań:
2 punkcje
Kwiecień 2023 FET ( encorton) nieudany
Listopad 2023 FET udany ( encorton, Accofil) - poronienie chybione 7tc Aniołek 💔
2024 Dalsza diagnostyka immunologiczna i powrót, mamy 2 śnieżynki ❄️❄️
Czerwiec 2024 FET udany ( Atosiban, Glucophage, Encorton, Accofil, clexane, immunopresja).
Beta 107 500 😍
8w3d ❤️🙏 -
Magdalena_MS wrote:Dziewczyny !!! Proszę mnie uszczypnąć … pojechałam dzisiaj na bete 10 D.p.t … noe spodziewałam się cudów, jechałam z nastawieniem a dobra zrobię dzisiaj i tak pewno nic nie będzie
A tutaj wynik 327!! Co robić panikować ?🤣 cieszyć się ? 🤣
No super kochana piękny wynik jak na 10 dpt za 2dni powtórz