Polna IN VITRO
-
WIADOMOŚĆ
-
Dominikaaa wrote:Odpoczywaj, relaksuj się w miarę możliwości i czas pokaże 🙂
U mnie sytuacja OMG doc B skierował mnie do szpitala z tymi kolkami jestem na Przybyszewskiego ale wcześniej byłam w gabinecie i są dwa pecherzyki ciążowe, doktor mówił aby z dużą rezerwą podchodzić na tak wczesnym etapie, zarodek się podzielił 🤯 nie było współżycia a miałam cykl naturalny.
Dominikaaa lubi tę wiadomość
2 inseminacje nieudane
Polna Poznań:
2 punkcje
Kwiecień 2023 FET ( encorton) nieudany
Listopad 2023 FET udany ( encorton, Accofil) - poronienie chybione 7tc Aniołek 💔
2024 Dalsza diagnostyka immunologiczna i powrót, mamy 2 śnieżynki ❄️❄️
Czerwiec 2024 FET udany ( Atosiban, Glucophage, Encorton, Accofil, clexane, immunopresja).
Beta 107 500 😍
8w3d ❤️🙏 -
........ wrote:Kochana co chwilę tu zaglądałam na wieści.
Jest pęcherzyk ciałko i echo zarodka to i serduszko będzie zobaczysz moze faktycznie była pozna implatacja i dlatego będę trzymać kciuki a ty kochana odpoczywaj .
Wiem ze łatwo się mówi ale musi być dobrze 🥰........ lubi tę wiadomość
2 inseminacje nieudane
Polna Poznań:
2 punkcje
Listopad 2023 FET udany ( encorton, Accofil) - poronienie chybione 7tc Aniołek 💔
Czerwiec 2024 FET udany ( Atosiban, Glucophage, Encorton, Accofil, clexane, immunopresja).
Beta 107 500 😍
8w3d ❤️🙏 -
Martulek to teraz jakieś dobre filmy, puzle czy co tam Ci sprawia przyjemność i do następnej wizyty ✊
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia, 16:06
........, Martulek lubią tę wiadomość
2.08. ❄️ cykl naturalny
10dpt bhcg 189
14dpt bhcg 956
12.04.2022 Michalinka ❤️
22.08.2024 10dpt bhcg 201 -
Dominikaaa dużo zdrowia dla Ciebie i mocne kciuki za podwójne szczęście ❤️❤️aby wszystko się dobrze potoczyło
Dominikaaa, ........ lubią tę wiadomość
2.08. ❄️ cykl naturalny
10dpt bhcg 189
14dpt bhcg 956
12.04.2022 Michalinka ❤️
........ wrote:😲😁😁😁😁 to fajnie bliźniaki 🥰🥰🥰 to musiały się podzielić jak jie było współżycia 💪💪💪
Zobaczymy co do z tego będzie, też doktor mówił, że w pierwszym trymestrze ginekolodzy mają ograniczone możliwości i więcej pola do manewru mają internisci nefrolodzy i od razu na Przybysza , zobaczymy, dziś badanie.2019 Medart ivf poronienie zatrzymane
2020 zmiana kliniki ivf
8 lipca 2021 urodził się Filipek 🐻
10. 01.2024 dwa ciałka żółtkowe
24.01.2024 - kolejna wizyta.
20.02.2024 prenatalne na 80 % dziewczynki ❤️ -
Kolorowanki wrote:Dominikaaa dużo zdrowia dla Ciebie i mocne kciuki za podwójne szczęście ❤️❤️aby wszystko się dobrze potoczyło
Wy ruszacie jakoś niedługo 🤔2019 Medart ivf poronienie zatrzymane
2020 zmiana kliniki ivf
Dominikaaa wrote:Wy ruszacie jakoś niedługo 🤔
Wiesz co podjęliśmy decyzję, że czekamy do wiosny nie zbawi nas kilka miesięcy a teraz sezon chorobowy, poczekamy do marca, kwietnia2.08. ❄️ cykl naturalny
10dpt bhcg 189
14dpt bhcg 956
12.04.2022 Michalinka ❤️
Kolorowanki wrote:Wiesz co podjęliśmy decyzję, że czekamy do wiosny nie zbawi nas kilka miesięcy a teraz sezon chorobowy, poczekamy do marca, kwietnia
Faktycznie teraz sezon chorób w pełni, też już czekam z utęsknieniem na wiosne 🌱🌼🏵️🌺🌷🌻2019 Medart ivf poronienie zatrzymane
2020 zmiana kliniki ivf
Klarysa-1 a Ty jak się czujesz? U mnie crp spada, prokalcytonina też, antybiotyki dożylnie działają, beta rośnie, jak tak dalej będzie to w środę do domu ☺️ jeszcze powtórka usg nerek, uff trochę można odetchnąć.
Martulek lubi tę wiadomość
2019 Medart ivf poronienie zatrzymane
2020 zmiana kliniki ivf
Dominikaaa wrote:Klarysa-1 a Ty jak się czujesz? U mnie crp spada, prokalcytonina też, antybiotyki dożylnie działają, beta rośnie, jak tak dalej będzie to w środę do domu ☺️ jeszcze powtórka usg nerek, uff trochę można odetchnąć.
Super wiadomość oby tak dalej ✊
Jak ja się czuje- szczerze wyśmienicie 🙂zaraz 17 tydzień możliwe że później będzie gorzej, teraz korzystam i chcemy wyjechać w góry, jutro wizyta zobaczymy czy dostanę zielone światło ☺️Dominikaaa lubi tę wiadomość
-
Kolorowanki wrote:Wiesz co podjęliśmy decyzję, że czekamy do wiosny nie zbawi nas kilka miesięcy a teraz sezon chorobowy, poczekamy do marca, kwietnia
Moja kuzynka też droczyła na wiosne, najpierw siostry dzieci rsv, potem jej syn rsv i szpital ja też z kim pisze albo grypa, covid i tak w kółko 😔 -
Klarysa-1 wrote:Moja kuzynka też droczyła na wiosne, najpierw siostry dzieci rsv, potem jej syn rsv i szpital ja też z kim pisze albo grypa, covid i tak w kółko 😔
Dokładnie teraz rsv szaleje, koleżanki synek już drugi antybiotyk bierze, jak mam na coś wpływ i ewentualne negatywne konsekwencje to chce poczekać, każdy indywidualnie.2.08. ❄️ cykl naturalny
10dpt bhcg 189
14dpt bhcg 956
12.04.2022 Michalinka ❤️
Klarysa-1 wrote:Dominikaaa trzymam kciuki za wyjście do domu ✊ jeszcze raz zdrówka dla, Was, odezwę się około 10 dni co tam słychać, dostaliśmy zielone światło na wyjazd więc ruszamy 🙂
Miłego wypoczynku 🙂 tak dzisiaj do domu i czekam na kolejną wizyte, tu mi tylko badali bhcg i wczoraj poprosiłam o progesteron czy mogą sprawdzić, przyrosty ok, zobaczymy 🙂........, Martulek, Kolorowanki lubią tę wiadomość
2020 zmiana kliniki ivf
Dziewczyny czy któraś z was sprawdzała przyrost bety w 7 tc ? Wiem, że na początku musi przyrastać podwójnie lub minimum 66% a potem już nie przyrasta tak szybko jak wcześniej. Wiem też, że na tym etapie USG jest decyzyjne. Ale strasznie się martwię i boje. Wizyta dopiero we wtorek. Ja już tak bardzo senna nie jestem...boje się, że to koniec. Zbadałam dziś betę - robiłam badanie 2.01 wynik 35.321, wynik z dziś tylko 39.577, przyrost minimalistyczny. Idę na dalsze badania w sobotę i powtórzę betę. Ale jestem kłębkiem nerwów, że dzieje się coś złego i jestem sama2 inseminacje nieudane
Polna Poznań:
2 punkcje
Beta 107 500 😍
8w3d ❤️🙏 -
Martulek wrote:Dziewczyny czy któraś z was sprawdzała przyrost bety w 7 tc ? Wiem, że na początku musi przyrastać podwójnie lub minimum 66% a potem już nie przyrasta tak szybko jak wcześniej. Wiem też, że na tym etapie USG jest decyzyjne. Ale strasznie się martwię i boje. Wizyta dopiero we wtorek. Ja już tak bardzo senna nie jestem...boje się, że to koniec. Zbadałam dziś betę - robiłam badanie 2.01 wynik 35.321, wynik z dziś tylko 39.577, przyrost minimalistyczny. Idę na dalsze badania w sobotę i powtórzę betę. Ale jestem kłębkiem nerwów, że dzieje się coś złego i jestem sama
Mi doc B mówił, że jak jest stwierdzona ciąża żywa to nie sprawdzamy już bety, jest niemiarodajne, tylko usg po tym czasie. Jak się mocno martwisz to podjedź gdzieś na usg już powinno być jasne.2.08. ❄️ cykl naturalny
10dpt bhcg 189
14dpt bhcg 956
12.04.2022 Michalinka ❤️
Martulek wrote:Dziewczyny czy któraś z was sprawdzała przyrost bety w 7 tc ? Wiem, że na początku musi przyrastać podwójnie lub minimum 66% a potem już nie przyrasta tak szybko jak wcześniej. Wiem też, że na tym etapie USG jest decyzyjne. Ale strasznie się martwię i boje. Wizyta dopiero we wtorek. Ja już tak bardzo senna nie jestem...boje się, że to koniec. Zbadałam dziś betę - robiłam badanie 2.01 wynik 35.321, wynik z dziś tylko 39.577, przyrost minimalistyczny. Idę na dalsze badania w sobotę i powtórzę betę. Ale jestem kłębkiem nerwów, że dzieje się coś złego i jestem sama
Martulek rozumiem stres ale teraz już tylko usg, jeszcze kilka dni ✊✊ja dzisiaj po szpitalu byłam na szybkim usg u doc są ciałka żółtkowe na tą chwilę wszystko ok kolejna wizyta za dwa tygodnie, sama jestem w stresie czy te dożylnie antybiotyki nie mają czy będą miały wpływu na rozwój ciąży ale tego niestety nie wiemy, najważniejsze że sytuacja opanowana a mi głowa pęka muszę jakoś poukładać sytuację.Martulek lubi tę wiadomość
2020 zmiana kliniki ivf
Martulek ty jesteś z Poznania tak bo jak się martwisz i nie możesz wytrzymać do wtorku to mogę tobie dać namiar na doc która pewnie jutro by cię przyjęła ma usg jest trochę specyficzna ale ja do niej też chodziłam i do Prof. P bo nie wytrzymała bym wtedy miesiąca bez kontroli ona przyjmuje na NFZ
Pozwoliłam wysłać tobie zaproszenie 😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia, 07:24
Martulek lubi tę wiadomość