X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Poradnia leczenia niepłodności - UCK Katowice
Odpowiedz

Poradnia leczenia niepłodności - UCK Katowice

Oceń ten wątek:
  • Domi94 Ekspertka

Wysłany: 17 marca 2023, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MałaMiMi wrote:
    Aha i jeszcze jedno - problem z odbiorem jest tylko tych pierwszych badań. Bo potem wymazy robią w diagnostyce, więc jeśli masz tam konto to sam możesz ściągnąć swój wynik. Dokumentację z działu statystyki polecam wziąć na samym końcu. Żebyś miała dokumenty, z którymi możesz potem pojąć do innych lekarzy jeśli będziesz chciala, a nie tak latać co chwilę po ksero. I w ogóle wydaje mi się, że morfologię nasienia męża dali mi do domu. Może ona jest w 2 kopiach.

Pięknie dziękuję za info, trochę mnie ta rozmowa uspokoiła 😅 te starania kosztują tyle cierpliwości i pokory , że to nie jest na moje nerwy 🤣 dobrze, że chociaż uparta i zaparta do celu jestem, bo chyba już dawno bym się poddała i wzięła drugiego psa 😅

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2023, 09:24

MałaMiMi lubi tę wiadomość

👱‍♀️'94👦'86
    2x❄️

Grudzień ’24 naturalny Cud 🥹
    preg.png
  • DomiDomi Przyjaciółka

Wysłany: 5 kwietnia 2023, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    HEJ DZIEWCZYNY!
    Gdzie w Katowicach zrobię AMH stacjonarnie (bez przewożenia próbki między laboratoriami)?

• bluebell Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2024, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, robił ktoś w ostatnim czasie badanie drożności w uck ? Jaką metodą robią? Ile trwa?

Starania od 06.2022

👩🏼 33

Kwiecien 2024 1 IUI 😭
    Maj 2024 2 IUI 🥳🙏🏻
    Luty 2025 🍼👶❤️
  • Ola8999 Autorytet

Wysłany: 30 października 2024, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Część, czy ktoś wie czy po nowym roku będą przyjmowane nowe pary do poradni ? Czy w tej poradni kierują np. na inseminację ?
    Mam zrobiona prywatnie droznosc-ok, hormony, mąż seminogram, czekamy na wyniki poszerzonych badań nasienia, ja czekam na wyniki biopsji endometrium. Lekarz na NFZ dal skierowanie do poradni- w tym roku już nie przyjmują, w poradni prywatnej już mnie przygotowują pod inseminację i zastanawiam się czy NFZ jest mi w stanie zaproponować coś innego niż in vitro.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2024, 17:43

♀️'89 ♂️'87
    starania od 06.2023
    7.05 IUI ❌
    13.06 kwalifikacja in vitro ✅
    16.06 ⏸️ 11dpo 🫢 naturals
    beta 132,58/544,35/1849,89 🎉
    30.06 5+3 CRL 2,8mm zarodek z echem
    8.07 6+4 CRL 6mm i bijące ♥️
    18.08 12+4 USG prenatalne prawidłowe, NT 1,7 🥳 CRL 6,8cm, pappa wszystkie ryzyka niskie 🍀

preg.png
1 2 3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ