X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Poradnia leczenia niepłodności - UCK Katowice
Odpowiedz

Poradnia leczenia niepłodności - UCK Katowice

Oceń ten wątek:
  • Domi94 Ekspertka

Wysłany: 17 marca 2023, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MałaMiMi wrote:
    Aha i jeszcze jedno - problem z odbiorem jest tylko tych pierwszych badań. Bo potem wymazy robią w diagnostyce, więc jeśli masz tam konto to sam możesz ściągnąć swój wynik. Dokumentację z działu statystyki polecam wziąć na samym końcu. Żebyś miała dokumenty, z którymi możesz potem pojąć do innych lekarzy jeśli będziesz chciala, a nie tak latać co chwilę po ksero. I w ogóle wydaje mi się, że morfologię nasienia męża dali mi do domu. Może ona jest w 2 kopiach.

Pięknie dziękuję za info, trochę mnie ta rozmowa uspokoiła 😅 te starania kosztują tyle cierpliwości i pokory , że to nie jest na moje nerwy 🤣 dobrze, że chociaż uparta i zaparta do celu jestem, bo chyba już dawno bym się poddała i wzięła drugiego psa 😅

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2023, 09:24

MałaMiMi lubi tę wiadomość

👱‍♀️'94👦'86
    2x❄️

Grudzień ’24 naturalny Cud 🥹
    preg.png
  • DomiDomi Przyjaciółka

Wysłany: 5 kwietnia 2023, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    HEJ DZIEWCZYNY!
    Gdzie w Katowicach zrobię AMH stacjonarnie (bez przewożenia próbki między laboratoriami)?

• bluebell Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2024, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, robił ktoś w ostatnim czasie badanie drożności w uck ? Jaką metodą robią? Ile trwa?

Starania od 06.2022

👩🏼 33

Kwiecien 2024 1 IUI 😭
    Maj 2024 2 IUI 🥳🙏🏻
    Luty 2025 🍼👶❤️
  • Ola8999 Autorytet

Wysłany: 30 października 2024, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Część, czy ktoś wie czy po nowym roku będą przyjmowane nowe pary do poradni ? Czy w tej poradni kierują np. na inseminację ?
    Mam zrobiona prywatnie droznosc-ok, hormony, mąż seminogram, czekamy na wyniki poszerzonych badań nasienia, ja czekam na wyniki biopsji endometrium. Lekarz na NFZ dal skierowanie do poradni- w tym roku już nie przyjmują, w poradni prywatnej już mnie przygotowują pod inseminację i zastanawiam się czy NFZ jest mi w stanie zaproponować coś innego niż in vitro.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2024, 17:43

♀️35 ♂️37
    start 06.2023
    AMH 1.2 🤔
    Morfo 2% ruch 3+19+7% koncentracja 116mln
    Drożność ☑️
    5 cykli stymulowanych ❌
    Biopsja endometrium stan zapalny cd138 9/1, unidox 💊
    Histeroskopia hist pat: polipy endometrialne wycięte ✂️
    ⏳ kwiecień kolejny cykl stymulowany
    ➡️ maj IUI ❓
    ➡️ koniec maja kwalifikacja ivf ❓ 🙈
1 2 3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ