X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Poradnia leczenia niepłodności - UCK Katowice
Odpowiedz

Poradnia leczenia niepłodności - UCK Katowice

Oceń ten wątek:
  • Domi94 Ekspertka

Wysłany: 17 marca 2023, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MałaMiMi wrote:
    Aha i jeszcze jedno - problem z odbiorem jest tylko tych pierwszych badań. Bo potem wymazy robią w diagnostyce, więc jeśli masz tam konto to sam możesz ściągnąć swój wynik. Dokumentację z działu statystyki polecam wziąć na samym końcu. Żebyś miała dokumenty, z którymi możesz potem pojąć do innych lekarzy jeśli będziesz chciala, a nie tak latać co chwilę po ksero. I w ogóle wydaje mi się, że morfologię nasienia męża dali mi do domu. Może ona jest w 2 kopiach.

Pięknie dziękuję za info, trochę mnie ta rozmowa uspokoiła 😅 te starania kosztują tyle cierpliwości i pokory , że to nie jest na moje nerwy 🤣 dobrze, że chociaż uparta i zaparta do celu jestem, bo chyba już dawno bym się poddała i wzięła drugiego psa 😅

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2023, 09:24

MałaMiMi lubi tę wiadomość

👱‍♀️'94👦'86
    2x❄️

Grudzień ’24 naturalny Cud 🥹
    preg.png
  • DomiDomi Przyjaciółka

Wysłany: 5 kwietnia 2023, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    HEJ DZIEWCZYNY!
    Gdzie w Katowicach zrobię AMH stacjonarnie (bez przewożenia próbki między laboratoriami)?

• bluebell Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2024, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, robił ktoś w ostatnim czasie badanie drożności w uck ? Jaką metodą robią? Ile trwa?

Starania od 06.2022

👩🏼 33

Kwiecien 2024 1 IUI 😭
    Maj 2024 2 IUI 🥳🙏🏻
    Luty 2025 🍼👶❤️
  • Ola8999 Autorytet

Wysłany: 30 października 2024, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Część, czy ktoś wie czy po nowym roku będą przyjmowane nowe pary do poradni ? Czy w tej poradni kierują np. na inseminację ?
    Mam zrobiona prywatnie droznosc-ok, hormony, mąż seminogram, czekamy na wyniki poszerzonych badań nasienia, ja czekam na wyniki biopsji endometrium. Lekarz na NFZ dal skierowanie do poradni- w tym roku już nie przyjmują, w poradni prywatnej już mnie przygotowują pod inseminację i zastanawiam się czy NFZ jest mi w stanie zaproponować coś innego niż in vitro.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2024, 17:43

♀️'89 ♂️'87
    start 06.2023
    AMH 1.2 🤔
    Owulacje ☑️
    Drożność ☑️
    Seminogram 116mln/ml ruch A+B 22% Morfo 2% DFI 3,5% HBA 82% MAR 13%
    Biopsja endometrium stan zapalny cd138 9/1, unidox 💊
    Histeroskopia hist pat: polipy endometrialne wycięte ✂️
    7.05 IUI ❌ koncentracja 46mln ruch A+B 28%
    KIR BX 2ds1 2ds3 2ds4del 2ds5 3ds1, brak 2ds2 i 2ds4norm
1 2 3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ