X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Poradnia leczenia niepłodności - UCK Katowice
Odpowiedz

Poradnia leczenia niepłodności - UCK Katowice

Oceń ten wątek:
  • Patka68 Nowa

Wysłany: 30 marca, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobiono nam badania hormonów i nasienia (chociaż mieliśmy je robione oboje z mężem na krótko przed przyjściem do poradni - czyli w listopadzie 2025). Lekarz kazał je w poradni powtórzyć - znów wyszły złe . U mnie małe amh u męża bardzo słabe nasienie. Mimo to kolejna stymulacja clo i ovitrelle i żadnych efektów chociaż gin widzi że mam owulację i wszystko jest ok. Mam za sobą ponad 2 lata starań i boję się że będę marnować tu czas, mimo że lubię doktora blukacza. Ale uważam że po takim czasie starań dawno powinnam mieć zrobioną chociaż drożność a tu cisza… kiedy ostatnio zapytałam o inseminacje, nie dostałam odpowiedzi, tylko mam znów brać clostirbegyt i ovitrelle. Idę w piątek 3 kwietnia, postaram się nacisnąć na lekarza aby odpowiedział jaki ma plan działania.

• Patka68 Nowa

Wysłany: 30 marca, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A no i dodam, że mimo że mąż ma już dwa wyniki nasienia w odstępie 4 mc robione od siebie, to dr kazał przyjść na kolejne w czerwcu… nie do końca rozumiem to przeciąganie skoro widzimy że jest źle. Będę o to dopytywać w piątek, postaram się przekazać tu na forum co się dowiedziałam

ferrytynka25 lubi tę wiadomość

1 2 3 4
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ