Poradnia leczenia niepłodności - UCK Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
Zrobiono nam badania hormonów i nasienia (chociaż mieliśmy je robione oboje z mężem na krótko przed przyjściem do poradni - czyli w listopadzie 2025). Lekarz kazał je w poradni powtórzyć - znów wyszły złe . U mnie małe amh u męża bardzo słabe nasienie. Mimo to kolejna stymulacja clo i ovitrelle i żadnych efektów chociaż gin widzi że mam owulację i wszystko jest ok. Mam za sobą ponad 2 lata starań i boję się że będę marnować tu czas, mimo że lubię doktora blukacza. Ale uważam że po takim czasie starań dawno powinnam mieć zrobioną chociaż drożność a tu cisza… kiedy ostatnio zapytałam o inseminacje, nie dostałam odpowiedzi, tylko mam znów brać clostirbegyt i ovitrelle. Idę w piątek 3 kwietnia, postaram się nacisnąć na lekarza aby odpowiedział jaki ma plan działania.
-
A no i dodam, że mimo że mąż ma już dwa wyniki nasienia w odstępie 4 mc robione od siebie, to dr kazał przyjść na kolejne w czerwcu… nie do końca rozumiem to przeciąganie skoro widzimy że jest źle. Będę o to dopytywać w piątek, postaram się przekazać tu na forum co się dowiedziałam
ferrytynka25 lubi tę wiadomość
-