Pregnyl: kto stosował?
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
Ale tu sie dzieje... czytałam was z zapartym tchem
Czekladko a pomysł z fb super bo sama niejednokrotnie chciałam więcej napisać ale to już było nie na temat wątku ,,pregnyl.....''
Mała mi ja sie zbieram żeby ćwiczyć z Ewą Chodakowską ale jak patrzyłam na 30 days shred Jillian Michaels... to też są super. Tylko boję się zacząć ćwiczyć bo jak kiedyś chodziłam na siłownie 3x w tyg. to wydłużył mi się cykl z 28 do 36 więc zrezygnowałam. -
Ja też już oczekuję na przygarnięcie do grupy
Bardzo mi miło, że zostałam matką chrzestną nazwy grupy
Staraczki z jednej paczki - to MY
Mambella nie martw się, na fb poznamy się wizualnie - wtedy łatwiej będzie nam pisać na ovu ... widząc się niejako
Wątek musi być kontunułowany...i będzie
Jezu, Ty się tym zajmij ! -
Hej Kobietki, ja przerwalam starania więc sie prawie nie udzielam ale oczywiście czytam bo lubię Pszczelka, podczytuje wątek IVF i faktycznie widziałam twój post ale był pusty, może dlatego Ci dziewczyny nie odpisaly, teraz się dla pewności cofnelam, jesteś na 714 stronie , może jjakiś błąd techniczny?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2015, 22:52
-
I pisałam już Czekoladce, lepiej zrobić grupę tajną a każda która chce dołączyć niech pisze na forum priv do Czekolady, w ten sposób będzie wiadomo kto dołącza a nasi znajomi z fejsa nie zobaczą ze taka grupa w ogóle istnieje, taka mała sugestia...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2015, 22:55
-
Mała Mi widzę, że cały asortyment pójdzie w ruch na ten cykl
Ja siemie piję mielone, zalewam i gotowe. Nawet w pracy sobie przyrządzam
Na pewno się w tym cyklu uda, trzymam kciuki
A poiwddz mi kochana jakie miałaś normy przy AMH? Bo w sumie mamy podobne wyniki.
asia m-b przykro... ale spokojnie, mam nadzieję, że już uzbierałaś siły do kolejnego działania
Teraz na pewno się uda
Czekoladko skoro spacery cię relaksują to życzę ci ich jak najwięcej
Asiulek jak tam po badaniach?
OK, doczytałam
PS. Fajnie opowiadanie
monik a jednak okropna @ przyszła! szkoda... Mam nadzieję,że przynajmniej przyszła owulka nie wypadnie w weekend. A teraz trzymam kciuki za Twoje pęcherzyki. Daj znać jak pięknie urosły
Pszczelka tak bardzo mi przykro, że teraz się nie udało ale na pewno jak wyniki się poprawią to się uda, wiem to !
Dla wszystkich pozostałych dziewcząt buziaki i pozdrowienia
Cięzko się nadrabia kilka dni nieobecności -
A u mnie oczywiście nastał czas wielkiego oczekiwania.
Ależ te dni się dłużą...
Oczywiście mam przeczucia, że się udało. A właściwie łudzę się, że jednak uniknę laparoskopii.
W ciągu tygodnia wszystko się wyjaśni.
Na razie cieszę się, że wyniki mam ok
7 dpo
Estradiol 167,4 pg/ml (norma 43,8 - 211)
Progesteron 13,97 ng/ml (1,7-27)
Niestety dziwny mam wykres, raczej mało ciążowy. Temperatura cały czas idzie zygzakiem