Pregnyl: kto stosował?
-
WIADOMOŚĆ
-
Anakonda u nas niestety nie wiadomo..
niby wszystko w porządku, wyniki ok
moja prolaktyna tylko jest podwyższona.. pierwsza gin mówiła, ze mam się nią nie przejmować, ale spokoju mi to nie dawało i zmieniłam lekarza na gin-endo i jestem na bromergonie drugi miesiąc dopiero.. tylko, ze ja czasu nie mam, bo jestem w podeszłym wieku mam 37 lat i dlatego IVF.
dziewczyny jakoś nie mogę na fejsie grupy znaleźćWiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2015, 20:25
Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
Asiu ja wcześniej zadnych problemów z watroba nie mialam. Nie robiłam zadnych badan. Teraz przed przysąpieniem do in vitro na wizycie kwaifik musialam zrobic Aspat i Alat i sa duzo ponad norme jedno i drugie norma do 40 a ja ma jejdo 165 a drugie 111.. Mam nadzieje ze spadna wartości załapie sie na in vitro.
Narazie biore essentiale forte, ostrpest i dieta.
Anakondo db ze jakies plemniki sa, może podczas biopsji uda sie uzyskac prawidłowy plemnik do ISCI.
Niech teraz zdrowo je, zacznie sie ruszać, nie przegrzwa krocza i bierze witamiy/leki
trzymam kciuki:)
A tak wogóle kto mial owu i czeka na test? -
I ja jestem po wizycie.
Mam umówić się na histeroskopię ale wcale nie mam ochoty tam dzwonić. trochę jestem zła na siebie że nie zapytałam o drożność jajowodów może to tego jest również przyczyna.
Jakoś tak się dziwnie czuje.
15 dc pęcherzyk 21 mm także szału nie ma ale nie pękł dostałam pregnyl ale w sumie nie wiem po co...mamy działać akurat mój mąż ma nockę no ale zobaczymy..jak wyjdzie w praniu.
Skarb mówi że to że ma nockę wcale nie oznaczą że nie będziemy i on największą ochotę ma rano no i gadaj z nim
kotkapc lubi tę wiadomość
-
Witam w poniedziałek
Asiulek ja też ostatnio tyję jak zliczyć oststnie miesiace to już +5. Masakra jakaś!
Anakonda to na pewno uda się naprawić
Po witaminkach na pewno o prawidłowej budowie uda się wyhodować, trzeba być dobrej myśli. Tylko bez stresu proszę, bo on też źle wpływa
czekolada kochany mężuś, dobrze, że masz go koło siebie.
Ja miałam wczoraj ciezki moment. Moja przyjaciółka urodziła, cieszę sie z tego ogromnie. Ale poszłam do Smyka kupować ciuszki. Były momenty, że wieszaczki przerzucałam ze łzami w oczach... tak było mi przykro, że nie kupuję tego dla swojego maluszka
Kochana pęcherzyk 21 mm to bardzo ładny pęcherzyk! Wręcz idealny
No i kto powiedział, że tylko w nocy można
Asiu m-b mam nadzieję, że z wizyty będziesz zadowolona
Ja 30.01. idę do szpitala
Pszczelka ja jestem po owu i chyba jutro zatestuję. Choć nie wiem czy zdążę, bo brzuch boli okresowo i temperatura spada
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 17:20
-
Hej!
Jestem po wizycie, dieta bedzie na nast. czwartek.
Mam ambicje zejść poniżej 70kg
A co tu taka cisza i spokój????????????
Zafejsbukowałyście się czy jak? ;p wracać mi tu szybko!
a właśnie... miałam konto założyć, to może jutro albo coś bo dziś to już padam na twarz.
India, trzymam kciuki i z samego rańca wejdę bo już jestem taaaaaaaaakaaaaa zniecierpliwiona dwóch kresek !!!
Czekoladko, nie marudź bo w dupę lanie dostaniesz ;p i o. A pęcherzyk cudniasty i w sam raz do pęknięcia! więc pregnyl podany i do dzieła!!!!
Ach Ci mężusiowie,mój też rano mnie męczy,jak ja wolę wtedy porandkować z morfeuszem w błogiej krainie snów hihi...
asia, a Ty bierzesz coś na tą prolaktynę podwyższoną?
anakonda,jak wizyta!
Dziewczyny, u mnie jakoś temperatura w górę lekko podskoczyła... czyżby jednak owulacja? bez leków,hmm...ciekawe... a śluz to mnie dziś tak zalewał że nie nadążałam wkładek zmieniać i w dodatku 'na kilometr' się rozciągał.
Jakaś taka jestem naspidowana emocjami hehe, taki dzień...
ale idę już wtulić się w ramionka męża i zasnąć błogim snem...
dobranoc Kochane! :***
-
india wrote:Ech... no i tradycyjny widok I krecha
Na dodatek wyskoczyła mi opryszczka
Jak pech to na całegoAnielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
hej
Po wizycie w sumie ok
Mam strach przed tym co będzie . A więc tak mam 6 pęcherzyków 21 22 16 15 15 18 . trzy po prawej trzy po lewej więc udało się mnie w końcu wystymulować !
Gin zobaczył wyniki i powiedział że jedno badanie to nie powinno się brać pod uwage ! Nie wiem moze dlatego że badanie robiłam w Invimed . Tak wiec w środę mam wizytę pregnyl 10000 j a w czwartek rano IUI . A w zasadzie teraz strach mnie obleciał bo tych pęcherzyków jest 6 choć chyba jeden pękł bo strasznie bolał mnie jajnik .
I chyab IUI na NFZ bo gin pracuje w państwowym szpitalu i powiedział ze da skierowanie wiec chyba tak.
Pszczelka tylko z odchudzaniem to uważaj żeby sobie krzywdy nie zrobić
India przykro miWiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2015, 16:06
Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc
3 IUI
03.2016 I procedura krótki protokół ICSI
05.2016 II procedura krótki protokół ICSI
Zmiana kliniki MedArt
09.2016 długi protokół 21.09 punkcja mamy 3 zarodki
29.11.2016 crio 4AA cb
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
08.2018 IV IVF cykl naturalny transfer 17.08 7tc
V IVF grudzień 6 zarodków 4 prawidłowe genetycznie
10.04. 2019transfer -
Asiulek to ile kg założyłaś zrzucić?
A z owulki warto skorzystać... może akurat?
Pszczelko tak wcześnie na basenie?? Podziwiam
Anakonda no to super... pęcherzyków sporo, ale pewnie pękną te największe.
Dziewczyny ja się chyba jeszcze łudzę... choć brzuch boli okrutnie -
Hej z ranka!
Pszczelka, ale dostałaś pałerka ...a to tak jednorazowo czy zamierzasz częściej?
India, ważyłam 76 przy ,przytyłam 3 ,czyli mam 79. 9 bym chciała, ale już widzę że będzie ciężko buu
India, brzuch boli też w ciąży. Aj trzymasz w napięciu kciukam wciąż!
Anakonda, pięknie. Trzymam kciuki za pozytywne zakończenie
OVU zaznaczył mi przerywaną linią owulację (była w niedzielę) -zawsze to coś
Dziewczynki, nie zapomnijcie dziś o swoich BABCIACH
Miłego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 06:29
-
No włąśnie dziewczyny ja mam jakieś takie mieszane uczucie ! Wydaje mi sie ze przy takich parametrach nasienia to to nie możliwe a gin żeby nie tracić cyklu (stymulacji gonadotropiny + CLO) palnął o inseminacji . Dzis idę po skierowanie i na usg to wszystkiego się dowiem .Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc
3 IUI
03.2016 I procedura krótki protokół ICSI
05.2016 II procedura krótki protokół ICSI
Zmiana kliniki MedArt
09.2016 długi protokół 21.09 punkcja mamy 3 zarodki
29.11.2016 crio 4AA cb
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
08.2018 IV IVF cykl naturalny transfer 17.08 7tc
V IVF grudzień 6 zarodków 4 prawidłowe genetycznie
10.04. 2019transfer -
Asiulku dzis tez bylam rano na basenie. Jutro pwieczorkiem ide na aerobik a w pt rano basen.
Chodze z siostra cioteczna więc jest jakas mobilizacja.W planie jest pn sr pt basen a wt czw lub czw sb aerobik.
Parę dni temu wpsominałam że moja znajoma z innego forum wiek 40 - nie wiadomo czemu nie zachodziła normalnie w ciaze. Podchodziła teraz do rządowego programu in vitro. Dzis zrobiła bete i 98. Normalnie łzy mi polecialy tak się ciesze, i mam nadzieje ze nic złego sie nie wydarzy. -
Hej Kochane Słoneczka
Wybaczcie nieobecność, ale od wczoraj mamy znowu zapalenie krtani i jak jestem przy kompie to tylko zerkam ... doczytam na cito i ... to wszystko
Na szczęście już wyprostowałam synka i jutro śmiga do przedszkola na przedstawienie dla babć i dziadków
Tak szybko ... byłam dzisiaj na monitoringu .... w lewym jajniku nic (aż mnie zmroziło z przerażenia) za to w prawym śliczny, piękny, piękniuchny 1 pęcherzyk 20,2 mm
Dostałam od razu Ovitrelle i pani doktor kazała jutro przyjść na inseminację ale chciałam spróbować naturalnie - była bardzo na TAK więc dzisiaj działamy
W sobotę rano usg żeby sprawdzić czy podziałało (na pewno podziała, bo Pregnyl też na mnie podziałał a jest podobno nieco słabszy od Ovitrelle).
Tak więc...jestem mega szczęśliwa
W sobotę idziemy na bal więc będzie ew. co oblewać herbatką
Pszczelka kciukam za ćwiczenia - szacun bo mnie by koniami rano nie wywlekli na basen. Ja nawet w lato nie daję rady rano pobiegać choć postanowień takich mam pełną szafę Twój plan wygląda bardzo obiecująco
Asiulku nieco dietki nigdy nie zaszkodzi byle z głową... no ale razem z dietetykiem to czysty profesjonalizm - to się chwali Nikt nie mówi, że będzie ciężko ale na pewno będzie warto i tego Ci życzę
Ja śmigam co 2 dzień Jillian - dzisiaj przerwa... żeby nieco się podrasować przed balem
Anakondo, piękne pęcherzyki niech pękają a Wy róbcie, co macie robić Daj znać kiedy ew. inseminacja Kciukam
Pszczelko...takie wieści to aż wraca chęć do wszystkiego Nie znam Twojej znajomej ale bardzo się cieszę, ze jej się udało
Tobie też się uda
Asia-m-b - trzeba Czekoladę pomolestować nieco (chociaż ją tam mąż molestuje widać na maksa...i bardzo dobrze )
Grupa jest tajna więc pewno dlatego jej nie widać. Nie mam pojęcia jak tam się dostać. Ja się sama zaprosiłam ale wtedy to była grupa zamknięta...
Dołączajcie dziewczyny na fb...chociaż tam też cicho.... to jednak inaczej faktycznie się pisze jak "widzę" do kogo piszę i kto się ukrywa pod nickiem
India...dmuchaj kurcze bo coś ta tempka spadła grrrr dmuchaj błagam !!!
Dobra to ja zmykam paaaaa
Jezu, Ty się tym zajmij !