Pregnyl: kto stosował?
-
WIADOMOŚĆ
-
Wczoraj cały dzien bolały mnie jajniki , jakby były napuchnięte, dzisiaj juz lepiej . Dzisiaj mam 11 po pregnylu a test 1 krecha kompletnie nic nawet cienia wiem ze często tak jeży ze bolą jajniki i dół brzucha po pregnylu tylko ze dzisiaj juz po nim ani śladu , a jak u was było czy to normalne taki wzięty brzuch ? Jutro ide na Beatę bo nie wytrzymam do @powinna przyjść w czwartek. Nadzieja jeszcze jest , ale psycha mi troche juz siadaAMH 1.8 endomenda 1st
HSG -ok
ivf 07.2016 invicta gdańsk
15.02 laparo
3IUI clo
2016 IVF
2017 IVF
Crio????? -
Suzii. ja nie miałam bolącego brzucha po pregnylu, tylko czasami czułam jajnik, ten z którego nie pękł pęcherzyk. Ten jajnik z którgo pękł nie był odczuwalny w ogóle. Dzisiaj do mnie przyszła @. Do wczoraj też balansowałam na krawędzi jawy i snu i nawet widziałam cień cienia...oczywiście nic tam nie było, tylko moja wyobraźnia. Bądźmy silne. W końcu się uda.
Suzii, czekolada:) lubią tę wiadomość
mrulinka -
Musi sie udać !!! kurde pisałam poprzednią wiadomość przez tel i słownik mi pozmieniał słowa;) ale chyba wiadomo o co chodzi. Mrulinka mnie bolały z 5 dni a dzisiaj w sumie mniej , kurczę czyżby nie pękły? Już sama nie wiem . Jutro dam znać jak beta , nie wiecie kiedy dostanę wynik?AMH 1.8 endomenda 1st
HSG -ok
15.02 laparo
3IUI clo
2016 IVF
2017 IVF
Crio????? -
No właśnie nie byłam, lekarz mi nic nie powiedział , wiec nie wiem czy pękł czy nie , miałam 2 pęcherzyki dominujące, pocieszyła tylko ze mogą być bliźniaki to mój 1 cykl z pregnolem wiec jakby co na następny będę już mądrzejsza - oby nie było potrzebyAMH 1.8 endomenda 1st
HSG -ok
15.02 laparo
3IUI clo
2016 IVF
2017 IVF
Crio????? -
Hej Kobietki!!!
Tulipanna, ja Cię pamiętam To dobrze że wszystko dobrze...przypomniało mi się jak lekarz ginekolog powiedział mojej koleżance (starali się 6 lat i nic, wszystko ok, wszystkie badania ok, mąż mógłby być dawcą nasienia -takie super) i lekarz powiedział w końcu tak: "pani ma chorobę w głowie a nie tu (pokazując na brzuch) , no i przygotowywał ją do inseminacji...pojechała na monitoring, a lekarz mówi że poczekają dwa tygodnie bo bo coś jeszcze sprawdzi ( nic nie mówił bo nie chciał robić nadziei) po 2 tygodniach pojechała i była w ciąży (tak jak podejrzewał ale nie miał pewności ).. w tej chwili jest mamą 3 chłopców , później urodziła bliźnięta ( w ciąże zaszła naturalnie, na urlopie, na luzie),nawet się nie spodziewała.
Mrulinka, witaj w klubie,ja też od czerwca ...ale już wykorzystałam wszystkie mozliwości...clo, pregnyl...6 cykli.... owulacja ksiażkowa.... i nic... myślę że pregnyl pomaga, ale sam pregnyl to nie wszystko... trzeba trafić dobrze w dni płodne, jakość plemników jest ważna...a męża badałaś? No ale widać można i od razu w pierwszym strzale pregnyla zaskoczyć są takie szczęściary
Suzii, witaj u nas!
No z wiekiem na pewno zmniejsza się liczba komórek jajowych. Badałaś AMH? No po pregnylu każda inaczej reaguje,ale przeważnie samopoczucie kiepskie ,nie mówiac o bólach. Beta powinna już wszystko wyjaśnić, choć mój gin kazał testować nie wcześniej niż 14 dni (czego ja nigdy nie przestrzegałam)termin wyniku zależy od laboratorium, u mnie są znia na dzień, a nawet tego samego jak badanie rano.
India, trzymam mocno kciuki za jutrzejszą laparoskopię!!!
Monik,oby to nie było zapalenie pęcherza tylko częstomocz ciążowy, a te bóle w podbrzuszu to rozciągająca się i dostosowująca się dla fasolinki macica . Trzymam kciuki
Czekolada,przytulam Cię mocno :{}
anakonda, za Twoje testowanie również kciukam
Mała Mi? lepiej się czujesz?
Kotka, a co tam u Ciebie?
asia-m-b,odezwij się!
A ja dziś byłam na długim wspaniałym spacerze, dotleniłam się i zapomniałam o tym całym stresie...
..oczywiście z rana test...negatywny smutno mi bardzo,owulacja była, serduszka też, M już 2 m-c Profertil sumiennie łyka...i nic... chyba jestem jakaś zapchana, albo zarośnięta...
tulipanna lubi tę wiadomość
-
Nie nie mam zdiagnozowanego, a muszę o tym poczytać .... Zawsze naj natur sie starałam to tylko testy robiła materac ciekawość mnie zżera , nie wiesz czy muszę być na czczo na krew?
AMH 1.8 endomenda 1st
HSG -ok
15.02 laparo
3IUI clo
2016 IVF
2017 IVF
Crio????? -
Asiulek.
Dzięki za miłe przywitanie. Co do męża to u niego jest wszystko ok, nawet bym powiedziała wyśmienicie. A co miałaś na myśli mówiąc że sam pregnyl to nie wszystko, trzeba trafić dobrze w dni płodne. Czyli nie wystarczy dobra wielkość pęcherzyka? Np 20-22mm?mrulinka -
mrulinko, miałam na myśli właśnie wyniki nasienia drugiej połówki. Pęcherzyk 20-22,, to ideał jeśli tylko pęknie a po pregnylu powinien, choć spotkałam się (choćby na Ovu) z takimi twardzielami co to nawet po 10 000j nie chcą się poddać.
Kogoś mi tu jeszcze brakuje...hmm....
Pszczelka!!!!!!!!!!!!!!! Zalało Cię tam? ;p
skrobnij coś!
...idę wypróbować francuską dietę... dobrej nocki wszystkim!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2015, 21:25
kotkapc lubi tę wiadomość
-
Hej, u mnie wszystko po staremu oprócz tego że zawitała w końcu 3 dni spóźniona @,albo czekała na @Czekolady albo po prostu @ Czekolady zaczyna być jednym z objawów mojej, bo jak zwykle mamy razem. No i zdążyła mnie już trochę wkurzyc bo nawet 2 test po drodze zrobilam. Gdyby tylko się dało tak nie nakrecac co miesiąc...