Pregnyl: kto stosował?
-
WIADOMOŚĆ
-
Co za dzień, widzę że wszystkie dzisiaj płaczą Oglądacie cykl na 2 o invitro?? Wiecie czy są szanse na zabieg z nfz?? bo cały czas można składać wnioski ale czy to wogóle realne żeby sie dostać??
AMH 1.8 endomenda 1st
HSG -ok
ivf 07.2016 invicta gdańsk
15.02 laparo
3IUI clo
2016 IVF
2017 IVF
Crio????? -
witajcie moje kochane
Ja tez sobie dziś popłakałam ....
I chciałabym Wam powiedzieć abyście nigdy ale to nigdy nie przestawały wierzyć że się uda!! Musicie dążyć do upragnionego dzieciatka i nie poddawać sie!!!
Ja dzis odebrałam wynik bety 41,4czekolada, Martoszka, Suzii, kotkapc, Mała_Mi79, Karolcia88, Asiulek, Agib lubią tę wiadomość
-
Kochane jeszcze nie dziekuje jutro ide powtórzyć bete bo lekarz kazał za dwa dni zrobic a że u niego w miescie laboratorium czynne calodobwo i wyniki sa juz po 2 godzinach to nie wie że u mnie wyniki na następny dzień ,wiec jak wczoraj byłam na pobraniu tak wiec jutro znowu pobranie i wynik dopiero w poniedziałek - Fajne są małe miasteczka
Za was też będę trzymać kciuki aż przeczytam tu że Wam sie udało!!
India jak tam po zabiegu???
Anakondo nie trać nadziei i próbuj w następnej IUI -
Jejuniu MONIK Gratuluję z całego serca i modlę się, żebyś i mnie zaraziła tym cudem
Matko jak ja się cieszę W jednym dniu dwie takie wspaniałe wiadomości
Jakbyś tutaj przy mnie była to bym Cię wyściskała Czuj się wirtualnie wyściskana
Mrulinka - dobrze krakałaś.... a teraz ciąg dalszy - jedna za wszystkie, wszystkie za jedną
Bajeczny dzieńmonik lubi tę wiadomość
Jezu, Ty się tym zajmij ! -
Hej Słoneczka
Jak tam u Was po wieczorze pełnym emocji ... za sprawą Monik
Kciukam Kochana za przyrost bety
Spojrzałam na Twój wykresik i widzę, że robiłaś betę 13 dpo IUI.
Ja raczej się już nie nastawiam bo moja temperatura powoli acz sukcesywnie spada
Nie będę jutro testować, jak @ nie przyjdzie do poniedziałku rana to rano zatestuję. Nawet w testów nie kupuję żeby nie robić i się nie rozczarować
A jutro idę na imprezkę dziadków (60 lat po ślubie) i nie chcę mieć paskudnego humoru.
Jak to mówią, nadzieja umiera ostatnia i tego się trzymam, choć dzisiaj mi tak ciężko jakoś bo zero, zero objawów jakichkolwiek
Będę sobie często oglądać posta Monik z wynikiem jej bety - to teraz mój taki talizman i podnośnik na duchu
India a jak u Ciebie po zabiegu?
Jak było? Jak się czujesz? Jesteś na zwolnieniu? Na ile musicie przerwać (o ile musicie) staranka? Co powiedział lekarz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2015, 08:15
monik, Suzii lubią tę wiadomość
Jezu, Ty się tym zajmij ! -
hej
Ja po wieczorze czuje sie fatalnie,całą noc nie spałam wszystko mnie bolało.Miałam dziwny ból w plecach i standardowo brzuch,nie mogłam znaleść sobie miejsca do snu. W nocy myślałam że będę spać na siedząco :-)Miałam dreszcze było mi zimno a w domu było ciepło A do tego te latanie do wc mnie wykańcza w dzien co 2 godziny a w nocy co 3 wstaje ehh A teraz boli mnie głowa.
No to sobie ponarzekałam i zaraz trzeba ruszać do mojej słynnej przychodni na pobranie krwi.