Pregnyl: kto stosował?
-
WIADOMOŚĆ
-
Mała Mi - na 3 m-ce brak starań bo nie będe miała z kim mąz wyjeżdża i wraca w czerwcu, dlatego jeszcze bardziej mi szkoda tego cyklu:(
Bo chyba po histerioskopii to po m-cu chyba można serduszkować i zacząć starania- któraś wie??
Czy wiecie czy komuś pomógł zabieg histerioskopii i zaszła w ciąże???AMH 1.8 endomenda 1st
HSG -ok
ivf 07.2016 invicta gdańsk
15.02 laparo
3IUI clo
2016 IVF
2017 IVF
Crio????? -
Mała mi pisałam wcześniej że mól lekarz zrobił sobie przerwę od monitoringów w lutym i przyjmował tylko ciążowe kobitki i nie miał mnie kto przygotować i wysłać na IUI
A jak sama wiesz naturalnie nie mam szans na zajście w ciąże a w dodatku w dni płodne nawet nie było bo mój Książe był śpiący!!! wściekła byłam i terazma kare ja codziennie jestem spiąca
Nawet nie wiecie jak mi brakuje tego oczekiwania wcześniej na IUI a potem na testowanko. A tak to teraz wyczekuje ta @ jak na zbawienie aby zacząć nowy cykl
Suzi a nie myslałaś aby męża nasienie zamrozić i w tym czasie przystąpić do IUI z zamrożonym nasionkiem???
Pszczelko super wieści trzymam kciuki za niedziele oby wszystko dobrze sie skączyło
Izi ja też już nie mogę sie doczekać Twojej betyWiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 15:38
-
Myślałąm właśnie , ale moj M dostał też witaminy na ten czas żeby polepszyć wyniki nasienia. a wiesz może ile tokosztuje bo słyszałam że ok 600zł i inseminacja ok 500zł. Przynajmniej w invicie w GdańskuAMH 1.8 endomenda 1st
HSG -ok
15.02 laparo
3IUI clo
2016 IVF
2017 IVF
Crio????? -
Suzii ja miałam histeroskopię w zeszłym miesiącu cały zabieg nic nie czułam bo jesteś pod narkozą, trochę mnie bolał brzuch jak na @ i 4 dni plamienia ogólnie nie ma tragedii tylko ja czułam się źle po narkozie, w takim sensie że całe 2 dni przespałam i w głowie mi się kręciło. Co do starań mi lekarz powiedział że można w tym cyklu jak najbardziej. No ale nam się nie udało bo pęcherzyk nie pękł.
W tym cyklu idę na hsg dzwoniłam do szpitala ale nie mogę dodzwonić się nikt nie odbiera.
I umówiłam się w połowie cyklu na wizytę nie chce aby znowu mi się dziadostwo przyplątało(torbiel) więc już wolę pójść
Aaa Suzii a dlaczego musisz odczekać 3 miesiące ?? -
Dzięki czekoladko, troche mnie pocieszyłąś, zastanawiam sie czy mogłabym serduszkoeać 3 -4 dni po zabiegu?? Aha czy nie dostałas żadnego antybiotyku??AMH 1.8 endomenda 1st
HSG -ok
15.02 laparo
3IUI clo
2016 IVF
2017 IVF
Crio????? -
no wynik za pół godziny nie mogę się doczekać aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa4.12.2023 II temin 14.08.2024 - zdrowy syn❤️😍
01.2022 poronienie chybione w 11 tygodniu
3tygodniowe indukowanie poronienia
zabieg łyżeczkowania 17.01.2022
niedoczynność tarczycy
tyłozgięta, zrotowana macica
05.2021 poronienie 6tc
STWIERDZONE CIĘŻKIE PCO;-( amh 22
17 cykl starań po stymulacji ciąża w 2015
córka 09.11.2015 cięzki poród indukowany, zagrażająca zamartwica płodu, cc na cito -
Cześć Dziewczyny, ja w prawdzie nie dostałam pregnylu, a ovitrelle.... więc może któraś ma jakieś doświadczenia (niestety na forum dokopać się nie potrafię ). Ból podbrzusza 10 dni od zastrzyku jest normalny? Któraś z Was też ciężko przechodzi te zastrzyki?
-
Fryzjerka tulę...
Suzii przykro mi i przytulam... mam nadzieje, ze 3 m-ce szybko miną. Niestety jak nam sie do czerwca nie uda, to czeka nas przerwa roczna
Nikita niestety mnie czasem testy owu zawodziły, więc już im bezgranicznie nie ufam a idziesz na USG by potwierdzic czy pęcherzyk pękł?
I nie myśl o torbielach!!! bo na pewno ich nie masz!
Ja nie wiem czy będę miała okazję testować w marcu. We czw mam nadzieję, że się okaże czy w ogóle owulacja była.
Fryzjerka mówiąc o skanie to chyba miała na myśli monitoring ??? albo nie wiem o co chcodzi
Pszczelka już kciukam za niedziele, teraz to już nie będzie żadnych przeszkód!
Mała Mi mój wykres wariuje razem ze mną no co, kazdy kiedyś musi odreagować
Izik napięcie rosnie czekamy
-
Izik no już prawie godz. mineła co z tym wynikiem???
India co sie dzieje??? czemu az na rok przerwa w staraniech?? u mnie miesiąc przerwy i odchodze od zmysłów
Anakonda co u Ciebie?? Jak sie czuje?? Już niedługo testowanko też sie nie moge jego doczekać
Asiulku, kotkopc gdzie nam zniknełyście??Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 19:27
-
monik...no tak, zapomniałam o Twoim ginie... matko nie możesz go zmienić...po tym smsie, że nie leczy przez sms to chyba bym go rozniosła
Nie masz jakiejś kliniki albo sprawdzonych ginekologów np. w Olsztynie? Bliżej niż do Gdańska jest?
Uśmiałam się, jak pisałaś o twoim Królewiczu i jak to potem Ty się obrażałaś hihi nieźle...wiemy coś o tym
Tylko u mnie to raczej mnie często głowa boli i mam "focha"... mój Książę stety, niestety zawsze jest gotowy do boju
Izik !!!!! bo tutaj osiwiejemy przez Ciebie !!!
Asiulek, hop hop?! No właśnie kotkapc??!! Gdzieście przepadły?
Już poniedziałek się kończy... weekend minął... albo Wy jeszcze jak india balujecie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 19:31
Jezu, Ty się tym zajmij ! -
Ku****wa jeszcze nie ma nawet dzwoniłam do laboratorium bo myslałam ze może pesel pomyliłam ale nie, cóż pozostało czekać rrrrrrrrrrr4.12.2023 II temin 14.08.2024 - zdrowy syn❤️😍
niedoczynność tarczycy
05.2021 poronienie 6tc
córka 09.11.2015 cięzki poród indukowany, zagrażająca zamartwica płodu, cc na cito -
beta 337;-)
Mała_Mi79, czekolada, Betty Boop, Karolcia88, kotkapc lubią tę wiadomość
4.12.2023 II temin 14.08.2024 - zdrowy syn❤️😍
niedoczynność tarczycy
05.2021 poronienie 6tc
cała się trzęse!!!! nie wiem czy z zimna czy z czego;-) chyba dobra ta beta,, a progesteron 25 taki sobie;-( a biore duphaston 2x14.12.2023 II temin 14.08.2024 - zdrowy syn❤️😍
niedoczynność tarczycy
05.2021 poronienie 6tc
córka 09.11.2015 cięzki poród indukowany, zagrażająca zamartwica płodu, cc na cito