Pregnyl: kto stosował?
-
WIADOMOŚĆ
-
jutro gin 13.00 i am happy;-)4.12.2023 II temin 14.08.2024 - zdrowy syn❤️😍
01.2022 poronienie chybione w 11 tygodniu
3tygodniowe indukowanie poronienia
zabieg łyżeczkowania 17.01.2022
niedoczynność tarczycy
tyłozgięta, zrotowana macica
05.2021 poronienie 6tc
STWIERDZONE CIĘŻKIE PCO;-( amh 22
17 cykl starań po stymulacji ciąża w 2015
córka 09.11.2015 cięzki poród indukowany, zagrażająca zamartwica płodu, cc na cito -
Izik super
Takich wiadomości proszę tutaj więcej i częściej zamieszczać
Dbaj teraz o siebie i o Waszego "fasolka"
Ale super...szczęśliwych 9 miesięcy kochana :*
Fryzjerka...nieźle z tym skanem..ja to już widziałam Ciebie pod tomografem albo rezonansem dlatego się trochę przestraszyłam o co chodzi z tym skanem
W takim razie uspokoiłaś mnieUmawiaj się na usg i śmigaj w dalsze podboje ... zbieramy wiruski od świeżozafasolkowanej Izik i weteranki Karolci
Ale się cieszę noIzik lubi tę wiadomość
Jezu, Ty się tym zajmij ! -
India - nie idę już na USG, bo mi gin nie kazał, a ja też nie nalegałam. Może uznał, że u mnie pęcherzyki pękają i nie ma takiej potrzeby... Oby
Izik - to z tych emocji się trzęsieszGratulacje!!! Ale fajnie, dopiero drugi dzień marca, a już się zaczyna robić zielono
Chciałabym dołączyć do grona szczęśliwców
Mój mąż dziś spytał czy już jestem w ciąży czy trzeba poprawićWiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 21:23
czekolada lubi tę wiadomość
"Twoje marzenia nie mają daty ważności, więc weź głęboki wdech i spróbuj ponownie"
-
Hej hej!
Jestem, jestem. Ja taka cichutka , skromniutka i malutka , myślałam że jak zniknę na troszkę to nikt się nie kapnieA jednak moje kochane pamiętają, dziękuję
No to lecimy alfabetycznie:
anakonda: 2 iui, 12 dni po pregnylu, czekamy na testowanie
Betty Boop: 1 iui, 9 dni po pregnylu, wykres piękny, w piątek śmiga na betę
chihuahua: wczoraj test negatywny, ale @ nie ma, wiec jeszcze nadzieja jest!
czekolada: dzisiaj rozpoczęła nowy cykl, marcowy więc musi być szczęśliwy!
fryzjerka: również od dzisiaj nowy cykl, razem z Czekoladką, będzie Wam raźniej
India: cykl po laparo, wykres szaleje jak i nasza india, dzisiaj 4 dzień po owulacji? coś wcześnie ta owulka?! W czwartek wizyta u gina.
Izik: GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wiedziałam! Nie mogło być inaczej!!!!!!!!!!!!rośnijcie zdrowo
Mała Mi: 1 iui, 6 dzień po pregnylu, temp na wykresie pięknie idzie w góręczekam z niecierpliwością na piękną zieloną kropeczkę
Margo001, witaj! chyba dzisiaj miała 1 iuiMam nadziej,ę ze poszło sprawnie i bezboleśnie
poprosimy sprawozdanie
Monik: w oczekiwaniu na @ i nowy cykl.... a, koniecznie wystrzel swojego gina w kosmos i udaj się do innego, bo takie traktowanie woła o pomstę! Jak można sobie zrobić przerwę od monitoringów??? Przytulam Cię najmocniej jak potrafię :{}
monekk: witaj u nas! po pregnylu nie jest lekko i wesoło, ale raczej w pierwszych dniach, 10 dni po to może już się fasolinka zagnieżdżaćtego Ci życzę , kiedy testujesz?
Nikita: Jak patrzę na Twój szalejący wykres.. to jedno mi się nasuwa na myśl: Ty to chyba razem z naszą Indią balowałaś... 3 dni po pregnylu...czekamy na testowanie!
Pszczelka: niedziela- Ważny Dzień i to nie tylko dlatego ze Dzień Kobiet! Ale Ci się trafił terminw takim dniu wszystko musi się udać!!!!
Absolutnie!!!
Suzii: 9 marca zabieg histeroskopii . Monik podrzuciła świetny pomysł z tym zamrożeniem żołnierzyków
Agib? mrulinka? co u Was?
Kotka? a Ty się oderwij na chwilę od roboty i skrobnij coś! mała przerwa od forum nawet wskazana, ale Ty przekroczyłaś już limit nieobecnościtęsknimy!
Karolcia, głaszczę brzuszek
Oki, mam nadzieję ze o nikim nie zapomniałam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 21:50
czekolada, Betty Boop, Mała_Mi79 lubią tę wiadomość
-
Nikito właśnie tak staram sie myśleć nowy cykl, nowa szansa, na wiosne wszystko sie rodzi
Mi w 10,11 dniu po pregnylu test wyszedł negatywny, ale to moj pierwszy raz z zastrzykiem i 5000 j. Co do testów owu u mnie sie nie sprawdzały, zaniechałam juz ich kupowania.
Fryzjerka bardzo mi przykro że sie meczysz oby szybko mineły bole.
Pszczelka kwiecień/maj to dobry czas na miłośc hihi duzo miłości
Monik sama czekam na @ jak na zbawienie żeby zacząć nowy cykl
Izik: no gartulacje kochanata trzęsiawka to emocjonalna napewno; ale doskonale rozumiem sama bym chyba cała sie telepała z tej radości
Izik lubi tę wiadomość
-
Izik wspaniale, gratuluję!
Asiulek, wow, niezła robota z tym podsumowaniem.
Dziewczęta myslicie ze w czwartek moge juz na bete poleciec?To bedzie 12 dzien. Wiecie, mam brac dupka po 1 tbl do czwartku wlasnie i co dalej? jakbym byla w ciazy to bym kontyuowala a jak nie? Czy dopóki go biore to @ nie przyjdzie? nie mam z nim doswiadczenia.MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
Izik, gratuluję Bety
Suzii, ja też czytałam że należy powstrzymać się od starań w cyklu z histeroskopią, ale mnie lekarz zapytał się czymówię że tak a on bardzo dobrze. Dostałam antybiotyk ale nazwy Ci nie powiem.
Co do mnie kolejny cykl odpuszczam. Jestem trochę zła i płakać mi się chce ale widocznie muszę pogodzić się z tą decyzją.
Otóż: oddzwoniłam wszystkie najbliższe szpitale i tak albo już nie wykonują hsg, albo nie mają miejsc albo zapraszają za miesiąc bo remont. Za miesiąc akurat wypadnie na same święta, i chyba że od razu dzień po świętach ktoś się zgodzi.
Pozostaje mi tylko czekać...
Myślę, żeby w tym cyklu zacząć brać wiesiołek ale z tego wszystkiego nawet nie chce mi się jechać do apteki -
Czekolada a dzwoniłaś po warszawskich szpitalach? Dzwoniłam przed chwila do bielańskiego. Przychodzi sie na izbę przyjec, lekarz ogląda skierowanie i decyduje kiedy zabieg. Ja pamietam ze mialam w zasadzie odrazu jak mogłam zaraz po miesiączce chyba. Ale jakie teraz sa terminy nie wiem. Ale może warto przyjechać ?
-
hej kochane
Ja mam doła jutro mam wizytę po leki do ostatniej IUI nie mam więcej siły i rano testuje choć wynik i tak wiem jaki jest(((((((((((((((
Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
3 IUI , 5IVF
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
17.08 2019 7tc :💔
24.11 2024 transfer + atosiban
1.12. 82b : 192p
5:12 547b: > 160p
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
3.02 prenatalne
url=https://www.tickerfactory.com][/url]
-
Oj, anakonda, co się dzieje ? Dlaczego z testowania ma nic nie wyjść? Nie masz udostępnionego wykresu i nie wiemy co się dzieje
Głowa do góry kochana, kciukamy z całych sił i wierzymy, że szybko i Ty zaczniesz nas zarażać ciążowymi wiruskami
Jezu, Ty się tym zajmij ! -
Mała wiem ze się nie udało. W końcu zbyt pięknie by było. Rano dam znać jak test wyszedł. Wykresu nie prowadzę nie mierze tempki czasami coś zaznaczę.Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
3 IUI , 5IVF
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
17.08 2019 7tc :💔
24.11 2024 transfer + atosiban
1.12. 82b : 192p
5:12 547b: > 160p
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
3.02 prenatalne
url=https://www.tickerfactory.com][/url]
-
anakonda może Twoje przeczucia Cię myla. Poczekaj do jutra i zobaczymy.
Ja dzis 10 dnien i mialam nie kupowac testów i co? kupilam. Oczywiscie zacheca mnie aby na niego nasikac jutro z ranaMyślicie, że jest sens?
Kurcze powiem Wam, że mogło sie udac ale boje sie to glosno powiedziec. mam jeden objaw, który mialam tylko raz w zyciu jak zaszlam pierwszy raz i to on mi daje nadzieje. Ale moze to po tym pregnylu takie zmyłki? Sama nie wiem i boje sie zobaczyc negatywny wynik bo tak to żyje nadziejąMARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI