Pregnyl: kto stosował?
-
WIADOMOŚĆ
-
Tulipano możesz sobie interpretowac to co napisalam jak chcesz.
Mi chodziło o mnie, o to że przy naturalnym podejściu a stymulowanym na leki reaguje jak na rutinoscorbin nie ma reakcji- duża dawka przyjmowanych leków spowodowała problemy z watrąbą.
Długo wahalam się nad in vitro i jak już sie zdecydowalam pojawiły sie schody bo watrąba nawalała, w miedzyczasie usunełam pęcherzyk żółciowy bo przez tyle czsu przyjmowania hormownów pojawiły sie kamienie. I jak w końcu lekarz powiedzial możemy zaczynać. PIerwsze usg cudnie szykuje sie ok 15 pęcherzykó, no i tyle było pięknie. Jest jeden czy z komórka sie okażę.
Przez ostatnie poł roku nawet nie mialam szansy "zachodzić w ciąże" czekac tych 2 tyg na test. Teraz co będzie nie wiem.
KOlejna kwestia tez ma problem z donoszeniem to czy zajdę a czy urodze o czasie to dwa różne problemy
Oczywiście lepiej miec jedno dziecko niż wcale ale skad przekonanie ze osoba mająca dziecko lepiej sobie radzi z porażakami, mniej przezywa niepowodzenia, mniej pragnie tego drugiego dziecka.Pragne go tak samo jak Olka, posiadanie Olka nie umniejsza mojego pragnienia posiadania drugiego a nawet trzeciego dziecka. Moja rodzina jeszcze nie jest w komplecie
Powiem Wam ze dużo lepiej czułam sie jak probowalam, mialam owu, i czekalam te 2 tyg -tak jak każda zdrowa kobieta probuje i nie każdej wychodzi odrazu.
NIż teraz stoje w miejscu od poł roku -
Pszczelka...ale Ty już nie stoisz w miejscu
Jest jeden pęcherzyk a my tutaj wszystkie kciukamy, żeby to był TEN i będziemy z Tobą odliczać dni do transferu a potem testowania...
Ja już się cieszę...jakoś rajcuje mnie to czekanie do testowania
A...ciekawe czy Asiulek z rana siknęła czy nie... W końcu wczoraj test kupiła hihiAsiulek lubi tę wiadomość
Jezu, Ty się tym zajmij ! -
Na wykresie zaznaczyła ignora bo wstała godzinę wcześniej niż zazwyczaj...
Pewno miała nockę nieprzespaną...bo czekała na rano żeby testować
Ach ten nasz Asiulek
Tylko czemu nie wpisała wyniku testu... no i czemu wstała tak wcześnie... hmm
Zastanawiające Watsonie ...tulipanna, agaluka, Asiulek lubią tę wiadomość
Haha, Kochane, Wy to normalnie dochodzeniówka jak w KKB . Nic sie nie ukryje przed Wami . Faktycznie wstałam wcześniej bo spać nie mogłam tak mnie pęcherz cisnął. No i tak lezal na polce...nie moglam przejsc obojetnie... negatyw. ... ale mi się humor poprawił jak Wasze wpisy zobaczyłam Dziękuję!
-
Asiulku ... negatyw bo to 11 dpo jest
Co byśmy bez Ciebie zrobiły ... Normalnie czarna rozpacz by nas dopadła
Ja kibicuję oczywiście za kolejny "sikacz" ale nie wcześniej niż w niedzielę/poniedziałekAsiulek lubi tę wiadomość
agaluka wrote:kurczę, super jest ta grupa haha
Asiulku, jeszcze nic straconego
Ech... i potrzebowałaś aż 3 dni żeby do tego dojść... ech...
Przecież pisałam Ci to już w pierwszym dniu
Ale tak to jest jak się starszych koleżanek nie słucha
Agaluka...lepiej późno...niż później ... doszłaś do tego spostrzeżenia, że nigdzie tak dobrze Ci nie będzie jak tutaj
A jak się mylę to możemy porozmawiać na stronie... hi hiWiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2015, 09:29
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU nas nowy zarzad od poczatku roku czyli niecale 6 mies a ludzie sa tak zastraszeni ze szok ... Strach wyjsc do kibelka, strach na korytarz z pokoju wyjsc...
Najgorsze ze oni sa tak durni ze naprawde wystarczy ze z andzie sie osoba ktorej srednio zalezy na pracy tutaj, przyklei sobie mikrofonik albo wlaczy dyktaton - kilka "standardowych" akcji ... Wysylasz material do tvn a jutro juz tu sa z kamerami ... I ma gosciu pozamiatane ... Taki idiota... Traktuja ludzi jak szmaty ... Najnowsza jego pretensja to o to ze ludzie bezczelnie wychodza z pracy ( normalnie po zakonczeniu pracy) i maja wszystko gdzies ... Hahaha no co za idiota ... Tak za te marne grosze mam siedziec nadgodziny po lubie. I sie jeszc s przejmowac losami spolki (?) heheh akurat zarabiaja kupe kasy ich zadaniem jest rozwiazywanie problemow itd ... Ja za te grosze trzaskam za soba drzwiami z przyjemnoscia ....
Aaa i sa juz naciski na impreze integracyjna ze TarZEBA przyjsc ... Poprostu nieciekawie ... W weekend poogladam oferty, moze cos jest... Zaktualizuje cv i czas powysylac ... -
Najlepsze ze kasa na imprezy integracyjne idzie z funduszu socjalnego. Zamiast organizowac durne imprezy mogli by wypłacić wczasy pod grusza lub jakies dodatki na świeta.
Pamietam strach jak mialam się spóżnić lub wziąc należący mi sie urlop:/
Współczuje, mam nadzieje ze szybko zajdziesz w ciąże i z ogromna satysfakcja dasz mu L4 z literka "B"