Pregnyl: kto stosował?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Opu...właśnie widzę jak opadła temp.
Kurcze no... chyba coś wyczuła ... to piwo w lodówce.
I z miodkiem powiadasz??? Pierwsze słyszę. Dobre??
Ja podpijam mężowi jak sobie zrobi z sokiem malinowym, a że @ jest to może zażyczę sobie dzisiaj o nalanie czerwonego martini...bo już otwarte w barku stoi...i szkoda, żeby się zmarnowało
Jezu, Ty się tym zajmij ! -
nick nieaktualnyWiesz co w lidlu kupilam wczoraj nie wiem czy jakis tydzien jest czy co ale cala polka piw bylo smakowe jagodowe jakies lemonkowe ale ja nie lubie takich wynalazkow i wybralam piwo z miodem normalnie tak mialo na etykiecie nawet nie wiem czy jest ciemne czy jasne natomiast zima sobie robilam grzane piwo z miodem imbirem pomarancza gozdzikami i cynamonem pyyyychota ) uwazaj na martini ja sie kiedys naciekam i strasznie cierpialam bo stalo u nas otwarte bianko wiec sobie nalalam drineczka jednego i na drugi dzien nie moglam podniesc glowy do popoludnia - mama mnie jswiadomila ze to nie wodka i nie moze stac w nieskonczonosc musi byc wypite w kilka dni od otwarcia ja twgo nie wiedzialam i sie zatrulam.
I znadlabhm cos czosnkowego hehehe -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tak myślisz opu? Myślę, że jak bym dzisiaj dorwała kufel zimnego piwka to wypiłabym go duszkiem :)W czasach młodości miałam takie zdolności
Muszę się Wam wycieszyć, że jestem tydzień po owu (pierwszej chyba od kilku lat), zażywam tylko dupka i bromergon i od miesięcy nie byłam w tak dobrej formie - potrafię się skupić na pracy, normalnie wysłowić, nie mam problemów z humorkami... Ach no:) -
nick nieaktualnyNi to suuuper ja tu zaraz wyjde na alkoholiczke ale jak zaczelam kuracje bromkiem to jakos miesiac pozniej jechalismy na wakacje ... Nie wyobrazalam sobie wakacji i zero piwa nawet wiec no pilam piwko do obiadku, albo wieczorem kieliszek wina jeszcze pilam sroke heheh i bralam donga i zyje heheh malo tego wtedy mialam najpiekniejszy wykres ever )) bylo tak przyjechalismy napilam sie zimnego piwa no i rano do sniadania bralam donga popoludniu albo wieczorem kieliszek wina albo piwo albo bez alkoholu, a potem wieczorem sroke parzylam ale to tylko do owu ... No generalnie nic mi nie bylo a i smazylam sie rozkosznie na sloncu jak frytka ( a tez pisali ze nie wolno przy bromku) . Nie chce nikogo przekknywac ( jak chcesz to sprobuj sobie odlac piwka troche do szklanki dzis i wypij male 0,2) i zobaczysz.
-
nick nieaktualny