X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Pregnyl: kto stosował?
Odpowiedz

Pregnyl: kto stosował?

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heheh nie znam sie na literkach ale fakt dokladnie tak bym zrobila jak najszybciej na l4 najlepiej na caly czas trwania ciazy :)

• Pszczelka Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Literka "B" oznacza ciążowe 100% płatne zwolnienie:D

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo domyslilam sie juz ;) B to dziwnie :) mogloby byc C jak Ciaza hehe :)

• Pszczelka Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MOże z an b jak Baby:) Lub po polsku b jak brzuch:D

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Albo B jak bobas :)

Asiulek lubi tę wiadomość

• Pszczelka Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha powinno byc BB- BĘDZIE BOBAS
    Jezu weekend sie zbliza wielkimi krokami i głupawka:D

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I dobrze na mnie czeka piwo z midkiem w lodowce :))

• Pszczelka Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam winko wytrawne i zapas mięsiwa na grilla.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Winko wytrawne teeez mam ale strasznie nie lubie a kurde pije na endo, ale w tym cyklu zero wspomagaczy chce na czysto pojechac na wizyte do kliniki ...

• Mała_Mi79 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Opu...właśnie widzę jak opadła temp. :(
    Kurcze no... chyba coś wyczuła ... to piwo w lodówce.
    I z miodkiem powiadasz??? Pierwsze słyszę. Dobre??
    Ja podpijam mężowi jak sobie zrobi z sokiem malinowym, a że @ jest to może zażyczę sobie dzisiaj o nalanie czerwonego martini...bo już otwarte w barku stoi...i szkoda, żeby się zmarnowało :)

f2w33e3ks5gz12ky.png
    Jezu, Ty się tym zajmij !
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz co w lidlu kupilam wczoraj :) nie wiem czy jakis tydzien jest czy co ale cala polka piw bylo smakowe jagodowe jakies lemonkowe ale ja nie lubie takich wynalazkow i wybralam piwo z miodem normalnie tak mialo na etykiecie nawet nie wiem czy jest ciemne czy jasne :) natomiast zima sobie robilam grzane piwo z miodem imbirem pomarancza gozdzikami i cynamonem :D pyyyychota :)) uwazaj na martini ja sie kiedys naciekam i strasznie cierpialam bo stalo u nas otwarte bianko wiec sobie nalalam drineczka jednego i na drugi dzien nie moglam podniesc glowy do popoludnia - mama mnie jswiadomila ze to nie wodka i nie moze stac w nieskonczonosc musi byc wypite w kilka dni od otwarcia ja twgo nie wiedzialam i sie zatrulam.

I znadlabhm cos czosnkowego hehehe :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale jaja wlasnie widze ze jestem "Ekspertka" hahah o matko ale ze mnie ekspert trzymajcie mnie bo zaraz padne ze smiechu ;)

Choooociaz biorac pod uwage "wiedze" niektorych lekarzy to kto wie ;)?

• agaluka Przyjaciółka

Wysłany: 8 maja 2015, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :(((
    Nie mówcie o takich rzeczach! Ze względu na bromergon od stycznia nie miałam alkoholu w ustach:(
    A teraz zrobiła się taka fajna piwno-grillowa pogoda na zewnątrz!

• Pszczelka Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Agaluka kup piwo bezalkoholowe:) rozpal grilla i da sie żyć:)

• agaluka Przyjaciółka

Wysłany: 8 maja 2015, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ostatnio w całym netto nie było piwa bezalkoholowego! czy ja naprawdę tak dużo wymagam ;>

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yyyyy a ja biorac bromergon pilam kieliszek winka np czy piwko czasem .... Nic mi sie nie dzialo ...
    Mysle ze jak wypijesz jedno piwko albo jedno male to naprawde swiat sie nie zawali ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2015, 14:20

• agaluka Przyjaciółka

Wysłany: 8 maja 2015, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak myślisz opu? Myślę, że jak bym dzisiaj dorwała kufel zimnego piwka to wypiłabym go duszkiem :)W czasach młodości miałam takie zdolności
    Muszę się Wam wycieszyć, że jestem tydzień po owu (pierwszej chyba od kilku lat), zażywam tylko dupka i bromergon i od miesięcy nie byłam w tak dobrej formie - potrafię się skupić na pracy, normalnie wysłowić, nie mam problemów z humorkami... :) Ach no:)

• Asiulek Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, ja znów z kibelka nadaje... mdli mnie... chyba mi sie ciaza urojona zaczyna..

ganns65gxgno0ohk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ni to suuuper :) ja tu zaraz wyjde na alkoholiczke ale jak zaczelam kuracje bromkiem to jakos miesiac pozniej jechalismy na wakacje ... Nie wyobrazalam sobie wakacji i zero piwa nawet :O wiec no pilam piwko do obiadku, albo wieczorem kieliszek wina jeszcze pilam sroke heheh :) i bralam donga i zyje heheh malo tego wtedy mialam najpiekniejszy wykres ever :))) bylo tak przyjechalismy napilam sie zimnego piwa :) no i rano do sniadania bralam donga popoludniu albo wieczorem kieliszek wina albo piwo albo bez alkoholu, a potem wieczorem sroke parzylam :) ale to tylko do owu ... No generalnie nic mi nie bylo a i smazylam sie rozkosznie na sloncu jak frytka ( a tez pisali ze nie wolno przy bromku) . Nie chce nikogo przekknywac ( jak chcesz to sprobuj sobie odlac piwka troche do szklanki dzis i wypij male 0,2) i zobaczysz.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiulek witamy z kibelka :))) ja czekam na tempke jutro i kciukam ciagle :)

Asiulek lubi tę wiadomość

‹‹ 167 168 169 170 171 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ