Pregnyl: kto stosował?
-
WIADOMOŚĆ
-
Asiulku - a brałaś Clo w tym cyklu? Może za dużą dawkę, dlatego taki pęcherzyk urósł... Przytulam cieplutko
Witaj Pregnant! Z nickiem trafiłaś idealnie Na 99% obstawiam ciążę.
Mała Mi - prokreacyjno-rekreacyjna kciukam za skok temp.!
Mała_Mi79 lubi tę wiadomość
"Twoje marzenia nie mają daty ważności, więc weź głęboki wdech i spróbuj ponownie"
-
Wiecie ostatnio mnie strasznie denerwuje ze problem niepłodności dotyczy tylu kobiet a lekarze są jeszcze tacy nieporadni. Jeden mówi jedno, drugi zupełnie coś innego. Gdybyśmy wszystkie się wybrały do swojego z tym samym problemem to dam sobie rękę uciąć ze ile nas tyle sposobów leczenia. czy dopiero teraz ten problem stał się tak duży, denerwuje mnie to...
-
Pregnant...ja już kradnę Twoje wiruski
Kotkapc, monik ma transfer o 13.30 ... buuu ale musimy czekać A co dopiero monik ma powiedzieć ... pewno też cała w stresie
A ja byłam na monicie...i jak myślałam. Jest torbiel.. i to dwukomorowa 6,7x3,5 cm Nieźle co
Od dzisiaj mam brać po dwie tabletki Dupka (całe opakowanie), potem @ i po @ monitoring czy się wchłonęła
Jezu, Ty się tym zajmij ! -
Cześć dziewczyny
Niestety kciuki nie pomogły
Z 8 zarodków przetrwał tylko jeden i w dodatku nie doszło do transferu bo mam zrosnięta szyjke i nie ma jak sie przedostać
Wyłam całą drogę pwrotną a zreszta teraz tez nie jest lepiej chyba ide wypić %%% bo chyba nie wytrzymam tego psychicznie
Jestem roztrzęsiona psychicznie już nie daje rady....Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2015, 16:30
-
Dziewczyny, wstałam dziś i zmierzyłam temp 36,77, of wskazał owulację linia ciągłą we czwartek, w piątek miałam monitoring który wykazał torbiel. Czy możliwe żeby oprócz tego był jakiś inny pęcherzyk, który dojrzał i pękł przed moją piątkową wizytą a lekarz na usg tego nie zauważył? Kurcze, nie wiem co myśleć... ewentualnym przeciwwskazaniem do stosowania orgametrilu jest ciąża...wiem że to mało prawdopodobne w moim przypadku, ale jednak... mam go brać przez 12 dni , dzisiaj drugi dzień...
pomóżcie proszę! -
nick nieaktualnyAsiulek- jeśli usg wykonywał dobry lekarz, to powinien zauważyć ewentualne ciałko żółte i inne oznaki odbytej poprawnie owulacji.
Spójrz na mój wykres- za każdym razem mam owulację a monitoring pokazuje, że pęcherzyki nie pękają.
Myślę, że te wykresy na ovufriend to się sprawdzają tylko w przypadku, gdy kobieta owuluje poprawnie.
tulipanna lubi tę wiadomość
-
mnie tez się wydaje ze of sprawdza się u kobiet idealnie owulują u mnie w tym miesiącu 2razy zmienił datę owu teraz pokazuje ze owulacja była niby 20 maja a prawdopodobnie była 12 maja(dlatego prawdopodobnie ponieważ 11.05 dostałam zastrzyk z pregnylem)
i jak tu wierzyc w te wykresy . -
Asiulek wrote:Dziewczyny, wstałam dziś i zmierzyłam temp 36,77, of wskazał owulację linia ciągłą we czwartek, w piątek miałam monitoring który wykazał torbiel. Czy możliwe żeby oprócz tego był jakiś inny pęcherzyk, który dojrzał i pękł przed moją piątkową wizytą a lekarz na usg tego nie zauważył? Kurcze, nie wiem co myśleć... ewentualnym przeciwwskazaniem do stosowania orgametrilu jest ciąża...wiem że to mało prawdopodobne w moim przypadku, ale jednak... mam go brać przez 12 dni , dzisiaj drugi dzień...
pomóżcie proszę! -
Monik strasznie mi przykro -szczerze przyznam ze jestem w szoku. Tylko pęcherzyków, komórek i na końcu taki zonk;( Byłam przekonana że jak ju nie dzwonia sa zarodki to nie może nic stać sie po drodze;/ Trzymam kciuki by zarodek przetrwał rozmrażanie- w końcu z tylu komórek zaroków on wytrzymał i w kolejnym cyklu sie uda transfer.
Asiulku ja wogóle nie mierze i uważam ze wyznaczanie owu przy pomocy temp kiedy ma sie jakies problemy, bierze sie hormony i zyje sie w takim stresującym świecie to może byc jedynie potwierdzenie tego co mowi lekarz robiąć USG.
Ja w srodę przstalam brac antyki i czekam na @ i mam zadzw do kliniki i umówić sie na wizyte co dalej ( hmm mam wrażenie że to jakies naciaganie na wizyte:D)
Tak jak liczyłam to jakos w połowie sierpnia bede miala miesiączke i zaczne 2 procedure o ile znowu nie przydarzy mi sie coś ciekawego-coś do wycięcia:D