X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Pregnyl: kto stosował?
Odpowiedz

Pregnyl: kto stosował?

Oceń ten wątek:
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała Mi, żebyś Ty wiedziała jak ja się zaaferowałam tą działką i tymi warzywami. Sama bym nie pomyślała. Teściowa się śmiała, że okazało się, że i pielęgniarka jestem (bo jej ranę pooperacyjną przemywałam i zastrzyki przeciwzakrzepowe robiłam) i ogrodniczka. A rodzce to się wręcz śmiali, że robotników trzeb będzie na lato nająć do tych moich plantacji,jak opowiadałam, że nawet kalarepę fioletową posiałam :P
    Zatem polecam zając głowę. Ja po laparo się śmiałam, pamiętacie, że skoro jest ok, to powinnam chyba psychiatrę odwiedzić:P

Mała_Mi79 lubi tę wiadomość

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • Mała_Mi79 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja na razie zrobiłam małą rewolucję bo od wczoraj wykupiłam sobie dietę, żeby zejść nieco z moich nadprogramowych kg i mam nadzieję, że zacznę biegać :)
    Skoro mam teraz "wolne" to może coś zrobię dla ciała, skoro dusza w strzępach grrr.
    Więc mam nadzieję, że zamiast ryć komuś w ogródku (niestety nie jest mi dane posiadanie własnej grządki) - spocę się nieco w biegu ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 11:04

f2w33e3ks5gz12ky.png
    Jezu, Ty się tym zajmij !
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misze sie pochwalic :) nie wykryto u mnie w posiewke bakteri :))) jestem mega happy !

A dyskotekowy wykres nie wiem :) nie mierzylam wczesniej bo zeba rwalam to byloby bez sensu mierzenie :) a teraz wymyslil geniusz owulacje taka pozna hahhah

agaluka, Mała_Mi79 lubią tę wiadomość

• agaluka Przyjaciółka

Wysłany: 2 czerwca 2015, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała Mi, u mnie jest taki syf w ogrodzie po deszczach, że zapraszam :) Biegi możesz zacząć od gonitwy za ślimakami:P
    Opu, cieszę się z Tobą!!!:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2015, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :)) 7 dni po podaniu pregnylu może się on jeszcze utrzymac?:)

• agaluka Przyjaciółka

Wysłany: 2 czerwca 2015, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zależy od dawki:)

• fryzjerka Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    od dawki i od organizmu ale ja sadze ze nie.

km5sdf9hiqbwpg2x.png
  • fryzjerka Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sorki sadze ze może być jeszcze ślad

km5sdf9hiqbwpg2x.png
  • india Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wracam od gina. Bylam podejrzec moja torbiel, nadal ma sie swietnie, ale nue rosnie ma ok. 37mm. Ale okazało sie, ze mam grube endo i gin stwierdził, ze slbo za chwike bedzie @ albo ciaza. Wiec czekam do pt i w razie czego msm zrobic bete.

ug378ribe4qdpu6z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2015, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dostałam 10000j.m :) dziś jest 7 dni po podaniu i blada druga kreska na teście :) tak też myślę, że to na pewno pregnyl :))

• india Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksandra najlepiej test powtorz za 3-4 dni albo idz wtedy na bete. Ja tezbdostalam podwojny Pregnyl ale przed testowaniem sir jeszcze wstrzymuje

ug378ribe4qdpu6z.png
  • fryzjerka Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak 10000 to pregnyl ,najlepiej testować nie prędzej niż po 12 dc a wiadomo czym później tym lepiej :)

km5sdf9hiqbwpg2x.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2015, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję za odpowiedź :)) zatestuje w piątek albo zrobię bete :))

• india Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki ;)

ug378ribe4qdpu6z.png
  • fryzjerka Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    india to czekamy na wieści ,

a u mnie lipa temp spada dziś zaczal mnie brzuch pobolewać nad ranem i zaczelam bardzo delikatnie plamic wiec na dniach powinnam dostać tylko nie wiem co robic czy zacząć kolejny cykl clomidem bo jedziemy na urlop i monitorig akurat bylby wtedy kiedy nas już nie będzie .a co wziasc clomid i bez monitoringu :/ boje się ze nie peknie pęcherzyk.zebysmy o jszcze jechali do miasta rodzinnego do domu to poleciałabym do lekarza na monitoring i wrazie czego na zastrzyk a my będziemy pierwdzy ydz w innym miescie i co jezdzic po miescie szukac lekarza? :(:(:( beznadzieja

km5sdf9hiqbwpg2x.png
  • agaluka Przyjaciółka

Wysłany: 2 czerwca 2015, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi też właśnie lekarz powiedział, że po 14 dniach robić :)

• agaluka Przyjaciółka

Wysłany: 2 czerwca 2015, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fryzjerka wrote:
    india to czekamy na wieści ,

a u mnie lipa temp spada dziś zaczal mnie brzuch pobolewać nad ranem i zaczelam bardzo delikatnie plamic wiec na dniach powinnam dostać tylko nie wiem co robic czy zacząć kolejny cykl clomidem bo jedziemy na urlop i monitorig akurat bylby wtedy kiedy nas już nie będzie .a co wziasc clomid i bez monitoringu :/ boje się ze nie peknie pęcherzyk.zebysmy o jszcze jechali do miasta rodzinnego do domu to poleciałabym do lekarza na monitoring i wrazie czego na zastrzyk a my będziemy pierwdzy ydz w innym miescie i co jezdzic po miescie szukac lekarza? :(:(:( beznadzieja
    Fryzjerko, a może wcale nie dostaniesz @ ??? ;p;p;p

• fryzjerka Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chciałabym ale kręgosłup mnie na kurw... chwile pobolał mnie brzuch zaczęłam plamić na razie tylko kropelkę ale zaczęłam no i temp spada :(:(:( :/

km5sdf9hiqbwpg2x.png
  • fryzjerka Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gdyby temp niespadła dziś to był zrobiła test ale spadła wiec po co robic bez sensu :/

km5sdf9hiqbwpg2x.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksandrakili wrote:
    Hej dziewczyny :)) 7 dni po podaniu pregnylu może się on jeszcze utrzymac?:)
    Może się utrzymać. Nie testuj jeszcze, bo niepotrzebnie sobie nadzieję zrobisz jak wyjda CI jakieś blade kreski.Zwłaszcza, że dziewczynom 7-8 dpo (jak nie stosują pregnylu) czasem już wychodzą bladziochy. Lepiej poczekaj jeszcze ze 3 dni.

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
‹‹ 187 188 189 190 191 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ