X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Pregnyl: kto stosował?
Odpowiedz

Pregnyl: kto stosował?

Oceń ten wątek:
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała Mi, żebyś Ty wiedziała jak ja się zaaferowałam tą działką i tymi warzywami. Sama bym nie pomyślała. Teściowa się śmiała, że okazało się, że i pielęgniarka jestem (bo jej ranę pooperacyjną przemywałam i zastrzyki przeciwzakrzepowe robiłam) i ogrodniczka. A rodzce to się wręcz śmiali, że robotników trzeb będzie na lato nająć do tych moich plantacji,jak opowiadałam, że nawet kalarepę fioletową posiałam :P
    Zatem polecam zając głowę. Ja po laparo się śmiałam, pamiętacie, że skoro jest ok, to powinnam chyba psychiatrę odwiedzić:P

Mała_Mi79 lubi tę wiadomość

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • Mała_Mi79 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja na razie zrobiłam małą rewolucję bo od wczoraj wykupiłam sobie dietę, żeby zejść nieco z moich nadprogramowych kg i mam nadzieję, że zacznę biegać :)
    Skoro mam teraz "wolne" to może coś zrobię dla ciała, skoro dusza w strzępach grrr.
    Więc mam nadzieję, że zamiast ryć komuś w ogródku (niestety nie jest mi dane posiadanie własnej grządki) - spocę się nieco w biegu ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 11:04

f2w33e3ks5gz12ky.png
    Jezu, Ty się tym zajmij !
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misze sie pochwalic :) nie wykryto u mnie w posiewke bakteri :))) jestem mega happy !

A dyskotekowy wykres nie wiem :) nie mierzylam wczesniej bo zeba rwalam to byloby bez sensu mierzenie :) a teraz wymyslil geniusz owulacje taka pozna hahhah

agaluka, Mała_Mi79 lubią tę wiadomość

• agaluka Przyjaciółka

Wysłany: 2 czerwca 2015, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała Mi, u mnie jest taki syf w ogrodzie po deszczach, że zapraszam :) Biegi możesz zacząć od gonitwy za ślimakami:P
    Opu, cieszę się z Tobą!!!:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2015, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :)) 7 dni po podaniu pregnylu może się on jeszcze utrzymac?:)

• agaluka Przyjaciółka

Wysłany: 2 czerwca 2015, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zależy od dawki:)

• fryzjerka Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    od dawki i od organizmu ale ja sadze ze nie.

km5sdf9hiqbwpg2x.png
  • fryzjerka Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sorki sadze ze może być jeszcze ślad

km5sdf9hiqbwpg2x.png
  • india Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wracam od gina. Bylam podejrzec moja torbiel, nadal ma sie swietnie, ale nue rosnie ma ok. 37mm. Ale okazało sie, ze mam grube endo i gin stwierdził, ze slbo za chwike bedzie @ albo ciaza. Wiec czekam do pt i w razie czego msm zrobic bete.

ug378ribe4qdpu6z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2015, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dostałam 10000j.m :) dziś jest 7 dni po podaniu i blada druga kreska na teście :) tak też myślę, że to na pewno pregnyl :))

• india Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksandra najlepiej test powtorz za 3-4 dni albo idz wtedy na bete. Ja tezbdostalam podwojny Pregnyl ale przed testowaniem sir jeszcze wstrzymuje

ug378ribe4qdpu6z.png
  • fryzjerka Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak 10000 to pregnyl ,najlepiej testować nie prędzej niż po 12 dc a wiadomo czym później tym lepiej :)

km5sdf9hiqbwpg2x.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2015, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję za odpowiedź :)) zatestuje w piątek albo zrobię bete :))

• india Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki ;)

ug378ribe4qdpu6z.png
  • fryzjerka Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    india to czekamy na wieści ,

a u mnie lipa temp spada dziś zaczal mnie brzuch pobolewać nad ranem i zaczelam bardzo delikatnie plamic wiec na dniach powinnam dostać tylko nie wiem co robic czy zacząć kolejny cykl clomidem bo jedziemy na urlop i monitorig akurat bylby wtedy kiedy nas już nie będzie .a co wziasc clomid i bez monitoringu :/ boje się ze nie peknie pęcherzyk.zebysmy o jszcze jechali do miasta rodzinnego do domu to poleciałabym do lekarza na monitoring i wrazie czego na zastrzyk a my będziemy pierwdzy ydz w innym miescie i co jezdzic po miescie szukac lekarza? :(:(:( beznadzieja

km5sdf9hiqbwpg2x.png
  • agaluka Przyjaciółka

Wysłany: 2 czerwca 2015, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi też właśnie lekarz powiedział, że po 14 dniach robić :)

• agaluka Przyjaciółka

Wysłany: 2 czerwca 2015, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fryzjerka wrote:
    india to czekamy na wieści ,

a u mnie lipa temp spada dziś zaczal mnie brzuch pobolewać nad ranem i zaczelam bardzo delikatnie plamic wiec na dniach powinnam dostać tylko nie wiem co robic czy zacząć kolejny cykl clomidem bo jedziemy na urlop i monitorig akurat bylby wtedy kiedy nas już nie będzie .a co wziasc clomid i bez monitoringu :/ boje się ze nie peknie pęcherzyk.zebysmy o jszcze jechali do miasta rodzinnego do domu to poleciałabym do lekarza na monitoring i wrazie czego na zastrzyk a my będziemy pierwdzy ydz w innym miescie i co jezdzic po miescie szukac lekarza? :(:(:( beznadzieja
    Fryzjerko, a może wcale nie dostaniesz @ ??? ;p;p;p

• fryzjerka Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chciałabym ale kręgosłup mnie na kurw... chwile pobolał mnie brzuch zaczęłam plamić na razie tylko kropelkę ale zaczęłam no i temp spada :(:(:( :/

km5sdf9hiqbwpg2x.png
  • fryzjerka Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gdyby temp niespadła dziś to był zrobiła test ale spadła wiec po co robic bez sensu :/

km5sdf9hiqbwpg2x.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksandrakili wrote:
    Hej dziewczyny :)) 7 dni po podaniu pregnylu może się on jeszcze utrzymac?:)
    Może się utrzymać. Nie testuj jeszcze, bo niepotrzebnie sobie nadzieję zrobisz jak wyjda CI jakieś blade kreski.Zwłaszcza, że dziewczynom 7-8 dpo (jak nie stosują pregnylu) czasem już wychodzą bladziochy. Lepiej poczekaj jeszcze ze 3 dni.

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
‹‹ 187 188 189 190 191 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ