Pregnyl: kto stosował?
-
WIADOMOŚĆ
-
Mała Mi, żebyś Ty wiedziała jak ja się zaaferowałam tą działką i tymi warzywami. Sama bym nie pomyślała. Teściowa się śmiała, że okazało się, że i pielęgniarka jestem (bo jej ranę pooperacyjną przemywałam i zastrzyki przeciwzakrzepowe robiłam) i ogrodniczka. A rodzce to się wręcz śmiali, że robotników trzeb będzie na lato nająć do tych moich plantacji,jak opowiadałam, że nawet kalarepę fioletową posiałam
Zatem polecam zając głowę. Ja po laparo się śmiałam, pamiętacie, że skoro jest ok, to powinnam chyba psychiatrę odwiedzićMała_Mi79 lubi tę wiadomość
-
No ja na razie zrobiłam małą rewolucję bo od wczoraj wykupiłam sobie dietę, żeby zejść nieco z moich nadprogramowych kg i mam nadzieję, że zacznę biegać
Skoro mam teraz "wolne" to może coś zrobię dla ciała, skoro dusza w strzępach grrr.
Więc mam nadzieję, że zamiast ryć komuś w ogródku (niestety nie jest mi dane posiadanie własnej grządki) - spocę się nieco w biegu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 11:04
Jezu, Ty się tym zajmij ! -
nick nieaktualnyMisze sie pochwalic nie wykryto u mnie w posiewke bakteri )) jestem mega happy !
A dyskotekowy wykres nie wiem nie mierzylam wczesniej bo zeba rwalam to byloby bez sensu mierzenie a teraz wymyslil geniusz owulacje taka pozna hahhahagaluka, Mała_Mi79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wracam od gina. Bylam podejrzec moja torbiel, nadal ma sie swietnie, ale nue rosnie ma ok. 37mm. Ale okazało sie, ze mam grube endo i gin stwierdził, ze slbo za chwike bedzie @ albo ciaza. Wiec czekam do pt i w razie czego msm zrobic bete.
Mała_Mi79 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
india to czekamy na wieści ,
a u mnie lipa temp spada dziś zaczal mnie brzuch pobolewać nad ranem i zaczelam bardzo delikatnie plamic wiec na dniach powinnam dostać tylko nie wiem co robic czy zacząć kolejny cykl clomidem bo jedziemy na urlop i monitorig akurat bylby wtedy kiedy nas już nie będzie .a co wziasc clomid i bez monitoringu boje się ze nie peknie pęcherzyk.zebysmy o jszcze jechali do miasta rodzinnego do domu to poleciałabym do lekarza na monitoring i wrazie czego na zastrzyk a my będziemy pierwdzy ydz w innym miescie i co jezdzic po miescie szukac lekarza? beznadzieja -
fryzjerka wrote:india to czekamy na wieści ,
a u mnie lipa temp spada dziś zaczal mnie brzuch pobolewać nad ranem i zaczelam bardzo delikatnie plamic wiec na dniach powinnam dostać tylko nie wiem co robic czy zacząć kolejny cykl clomidem bo jedziemy na urlop i monitorig akurat bylby wtedy kiedy nas już nie będzie .a co wziasc clomid i bez monitoringu boje się ze nie peknie pęcherzyk.zebysmy o jszcze jechali do miasta rodzinnego do domu to poleciałabym do lekarza na monitoring i wrazie czego na zastrzyk a my będziemy pierwdzy ydz w innym miescie i co jezdzic po miescie szukac lekarza? beznadzieja -
Aleksandrakili wrote:Hej dziewczyny ) 7 dni po podaniu pregnylu może się on jeszcze utrzymac?