Pregnyl: kto stosował?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mała Mi - teraz idziemy łeb w łeb ja też wczoraj wzięłam ostatnią tabl. Luteiny i czekam na @.
A tak mnie bolą jajniki jak nigdy... Pobolewają już ze dwa tyg.
Czy torbiel daje jakieś objawy?
Opu - cieszę się że nie masz bakterii
India - życzę Ci fasolki
"Twoje marzenia nie mają daty ważności, więc weź głęboki wdech i spróbuj ponownie"
-
nick nieaktualny
-
Nikita2 wrote:Mała Mi - teraz idziemy łeb w łeb ja też wczoraj wzięłam ostatnią tabl. Luteiny i czekam na @.
A tak mnie bolą jajniki jak nigdy... Pobolewają już ze dwa tyg.
Czy torbiel daje jakieś objawy?
Opu - cieszę się że nie masz bakterii
India - życzę Ci fasolki -
India...nosz w mordę jeża...matko jedyna aż nie wiem co napisać.
Więc nic nie napiszę tylko będę kciukać i zdrowaśkować na maksa żeby to było TO o czym wszystkie marzymy....
Ale się tutaj cudownie zaczyna robić aż żyć się chce
Nikita2, ja tam nic nie czułam a okazało się, że dwukomorowa torbiel (chwalę się tym jak mało kto...no bo która z Was miała dwukomorową hihi)
Mam nadzieję, że jej nie ma już bo temp. dziwnie podskoczyła ... a ja modlę się o szybką @ bo już bym chciała na monit się umówić i żeby może Lamettę choćby od 5dc ... kiedyś tak clo brałam 5-9, więc może i z Lamettą się uda.
Opu masz zajefajny avatarek no i gratuluję braku bakterii teraz już spokojniejsza będziesz
A ja dzisiaj rano zrobiłam ths...mam nadzieję, że podskoczyło z nędznego 0,004 Dowiem się wieczorem.
Jezu, Ty się tym zajmij ! -
Tulipano gratuluje fasoli i trzymam kciuki za spokojna ciaże:)
India mam nadzieeje ze to fasolka a nie @
Coś Asiulek wsiąkł???
Ja na 19.08 zapisałam sie na wizytę do drugiego podejścia in vitro;) Jeszcze kupa czasu ale te letnie meisiące mijają tak szybko ze mam nadzieje ze zaraz bedzie połowa sierpnia:)Mała_Mi79, kotkapc lubią tę wiadomość
-
Hej wszystkim!
Dziękuję Pszczelko za pami€ć . Czytam mozna powiedziec prawie na biezaco . Reszte nadrobie jutro pbiecuje , dzis jestem w drodze na przysiege do brata. Kurdę, nie mamy klimy w aucie i już sie rozpływam, taki upał że tylko leżak, plaża i drink pozdrawiam wszystkich i do potem albo jutra jak dziś nie będ€ w stanie -
Pszczelka, oby Ci szybko zleciało:)
Fryzjerko, czego Ty od marca nie miałaś????
Przestał mnie boleć brzuch uffff!!! Wczoraj tak mnie kłuł, że aż mnie noga i biodro bolało... Nie wiedziałam o co cho bo przecież na usg wszystko było takie ładniutkie
Ale dziś przestał mnie boleć i pierwszy raz w drugiej fazie cyklu mnie nic nie boli! -
nick nieaktualny